Magyarország legrégebbi és egyben legnagyobb városa. Budapest és kerületei a duguláselhárítás szempontjából is fővárosnak mondható. Tele rengeteg régi, már szinte műemléknek számító épületekkel, amelyekben tömegesen laknak az emberek. Ahogy ezek a házak, úgy a benne lévő vezetékek is el vannak öregedve és rengeteg dugulást okoznak. Viszont sajnos nem csak ezek okoznak gondot. Az újépítésű házakban is számos duguláshoz hívnak ki minket, ugyanis az építészek nem fordítanak nagy figyelmet arra, hogy tervezéskor és munka közben odafigyeljenek arra, hogy helyesen fektessék le a vezetékeket a dugulás szempontjából.

Budapesten van a legtöbb dugulás

Ez nem is kérdés, hiszen Magyarországon Budapest a legnagyobb város, így a legnagyobb itt a népsűrüség. Most lássuk, hogy mi az a 3 leggyakrabban előforduló dugulás fajta amivel Budapesten találkozhatunk:

Wc dugulás

Hiszen a nagy népsűrüség miatt és a folyamatos turizmus miatt extrém terhelés éri itt a wcket.

Mosogató dugulás

Számos vendéglátóhelyen a zsírosodás miatt nagyon sok dugulást kell elhárítani Budapesten.

Fővezeték dugulás

A panelházak, társasházak, ikerházak stb.. közös szennyvízelvezetése nem bírja sok esetben az extrém terhelést.

Szerelés
Szerelés

Szintén gyakori ok a túl nagy igénybevétel. Budapest kerületei igen sűrűn lakottak, ez duguláselhárítás tekintetében azt jelenti, hogy a vezetékek túl vannak terhelve és egyszerűen nem bírják az adott mennyiséget elvezetni. És ha ez még mindig nem lenne elég lehetőség a dugulásra ott van a szintén gyakori ok a használók gondolatlansága, azaz a nem megfelelő használat.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat Budapesten

Cégünk 0-24 nyitvatartással váűllal duguláselhárítást Budapest minden kerületében azonnal. Több szakemberrel dolgozunk és több autóval éjjel és nappal, hogy a dugulás ne keserítse meg Budapest lakóinak az életét.

Budapest összes kerületében végzünk duguláselhárítást:

Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest

Kőbányában, tehát a X.kerületben hatalmas lakótelepek találhatóak, mint az Újhegyi lakótelep. Ezekben a lakásokban is nagyon gyakori a dugulás, sajnos elég rosszak ezekben az épületekben a vezetékek. XIII.kerület nagyobbik része Pesten található és csak kicsit nyúlik át Budára, mégis sok régi bérház jellemző ezen a területen. És ha ez nem lenne elég Budapest kerületei közül ez a 4. legnagyobb. Felsorolhatnánk az összes részét, de arra a megállapításra jutnánk, hogy összességében 2 fő oka van annak, hogy a duguláselhárítás szakemberinek Budapest kerületei adják a legtöbb munkát. Ezek pedig a megszámlálhatatlan régi épület, amely megadja a szépségét a városnak, viszont ez magával hordozza az elöregedet csatornarendszereket is, amelyek már a koruknál fogva is problémát okoznak és sokkal könnyebb őket eldugítani. A másik ilyen a hatalmas népsűrűség, ami a főváros jellegéből és abból a trendből jön, hogy itt található az országban a legtöbb és legváltozatosabb munkahely, ezért rengetegen költöznek fel évről évre vidékről és nem képes ugyanekkora iramban bővülni Budapest és környékének kiépítettsége. Ezáltal ugyanazokat a csatornarendszereket sokkal többen használják, ezáltal sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve és a duguláselhárítás ezen sajnos nem segít permanensen.

Miért pont Budapest mikor annyi település van még?

A dugulások nagy többsége a nagyvárosokban keletkezik ahol a rosszul felépített hálózatok nem bírják a terhelést és elvéreznek. Budapest Magyarország fővárosa ezt mindenki tudja és mivel a legnagyobb város is így ebből adódóan itt van a legtöbb wc dugulás. Nagyon sok településen, falvakban stb előfordul de sokkal kisebb arányban.

