Vízvezeték szerelés árak


Vízvezeték szerelés szolgáltatásaink:

 1. Radiátor csere
 2. Sarokszelep csere
 3. Fürdőkád csere
 4. Bojler csere
 5. Wc tartály javítás
 6. Csaptelep csere
 7. Wc csésze csere
Vízvezeték szerelés szolgáltatásaink:

 1. Mosdó csere
 2. Szifon csere
 3. Zuhanykabin csere
 4. Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítása
 5. Vízvezeték kiépítés
 6. Csőtörés
 7. Piszoár duguláselhárítás
A mai világban a dátum-ben már nem a vízvezeték szerelő a legvonzóbb szakma. Ki akarna sárban, hidegben, ásni vagy ragasztgatni? Mikor itt vannak a nagyon jól fizető számítástechnikai meg irodai munkák a jó melegben és száraz körülmények között a fizikai munkáról nem is beszélve. Azonban mégis szükség van vízvezeték szerelőre mert magától a csőtörés avagy a szifoncsere nem fog megoldódni. Ki akarna azzal bajlódni egy átdolgozott nap után, hogy kicseréljen egy csapot? De itt nem csak a bajlódáson van a hangsúly hanem a szaktudáson is!

De nem kell megijedni mert még vannak jó vízvezeték szerelők akik természetesen mi vagyunk. Mi nekünk nem tetszik a számítógépes munka, mi szívesebben javítjuk meg a vízhálózatot vagy egy csőtörést stb… Vízvezeték szerelő szakembereink nem a mostani fiatal korosztály hanem a középkorú. Azaz munkán nőttek fel és szeretik is ezt csinálni és sosem váltanának irodai munkára.

Miért is fontos az, hogy a mi vízvezeték szerelőink nem átképzett vízszerelők hanem már ezzel kezdték a legeleje óta?

Azért mert a mai rohanó világban csökkenő tendenciában van a lakosság növekedése (Magyarország). Ezért a szakmákat a lehető leggyorsabban próbálják meg megtanítani a tanulókkal. Képzeljük el, hogy egy vízvezeték szerelő 1980-ban évekig tanulta a szakmát most meg fél év alatt is meg lehet szerezni ugyan azt és akár online oktatással is.

A mi szakembereink a régi rendszer szerint képzettek így minden tudnak és bármi meg tudnak csinálni és még garanciát is adunk. Ez egy jó üzlet.

Mi szabja meg egy vízvezeték szerelés árát?A vízvezeték szerelés egy elég nagy témakör, ide tartozik sok féle munka pl: radiátor csere, sarokszelep csere, fürdőkád csere, wc tartály javítás, csaptelep csere, wc csésze csere, mosdó csere, szifon csere, vízvezeték kiépítés, csőtörés stb.. Nem mind1, hogy mit kell csinálni. Míg egy radiátor csere órákig tart addig egy csaptelep csere csak 15 perc. Ezért nem lehet álltalános árat mondani a vízvezeték szerelésre.

Amíg nem látjuk a problémát addig nehéz is akármit mondani: Egy csőtörésnél előbb pl be kell mérni a probléma helyét utána pedig megtervezni a javítást. Azonban egy wc csésze csere már nem olyan összetett dolog ott már nincsenek extra dolgok amiket tudnunk kell az ár megállapításához.

Áraink 2021-től érvényesek visszavonásig. 0-24 vízvezeték szerelő gyorsszolgálatunk éjjel és nappal a rendelkezésre áll Budapest-en és Pest megyében bárhol. Telefonon non-stop elérhet bennünket:

Radiátor csere
15.000 FT - tól
Sarokszelep csere
5.000 FT - tól
Fürdőkád csere
25.000 FT - tól
Bojler csere
14.000 FT - tól
Wc tartály javítás
7.000 FT - tól
Csaptelep csere
10.000 FT - tól
Wc csésze csere
10.000 FT - tól
Mosdó csere
10.000 FT - tól
Szifon csere
6.000 FT - tól
Zuhanykabin csere
20.000 FT - tól
Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítása
8.000 FT - tól
Vízvezeték kiépítés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához
Csőtörés
Telefon vagy e-mailes egyeztetés szükséges az ár megállapításához


Mi nem egyedül dolgozunk ha vízvezeték szerelésről van szó:

Sok magán kis vállalkozó foglalkozik vízvezeték szereléssel és jobb esetben visz magával egy mindenes ember aki a fizikai munkákat végzi. Ezzel nincs is semmi baj de mi nem így dolgozunk! Náluk nem 1 vízvezeték szerelő van! Így a probléma megoldását nem egy ember dönti el hanem csapatban dolgoznak így megelőzve az összes lehetséges problémát ami utólag kijöhet egy szerelésnél.

A megelőzésre nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. Ne hanyagolja el azt, és végezze el a lefolyók ecetes, forró vizes átmosását legalább havonta!


06307861000
Budapest
Budapest zugló


Hol végzünk vízvezeték szerelést?

Röviden: bárhol, bárkinek Budapesten belül vagy Pest megyében. Iskola, óvoda, önkormányzat, kávézó, panellakás, családiház, pláza, magán személy, vállalkozás stb.. Nem teszünk különbséget a lakosságnak és ipari szinten is jelen vagyunk a vízvezeték szerelésben.