Duguláselhárítás online megrendelése itt VAGY telefonon: 06 (30) 786-1000 / 0-24 nyitvatartás!

Vízvezeték szerelés FIX áron!


Black Curve

Budapest +60km-es vonzáskörzetében!

A szlogenünk önmagáért beszél, nincs is róla mit írni igazán. A szakiknak a ceruzája valljuk be nagyon vastagon fog. Kevés a szakember és sok a munka, ezért megtehetnek amit csak akarnak. A vízvezeték szerelés pedig pont egy olyan szolgáltatás, ahol a szakember a csillagos égig emelheti az árakat. Gondoljunk bele, hogy mi minden kellhet egy vízvezeték szereléshez: csap, csövek, mosdó, zuhanyzó, wc kagyló, rézcső, KPE cső, visszacsapó szelep, kerti csap, vízóra stb… Persze ez sok féle munkafolyamat de azt próbáltuk ezzel szemléltetni, hogy mennyi alapanyagra lehet szükség egy vízvezeték szereléshez. Az alapanyagok pedig elég drágák és a márkás termékekről ne is beszéljünk. Ekkor még a munkafolyamat meg sem kezdődött de már sok pénzt elköltöttünk alapanyagokra. A mi vízvezeték szerelőink próbálnak egy középkategóriás szintet fenn tartani, mert nem mind1, hogy 5 évig fog repedés és törés nélkül elleni a fürdőszobánk vagy 10-20 év. Természetesen minden megbeszélés kérdése, amennyiben olcsóbbat szeretne az ügyfél akkor annak sincs akadálya.

Mi a menete ha akad egy vízvezeték szerelési probléma?

Old meg magad ha tudod! Amennyiben elakadtál mi szívesen befejezzük!


 • 1: Amennyiben nem súlyos a probléma, úgy próbáljunk utánanézni, hogy milyen megoldások vannak. Manapság már nagyon sok videó kering az interneten a vízvezeték szerelés témakörben.
 • 2: Amennyiben tudjuk, hogy mi a baj: nézzünk utána a szerszámoknak, hogy van e otthon.
 • 3: Szerezzünk be minden szerszámot és alkatrészt a javítás megkezdése előtt.
 • 4: Amennyiben belekezdünk a javításba, előtte azért tisztázzuk magunkba, hogyha valamit nem jól csinálunk akkor ott nagyobb károkat is tehetünk.
 • 5: Fokozottan figyeljünk oda a vizes és elektromos blokkok javításakor.
 • 6: Ne feledjük, hogy utómunkálatokat is el kell végeznünk PL: csempézés, festés stb..
 • 7: Örüljünk, hogy meg tudtuk magunk oldani a problémát.
  • Ahhoz, hogy ez otthon nekünk sikerüljön, legyen bármilyen vízvezeték szerelési probléma, ahhoz szükség van szerszámokra és alapanyagokra. Ezeket az alapanyagokat a barkács boltokban és a szerelvény boltokban tudjuk beszerezni. A kérdés már csak az, hogy ez az idő és anyagi ráfordás megéri e nekünk? Mert ha a mi vízvezeték szerelőink mennek ki, akkor mindent visznek magukkal és nekik nem kell fél nap 1 csaptelep cseréhez mert a tudás már bennük van.
Nálunk a FIX ár és a gyors megoldás garantált! Azt mondja más, hogy neki 1-2 óra lenne? Akkor nálunk az biztos gyorsabban menne! Mondani bármit lehet ha vízvezeték szerelésről van szó de a tettek a meghatározók. Hívjon bizalommal és közösen megoldjuk a problémát gyorsan úgy, hogy mindenkinek jó legyen:
06(30)786-1000 0-24 órában hívható Budapest + 60km
Vízvezeték szerelő fix áron

Mit tudnak a vízvezeték szerelők?

A mi szakembereink Budapest +60km-es vonzáskörzetében!

Manapság egy jó vízvezeték szerelő szakember olyan mint a fehér holló. Cégünk nagyon odafigyel, hogy milyen vízvezeték szerelőket alkalmaz, ezzel is megtartva a jó hírnevét. Cégünket 2011.03.16.-án alapítottuk meg. Ez annyit tesz, hogy 10 éve foglalkozunk vízvezeték szereléssel és duguláselhárítással. Ennyi idő alatt kialakult cégünknél a profi ügyintézés és a gyors problémamegoldás. Mivel nem ma kezdtük a szakmát, így nekünk újat mutatni vízvezeték szerelésben nem tud senki! A vízvezeték szerelés egy komoly fizikai kihívásokkal rendelkező szakma. Senki sem akar önszántából, ásni, csövekkel szórakozni, burkolni, csempézni, wc tartályt szerelni stb… Azonban valakinek mégis kell ezzel foglalkozni! Nálunk csak olyan szakembereket talál aki szereti a szakmáját és segíteni akar a bajban. A vízvezeték szerelő szakmát egy OKJ-s szakképesítés képzésen lehet megszerezni 1 év alatt.

Mit tud egy vízvezeték szerelő szakember?
 • kiépíteni a víz és csatorna csőhálózatokat, rendszereket
 • kiépíteni a technológiai ellátó rendszerek csőhálózatait, rendszereit
 • beépíteni a szerelvényeket, berendezési tárgyakat, készülékeket felszerelni
 • kiépíteni a tűzoltóvíz-hálózatot és tűzoltási vízvételi helyeket
 • közműhálózatokat kiépíteni, azokra rákötéseket készíteni, fogyasztásmérőket beépíteni
 • felújítási, javítási, karbantartási, időszakos ellenőrzési munkát végezni
 • szerelési vázlatot készíteni
>

Vízvezeték szerelő: bármikor szükség lehet rá!

