Mosdó duguláselhárítás ismérvei, bemutatása és megoldások

Zuhanytálca
A legegyszerűbb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját. A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre. Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád, vagy a zuhanytálca dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert.

Mosdó duguláselhárítás:

Zuhanytálca
A mosdó duguláselhárítás úgy történik, mint a főváros bármely más kerületében. A háziasszonyok rémálma, ha a mosdó olyankor dugul el, amikor vendégeket várnak. Ilyenkor előkerül a pumpa vagy a hirtelen kéznél lévő házi szerek, melyekkel ideiglenesen szabaddá teszik a lefolyót. Ám tartós, minőségi munkát a dugulásra szakosodott vállalkozások végeznek. Szakképzett csapatunk számára a mosdó duguláselhárítás a 23. kerületben mindennapi tevékenységének része. A a mosdó duguláselhárítása többféleképpen is történhet. Az egyik legismertebb módszer a pumpa, és ez szinte minden háztartásban meg is található. Kisebb dugulások esetén megfelelő, de ha makacsabb a dugulás, akkor nem sokat segít. A házi praktikák (mint például a szódabikarbóna-ecet keveréke) is nyújthatnak segítséget. A boltban kapható szerek egész sora várja, hogy a laikus háziasszony sorra kipróbálja őket. Sokszor csodákat ígérnek, ám nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Ezekről a vegyszerekről tudni kell, hogy nem igazán lehet környezetbarátnak tekinteni őket, ugyanakkor arra is vigyázni kell, hogy ne kerüljön egy időben több fajta a lefolyóba, mivel gátolhatják egymás hatását. Sok esetben a tanácstalan háziasszony rájön, hogy nem marad más választása, mint szakembert hívni. A 23. kerületben a mosdó duguláselhárítás rendszerint gépekkel történik.

Mosdó duguláselhárítás:

A mosdó lefolyójánál szűrőt is alkalmazhat, de csak abban az esetben érdemes ezt tenni, ha tudja, hogy hajszálak vagy kisebb tárgyak kerülhetnek a lefolyóba. A szűrő ugyanis lelassítja a vízsugarat, így lehetőséget teremt a vezetékek falán lerakódások kialakulásának. Megfelelő, rendszeres preventív beavatkozásokkal megelőzhető a mosdó dugulása. Ha nincs mosdó dugulás, akkor annak elhárítására sem lesz szükség.
Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24