Wc tartály javítás - duguláselhárítás fix áron.

Wc tartály javítás


Ha a WC tartálya folyik vagy ne töltődik fel, az az rossz egyáltalán nem biztos hogy ujjat kell venni. ugyan is a a WC tartályok belsejét javítani lehet. A legtöbb gyártó ma már biztosít javítókészletet az általa gyártott tartályokhoz. Ha a WC tartály javítás előre láthatólag olcsóbb mint az ujj tartály le föl szerelése akkor érdemes inkább a WC tartályt felújítani.

A beépített wc tartály javítása:

A falba épített tartályok esetében csak belsőrész csere jöhet szóba. ugyan is ezákhez árulnak a szerelvény boltok javító szetteket és eleve ugy van építve hogy csak ki kell cserélni a töltöt és a leeresztőt.

Fontos tudni azonban, hogy ezeknek a beépített wc tartály rendszereknek a javításához sok esetben speciális eszközöket és szaktudást igényel. Azért, hogy a tartály javítást végző vízvezeték szerelő ne csináljon a nagyobb kárt mint hasznot az adott javítás során. mint a meglévő. Sok szerelő ezért nem is vállalja a WC tartály szerelés és javítást. mert hiányos a szerszámkészlete és egy nem átlagos meghibásodás javítása során nagyobb baj is történhet.

Mivel több mint 10 éve ilyen tartályok szerelésével, javításával is foglalkozom, forduljon hozzám bizalommal akkor is, ha fal mögé épített vagy süllyesztett tartálya van, én megoldom az ön problémáját.

Mivel a wc tartály töltése során viszonylag szűk keresztmetszeten halad át a sok víz, ezért az elzáró szerkezetek gumialkatrészei a folyamatos használat miatt elérnek és megvetemednek,ezért van az hogy nem zár el rendesen és a töltö szelep folyamatosan tölti a wc tartály.

A monóblokkos wc szerelése javítása:

Fontos megemlíteni az úgynevezett monóblokkos WC tartályokat. Ezek azok a tartályok, amik aa legtöbb esetben kerámiából készül a WC- csészével egybeépítve. Sajnos sok esetben a vásárlok nem veszik figyelembe, hogy kinai készítmények és a legtöbb esetben nincs nem lehet hozzá alkatrészt kapni mint egy átlagos wc tartályhoz.

Így sokszor előfordul az is hogy nem csak a wc tartályt kell cserélni hanem a wc csészét is.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24