Dugulásos rémtörténetek - duguláselhárítás fix áron.

Dugulásos rémtörténetek


A következő történetek hiteles forrásból származnak és megtörténte. A közösség felé való megosztására azért volt szükség hogy akik ilyen helyzetbe kerülnek azok tudják hogy mi a lehető legjobb megoldás.

Mire észbekaptam elúszott a konyha:

Háztartásbeli feleség vagyok és sosem volt még gondom dugulással. Családi házban lakunk vidéken és a faluban sem volt még erre példa ami velünk történt. Egyik este mosogatás után nem volt semmi probléma kicsit lassabban folyt le a víz de ez előfordult párszor nem foglalkoztam vele. Másnap este újra mosogatásra került a sor és meg szoktam engedni a vizet hogy teljen meg teljesen a kagyló. Megnyitottam a csapot de közben csengettek. A szomszéd szeretettem volna velem beszélgetni amit sikerült is neki de közbe elfelejtettem a megnyitott csapot. 15 perc múlva visszatértem a konyhába és csodálkozva láttam hogy bokáig állt a víz a konyhában mert nem folyt le a víz.

Azonnal rákerestem az interneten hogy ezt kik tudják elhárítani és nem volt nagy meglepetés hogy duguláselhárító szakembert kellet hívnom. A dugulásunk elhárítása 3 napig tartott mert eddig nem foglalkoztunk a lefolyó tisztításával és az ételmaradékot is hagytuk lefolyni ami lerakódott. 2 duguláselhárító szakembert nem merte megcsinálni mert valami akadályba ütköztek. Szerencsére a 3. szakember megoldotta a problémámat de több 10ezer forintomba került mire megoldódott.

Tanulságként mondom hogy ne hagyjuk nyitva a csapot és ha nem folyik le a víz akkor az komoly dolog. Nem győztem megköszönni a duguláselhárítónak hogy megoldotta a problémámat.

Az irodában nem tudtam lehúzni a wc-t:

Irodai munkában dolgozom napi 8-10 órában és sajnos ez megtörtént velem. El sem tudom mondani hogy hogy szégyelltem magam amikor megtörtént az eset. Előfordult már velem ilyen eset régebben otthon de munkahelyen még sosem. Amikor a nagydolgom végeztem és nem folyt le a wc és a pumpa sem segített. Ki kellett mennem és a főnököm szólni az esetről és kihívni egy duguláselhárító szakembert.

Amikor kiért nekem kellett fogadni és mutogatni a dolgokat. Amit mindenkinek ajánlok az az hogy mielőtt ráül a wc-re először próbálja meg lehúzni mert jobb előtte mint utána rájönni a bajra.

Panelben a 6. emeleten beázott a plafon: Budapesten lakom a 6. emeleten és egyik este elkezdett csepegni a víz a plafonon. Szavakba nem lehet leírni hogy mit éreztem akkor. Az emeleten lakóknak csőtörése és dugulása is volt és ennek mi is megittuk a levét. A falbontás nagy zajjal járt és az éjszaka közepén. Ezt sajnos elkerülni nem lehet mert a szomszédait nem tudja megválogatni az ember.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24