Mennyibe kerül egy wc duguláselhárítás Budapesten?Erre a kérdésre 2 féle képpen lehetne válaszolni az egyik az, hogy a legolcsóbban és a másik az, hogy a legprofibban. A legolcsóbbal az a probléma, hogy bármikor visszatérhet a dugulás és ki akar havonta találkozni egy wc duguláselhárítóval? Persze nem azért mert nem szimpatikusak vagy ilyesmi hanem havonta kiadni 8.500-35.000 forintot az sok.A legprofibban természetesen a drágább kategória de jobb is. Cégünk nem az olcsóbb kategóriába tartozik de cserébe 168 óráig ingyen visszamegyünk és elhárítjuk az újból kialakuló dugulást, bár ez nagyon ritka. Olyan esetekben alakulhat ki újabb dugulás ahol a rendszer rosszul van kiépítve és hiába a tisztítás a rendszer rossz marad. Példaképpen: melyik tartósabb 1 kínai piacon vett ezer forintos nadrág vagy egy boltban vásárolt 1 év garanciával ellátott 15 ezer forintos nadrág? Szerintünk a válasz egyértelmű.

A részletes árakért és időpont kérésért mit kell tennem?Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja a telefonszámunkat és e-mail címünket. Bármelyiken ha kapcsolatba lép velünk mi részletesen elmondjuk mi fog történni és ez mennyibe fog kerülni. Ennyire egyszerű egy wc dugulást megoldani.

Budapesten olcsóbb egy wc duguláselhárítás vagy drágább?Olcsóbb. Mivel a cégünk Budapesten van ezért innen indulnak el a kollégák és ha vidékre kell menni akkor ott bizony komoly benzin költséggel kell számolni.

Duguláselhárítás ritka esete Budapesten történt:

Péntek este hívtak ki a WC dugulásra a XI. kerületbe .Falra szerelt WC volt részlegesen volt eldugulva ,tehát lefolyt csak nem megfelelő sebességgel, kérdeztem a megrendelőt elképzelhető, hogy beleesett a WC illatosító nem tudta megmondani de lehetséges válaszolta. Rádobtam egy kevés WC papírt és lehúztam a WC-t teljesen eldugult akkor gondoltam a gyakorlat miatt, hogy közel lehet a dugulás, kétféle tisztítás létezik elmondtam a tulajnak1: Leszedem a csészét, ha nincs tisztító nyílás a wc után általában nem szokott lenni.

Cső tisztító spirállal oldom meg a dugulást, de azzal a veszéllyel járhat, hogy utána, ha meg van keményedve a kiömlő gumiharang csepegni fog sajnos elég gyakran előfordul ez a falra szerelt wc-k esetében.2: Nagy ipari pumpával mert nem kell leszerelni a wc-t, az esetek zömében ha illatosító kerül a wc -be megszokott magában a kerámia csészében akadni hátul a kifolyónál. Pumpával sikerült vissza szívni a csészébe az illatosítót ahonnan könnyű szerrel ki lehet szedni, körülbelül a harmadik negyedik pumpálásra.A tulaj nagyon megörült, hogy a bűnös tárgy ilyen hamar előkerült. Ezt a ritka példa általában nem szokott ilyen egyszerű lenni a dugulás.

Duguláselhárítás Budapest: Iskola, ovoda, színház, uszoda?

Semmiben sem különböznek ezek a helyek az otthonunktól vagy bármi más helytől. Ahol van lefolyó ott keletkezhet probléma, sajnos ez ennyire egyszerű. Cégünk Budapesten és környékén mondhatni mindent látott és átélt. Ne féljen ki tudjuk dugítani az iskolát de ha kell akkor hajnal 4kor a diszkó wc-ket is. Azért Budapest mert ez a legnagyobb település Magyarországon. Magával értetődő, hogy itt van a legtöbb iskola, uszoda, diszkó stb… Ahol sok ember megfordul (Budapesten főleg a turisták nagy számmal) ott nagyon sokan használják a lefolyókat.

A sok használattól pedig sajnos dugulás keletkezik. Nincs ez másképp sehol sem, pl az autót is, ha sokat használjuk akkor elromlik. Ez mindennel így van ha nem használjuk megfelelően.Hosszú távon is együttműködünk ha az intézmény, ügyfél szeretné: Amennyiben nagyon sok dugulás szokott keletkezni (itt kifejezetten a nagy létesítményekre gondolunk), akkor közösen kitalálunk erre egy megoldást és megoldjuk heti havi szinten a folyamatos karbantartást. Ezt a szolgáltatást Budapesten tudjuk csak nyújtani rövid határidővel.

Duguláselhárítás Garanciával Budapest-en!

A garancia cégünknél a Provi-Domus Kft.-nél 7 nap (168 óra) a munka elvégzésétől számítva. Ez a garancia minden elvégzett Budapesti minkára érvényes. Ahol nagy a baj oda nem elég 1 lefolyótisztító vagy 1 wc pumpa oda szakember kell. Sok szakember van, ezt mindenki tudja főleg vízvezeték szerelők duguláselhárítás tapasztalat nélkül. Ami megkülönböztet minket a többi szakitól az a számos referencia és a nagy létszám.

