Dugulás elleni szerek - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Wc duguláselhárítás

Wc duguláselhárítás

WC dugulás mi segítünk! Cégünk, a BL-Promt Kft. professzionális gépeinkkel , szakembereinkkel megoldjuk a problémát. Munkatársaink 1 órán belül a megadott címen vannak, hétvégén és ünnepnapokon is! Az általunk elvégzett munkára Garanciát vállalunk!

WC dugulás okai lehetnek a következők:

A leggyakrabban előforduló probléma a WC dugulás. A dugulás megszüntetése esetében kiváló eszköz a háztartásban megtalálható WC pumpa. Működési elve az, hogy vákuumot idézünk elő vele, így kényszerítjük a helyes irányba a dugulást okozó anyagot. A WC dugulás megszüntetése esetében nem ér sokat a meleg vizes leöntés és a klasszikus lefolyó tisztító szerek sem . Tehát, ha a WC pumpa nem hozza meg a kívánt hatást, akkor WC duguláselhárító szakemberre van szükségünk. Szódabikarbónára öntött ecettel is próbálkozhatunk.Ilyenkor hab képződik.A szer hatása estétől-reggelig fejti ki a hatását,utána öblítsük le. Előfordul, hogy a WC dugulás megszüntetése fizikális tárgyak bekerülése miatt házilag nem kivitelezhető – ilyen pl. az illatosító szer, nedves toalettpapír, eü.betétek, tamponok, macskaalom – akkor nincs más lehetőségünk, mint a duguláselhárító szakember kihívása.

WC dugulás megszüntetés házilag:

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a szakemberek találkoznak a WC-k dugulása. Az ilyen típusú dugulásnak rengeteg oka lehet, a legtöbbször előforduló azonban a csőbe nem illő, általában véletlenül odakerülő tárgy jelenléte.
  • Nem csak a túl nagy mennyiségű WC-papírról lehet itt szó, amely összeállva akadályt képes a csőhajlatban. Számtalanszor megesik, hogy véletlenségből kisebb-nagyobb tárgyak esnek bele a kagylóba, mint például törlőkendők, de vannak, akik nem tudván a potenciális veszélyről, lehúzzák a használt törlőkendőket, pelenkákat, betéteket is. Ezek aztán jó eséllyel a cső egy pontján megrekednek, és máris kész a baj. A WC-papír okozta dugulás általában „megoldja magát”, hiszen az anyag lebomlik, az említett tárgyakkal azonban más a helyzet.
  • Előfordulhat az is, hogy nem az a hibás – legyen bár a hiba szándékolatlan, nemtörődömségből fakadó – aki használja a WC-t, hanem aki építette. Megesik ugyanis, hogy a csövek kialakítása, dőlésszöge eleve rossz. Így rendszeresen, visszatérő jelleggel alakulhat ki a dugulás. Ez azonban nagyobb bajt is jelent, hiszen az ilyen jellegű problémát csak bontás útján lehet orvosolni, a csövek megfelelő átalakításával.
  • Ugyanakkor a legtöbb esetben a duguláselhárító szakemberek által gyakran alkalmazott univerzális eszköz, a csőgörény rövid úton képes arra, hogy a problémát megoldja, így megszüntesse a kényelmetlenséget. Amire kiemelten oda kell figyelni, ha a dugulást el akarjuk kerülni, hogy bőséges vízzel öblítő és megfelelően kialakított csőrendszerrel rendelkező WC-t használjunk, és semmiképpen ne dobjunk vagy ejtsünk bele olyan tárgyakat, amelyek dugulást alakíthatnak ki.
Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha bármiben tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Üzenet: