Duguláselhárítás és a természet feletti erők? - duguláselhárítás fix áron.

Duguláselhárítás és a természet feletti erők?


Nem, nem olvasta félre a címet itt tényleg erről olvashat. Léteznek különleges emberek akik hisznek az öngyógyításban és ezt kivetítik a problémáikra pl.: a duguláselhárításra is.

Mit is jelent maga az öngyógyítás kifejezés?

Elsődlegesen az emberi szervezetről beszélünk mindig amikor az öngyógyításról van szó illetve a természetről. Az emberi test gyógyító mechanizmusa csodákra képes ugyan így a természeté is. Az öngyógyítás egy olyan folyamat ami idegen beavatkozás nélkül (Pl.: gyógyszerek) oldja meg a problémákat.

Hogyan tudná magát meggyógyítani a dugulás, jöhet a kérdés?

A kérdés az jó, a válasz pedig vitatott. Biztos látott már mindenki csodákat pl.: magától megjavult a TV vagy éppen a mikró. Dugulást személy szerint mi még nem láttunk Önmagától „meggyógyulni” :) de sokak már igen.

Egy 72 éves néni története az akarat erejéről és a duguláselhárításról!

Amikor egy 72 éves ügyfelünk mesélte hogy ő már dugította ki a wc-t az akaratával nem akartuk elhinni. Mi vagyunk a szakemberek és nálunk jobban és gyorsabban senki sem akarja hogy kiduguljon pl a WC mert akkor rohanhatnánk is a következő címre de neki sikerült. Természetesen erre bizonyítéka nincs csupán a szava. Amikor nem sikerült több nap után az akaratával kidugítani a WC-t akkor hívott minket segítségül egy kis duguláselhárításra. Akkor mesélt nekünk a gyógyító erejéről. Egyik nap arra kelt fel hogy nem tudja lehúzni a wc-t és a pumpa nem segített semmit. Akkor éppen nem volt annyi készpénz nála hogy szakembert hívjon ezért megpróbálta rábeszélni a WC-t hogy folyjon le. Aznap a sok rábeszélés nem hozott eredményt. Másnap amikor felkelt akkor vette észre hogy a wc újra lefolyt, ez egy kész csoda.

Ha ezt újra képes lenne megtenni akkor cégünk órákat venne a nénitől és mi már telefonon keresztül képesek lennénk a dugulást elhárítani. Ki tudja lehet a jövőben talán kitalál erre valamilyen technológiát :).

Másik érdekes történetünk egy idősebb férfihez kapcsolódik és a megérzés erejéhez!

Kaptunk egy hívást egyik este hogy el fogd dugulni a mosogató és hogy induljunk el megcsinálni. Természetesen volt pár kérdésünk a munkával kapcsolatban azonnal :). Az ügyfél kérésére dugulás megléte nélkül elindultunk a címre mert Ő így kérte. Egy nagy vendégség közepére csöppent kollégánk és a mosogató csodák csodájára el volt dugulva. Az ügyfél nevetve annyit mondott a kollégának hogy „Az asszony ragaszkodott hozzá hogy itt legyen a vendégség. Ismerem a mosogatási technikáit és előre gondolkodtam.”

Ahány ház annyi szokás mondja a híres mondás.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24