Duguláselhárítás a KFC-ben: Bárhol keletkezhet dugulás!

Ahol nagyon sok ember használja a Wc-t és nem is lehet felügyelni a helyes használatot, ott nagyon sok dugulás szokott keletkezni. Ilyen Pl a KFC vagy bármelyik nagy étterem vagy szórakozóhely. Cégünk sok esetben segített a KFC-nek megoldani a dugulásokat Budapesten. A dugulás az dugulás mind1 hol van egy gyorséttermi hálózatnál vagy egy kis étteremnél. A dugulás nem válogat és ha a vevő nem tudja használnia mellékhelyiséget akkor ott elég hamar elszabadulhat a pokol. Ezért szükséges előre elhárítani a baj forrását. Amennyiben havonta legalább egyszer ki van tisztítva a lefolyó akkor el tudjuk kerülni kellemetlen helyzeteket. Ez pl egy nagy forgalmú étteremnél szerintünk megfontolandó.

Mennyibe kerűl egy duguláselhárítás Budapest-en?

Amitől a legtöbben tartanak Budapesten a dugulás kapcsán, azok a felmerülő költségek. A helyszíni kiszállás, valamint a helyzetfelmérés ingyenessége ellenére is könnyen lehet, hogy akár több tízezer forintba kerül majd a duguláselhárítás. De tulajdonképpen minek függvénye az, hogy mennyit kell majd végül fizetnünk? A duguláselhárító szakember pontos összeget csak azután fog tudni mondani (100%-osat), hogy személyesen látta a problémát. Az összeg nyilvánvalóan a dugulás jellegétől, helyétől, és súlyosságától függ. A bontás nélküli duguláselhárítás nyilvánvalóan olcsóbb, mintha akár több napig tartó munkára lenne szükség. Az egyes szükséges alkatrészek, tömítések ára is befolyásolhatja a számla összegét, s az is, hogy az ingatlanon belül, vagy kívül van a probléma forrása. Nem ritka, hogy a lakásba visszafolyó szennyvizet a kertben levő, gyökér benövés okozta csőtörés okozza. A csövek cseréjekor felmerülő alapanyag költségek, valamint a munkadíj mind olyan befolyásoló tényezők, melyek hatással lehetnek a végösszegre.

A dugulás megszüntetésekor ne csak az döntsön, hogy mennyi a duguláselhárítás ára, ha nem, hogy vállalnak-e garanciát és milyen minőségi munkát végeznek el. A Provi-Domus Kft. minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt, gyorsan, olcsón és tisztán.Ha kifejezetten egy wc dugulása a probléma akkor mi már telefonon is tudunk pontos árat mondani. Mivel cégünk FIX áron dolgozik ezért egy bizonyos munka nem lehet több a maximum összegnél. Így fel lehet készülni a legmagasabban fizethető összegre. A maximum összeg amit elkérhetünk Budapesten nagyon ritka, hiszen akkor már olyan dugulásról van szó amit akár 1 napig is eltart megcsinálni. Az ilyen dugulások nagyon ritkák szerencsére. Személy szerint mi úgy határoznánk meg az árakat ha magunk akarjuk meghatározni, hogy megnézzük a legkevesebb árat és a legmagasabbat és vennénk egy közép árfolyamot.Amennyiben kapunk egy visszahívást vagy épp felhívsz minket akkor nem kell találgatni meg átlagot vonni. Mi azonnal megmondjuk mennyibe kerülne Budapesten a duguláselhárítás.

Szolgáltatásainkat Budapesten és 60km-es vonzáskörzetében nyújtjuk:

 • wc duguláselhárítás
 • mosogató duguláselhárítás
 • kád duguláselhárítás
 • csatorna duguláselhárítás
 • womás csatornatisztítás
 • kamerás csővizsgálat
 • fürdőszobai duguláselhárítás
 • nyomvonal meghatározás
 • gépi spirálozás
 • ipari vákum kezelés
 • gyökértelenítés
 • aknatisztítás

Wc duguláselhárítás

A wc duguláselhárítás nálunk csak 12.000 ft és 20.000 ft között van és semmilyen más költség nem merülhet fel! Reméljük az első pár méteren van a probléma és olcsón megússza és mi mehetünk a következő bajbajutott emberhez.

Mosogató duguláselhárítás

A mosogató dugulás az majdnem ugyan olyan mint a wc mindig szükség van rá és nagyságrendileg ugyan annyiba kerül megcsinálni ha baj van.

Palóösszefolyó duguláselhárítás

A padlóösszefolyó már egy komolyabb kategória is lehet, de csak főleg ipar telepeken vagy szolgáltatást nyújtó üzletekben. Összeségében nem kell félni mert cégünk bármit meg tud csinálni és ezért mindent megtesz.