Sósavval a dugulás ellen - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Sósavval a dugulás ellen


Ha egy lakáson belüli duguláselhárítást nem tűr halasztást jegyezze meg ne költse a pénzét mindenféle hókuszpókuszra, mert drága. vegyen egyszerűen háztartási sósavat. Mert ön is megapprobálja mielőtt szakemberhez fordul.

Bár tudni kell a háztartási sósav mindent meg mar ami nem műanyag és amikor valamilyen anyaggal reakcióba lép akkor erős gázokat termel amit nem szabad belélegezni mert mérgezéshez vezethet. Úgy hogy csak óvatosan a használatával.

A háztartási sósav kitűnően alkalmazható kerámiák megtisztítására is. PL: a wc csésze elkezd színeződni és már a domestos sem segít rajta egyszerűen itassa ki a vizet a bűzelzáróból öntsön bele 1 liter sósavat kB 1 óra múlva öblítse le vízzel és olyan lesz mint újkorában.

Vigyázzon mert igaz:

Bármilyen drága lefolyószert vásárol, vagy sósavat. A mechanikus tisztításnál nincs hatékonyabb megoldás mert az biztos hogy a csővezeték hosszán végig meg és azon szakaszt teljes átmérőben kitakarítja. A vegyszeres duguláselhárítás nagy részben időszakos megoldást biztosít.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat:
Az "Üzenet elküldése" gomb lenyomásával: Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon megadott adataimat a Provi Domus kft. (székhely: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) megismerje, tárolja és kezelje a számomra nyújtott tájékoztatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) rendelkezéseit. Tovább: Részletes adatkezelési szabályzat