Septifos lefolyótisztító - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Septifos lefolyótisztító


A Septifos lefolyótisztító szer a WC-ben, a konyhában és a fürdőszobákban is nagy segítséget nyújthat a dugulások elhárításában. A Septifos lefolyótisztító gélt a gyártók kifejezetten a szerves anyagok hatékony oldására fejlesztették ki. Ezzel a géllel akár a konyhai dugulások is hatékonyan megszüntethetőek.

A szagot is megszünteti nem csak a dugulást:

A Septifos nem csak a dugulásokat szünteti meg, hanem a kellemetlen szagokat is, amelyek sokszor az egész lakásban érződnek. A heti illetve kétheti lefolyótisztítások alkalmával a gélből, kétkupaknyi mennyiséget kell a lefolyóba önteni. Amennyiben úgy látjuk, hogy nehezen folyik le a víz, akkor érdemes az elkövetkezendő két napban is alkalmazni a Septifost. Ha úgy érezzük, hogy a dugulás makacsnak ígérkezik akkor bátran akár 5 kupakkal is önthetünk a tisztítóból a lefolyóba. A szer hatására a dugulások megszűnnek, hiszen minden makacs szennyeződést felold majd, és azok akadálytalanul eltávoznak a csatorna irányába.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat:
Az "Üzenet elküldése" gomb lenyomásával: Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon megadott adataimat a Provi Domus kft. (székhely: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) megismerje, tárolja és kezelje a számomra nyújtott tájékoztatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) rendelkezéseit. Tovább: Részletes adatkezelési szabályzat