REMS gépi duguláselhárító készülék

A REMS gépi duguláselhárító készülékek igen praktikusak és a robosztus méretű kompaktgépekkel sokoldalúan használható fel mind a csatornák, mind pedig a csövek tisztítására. A géphez megvásárolható spiráldarabok gyorsforgathatóak és toldhatóak is a minél hatékonyabb felhasználás érdekében. A REMS egy bevizsgált technológia szerint kerül legyártásra és a csövekhez többféle méretben is megrendelhetőek a spirálok. A gyorsforgató készülékek esetében a készülékek toldható spiráldarabokkal rendelkeznek, amelyek akár 100 méteres munkahosszig is toldhatóak. A hajtóorsó zárt, ezért igen hatékonyan védekezik a szennyeződésektől és a víztől is. A REMS készülékek igen hatékonyak, és megfizethető árakon kerülnek forgalomba. A REMS duguláselhárító készülékekhez különféle kiegészítők is megvásárolhatóak, úgy, mint csőtisztító spirál és számtalan más praktikus kiegészítő.

Dugulás fajtái:

A dugulás nem válogat. A legváratlanabb időben csap le otthonunk tisztaságára. Mondjuk épp akkor, amikor már a fürdőszoba csillog-villog a vízkőmentes csempétől és a frissen felmosott padlótól. A duguláselhárítás szakembereink korszerű eszközeivel napjainkban már gyorsan, egyszerűen és pénztárcakímélő módon kivitelezhető. Mindössze szakértelem, tapasztalat és a megfelelő duguláselhárító berendezésekre van szükség. Viszont ezekkel rendelkeznek munkatársaink is. Ha már kialakult a dugulás ne várjon: tárcsázza azonnal éjjel-nappal hívható telefonszámainkat, hogy munkatársunk azonnal a helyszínre érve megszabadítsa Önt a dugulás minden kellemetlenségétől!

Jobb megóvni magunkat a kellemetlenségtől – jó, ha ismer egy telefonszámot, egy nevet, amit bármikor hívhat, akit ismer, és akinek bízik szaktudásában. Munkatársaink nem csak felszínesen kezelik a dugulást, hanem véglegesen meg is szüntetik azt. Persze a végleges megszüntetéshez az Ön segítségére is szükség van, hiszen a lefolyó karbantartása a rendszeres lefolyótisztítást és a vezetékek ellenőrzését foglalja magában.

Szabaduljon hát meg Ön is egy életre a dugulástól! A dugulásmentes konyha vagy fürdőszoba sokkal komfortosabb, tisztább, egy sokkal élhetőbb közeget teremt. Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, tárcsázza éjjel-nappal hívható telefonszámunkat!