A mi szakembereink Budapest +60km-es vonzáskörzetében dolgoznak!

Egy házban vagy lakásban számos olyan probléma, feladat merülhet fel, amivel az ott lakók nem tudnak megbirkózni. Nem véletlenül külön szakma a burkolás, a villanyszerelés, az asztalosmunkák, és persze a vízvezeték szerelés. Nyilván az ember az évek során felszed némi gyakorlati tudást, szert tesz némi rutinra, így az egyszerűbb munkákat maga is el tudja végezni – kérdés azonban, hogy mennyi időbe telik, és megéri-e ennyit foglalkozni vele. Emellett persze van az a szint, amikor már egyértelműen kell a szakember.

A komplexebb feladatok esetében ez nem is szokott probléma lenni: legtöbben azért átlátják a korlátaikat, és tudják, hogy míg egy villanykörte kicseréléséhez nem kell villanyszerelő, addig egy új konnektor berakásához már valószínűleg igen. A vízvezetékeket érintő feladatok esetében is vannak olyan apróságok, amikkel még megpróbálkozunk magunk is (például egy csaptelep cseréjével), de a villanybojler bekötést már lehet, hogy nem vállaljuk be, szakit keresünk.

Mivel foglalkozik egy vízvezeték szerető (a teljesség igénye nélkül)?

 • Wc tartály javítás
 • Radiátor csere
 • Csőtörés
 • Zuhanykabin csere
 • Sarokszelep bekötése
 • Villanybojler csere
 • Wc csésze csere
 • Fürdőkád csere
 • Dugulások elhárítása
 • Vezetékcserék
 • Komplett rendszerek kiépítése
Jól látható, hogy ezek közt is vannak egyszerűbb dolgok, amikkel esetleg megbirkózik az ember maga is. Egy csőtörés gyanú esetében azonban senki sem fogja elkezdeni maga megkeresni a probléma helyét és cserélni a hibás csőszakaszt – legtöbben azt sem tudják, hogyan kezdjenek hozzá.

Bármikor szükség lehet vízvezeték szerelőre

A mi szakembereink Budapest +60km-es vonzáskörzetében dolgoznak!

Ahogy arra a felsorolt tevékenységekből is következtetni lehet, a mindennapokban bármikor adódhatnak olyan problémák, amikhez kelleni fog a vízvezeték szerelő. Sőt, vannak olyan esetek, amikor azonnal kell: amikor egy durva dugulás miatt fölfelé jön a WC tartalma, vagy amikor egy eltört csaptelep miatt ömlik a víz. Ilyenkor az ember hirtelen kétségbeesésében nem is tudja, kihez fordulhatna – éppen ezért hasznos, ha vészhelyzet esetére fel van írva egy-két telefonszám.

Félünk a költségektől

A mi szakembereink Budapest +60km-es vonzáskörzetében dolgoznak!

Sokan azért ódzkodnak attól, hogy szakembert hívjanak bizonyos feladatok ellátáshoz, mert az költségekkel jár. Ez valóban így van, de biztos, hogy csak akkor fogunk tudni ezen spórolni, ha valamennyire értünk ahhoz, amit csinálni készülünk – és nem, ehhez nem elég megnézni egy YouTube videót.

Nem ritkán lehet találkozni olyan esetekkel, hogy egy egyszerű sarokszelep cseréből lett a csempe eltörése, így már burkolni is kellett. Vagy valaki maga akarta megoldani a dugulást, de nem voltak megfelelő eszközei, és teljesen fölöslegesen bontott szét egy falat vagy padlót, ami szakival elkerülhető lett volna.

Ha nincsenek kellő ismeretek, a „majd én megoldom” attitűd néha több kárt okoz, mint hasznot, és a munka végül drágább lesz, mintha az elején szakit hívtunk volna. Érdemes tehát komolyan átgondolni a hozzáértésünket, mielőtt egy komplexebb szerelési munkába belekezdünk otthon!

Így a 20. században már sok lehetőségünk van, ha vízvezeték szerelő szakembert akarunk találni:

 • Cégünk biztosítja, hogy profi vízvezeték szerelési szolgáltatást nyújt erről 7 nap garanciát is adunk. Választás nem a mi kezdünk van, nálunk csak a megoldás található!
Az egyik ilyen módszer a régi jól bevált újság hirdetés. Amióta létezik újság azóta léteznek benne hirdetések. A nagymamáink még mindig ezt használják, mert megszokták. Előnye az, hogy ott van az orrunk előtt az újságban és csak fel kell hívni és időpontot egyeztetni. A nagy hátránya pedig az információ hiánya. Egy újsághirdetésben nagyon kevés információ olvasható a vízvezeték szerelőről és a szolgáltatásairól. Nincsenek mások álltál írt vélemények sem, így zsákbamacska, hogy jó lesz e a választott szakember.
Amióta minden 2. háztartásban már elérhető a szélessávú internet azóta az internetes keresések megszaporodtak. Az új korosztály már szinte csak ezt a keresési módszert használja, ha vízvezeték szerelőt keres pl. Előnye, hogy utána lehet nézni a szakembernek vagy a cégnek. Független véleményeket lehet olvasni, hogy kinek hogy váltak be. A hátránya pedig a túl sok információ. Mivel már mondhatni minden vízvezeték szerelő elérhető az interneten is, így több 100 szakember közül lehet válogatni.
Értékesítői oldalakkal is lehet szakembert találni. Ezek 2020-ban nagyon megszaporodtak és egyre többen használják. Itt kiírjuk, hogy mi a probléma és nem nekünk kell szakembert keresnünk, hanem ők keresnek meg minket az árajánlatukkal.