Profi Kamerás csővizsgálat lényege

Profi Kamerás csővizsgálat lényege

A Profi Kamerás csővizsgálat lényege, nagyban hozzájárul a bontás nélküli dugulás elhárításhoz. Előnye, hogy teljes pontossággal meg lehet állapítani a dugulás helyét és milyenségét. Emellett használható a vezetékrendszer vizsgálatára is. Meg lehet vele állapítani, hogy milyen állapotban vannak a vezetékek, valamint azt, hogy hol van repedés vagy lerakódás. A kamerás csővizsgálat éppen ezért nagyon fontos eljárás, segíti a gyors hibaelhárítást.

Hogyan alkalmazzák?

A Magyarországon a kamerás csővizsgálat igényel némi szakmai tudást, hisz kell tudni használni a kamerával ellátott vékony vezetéket. Kell tudni értelmezni is a látottakat, valamint fel kell tudni ismerni a problémákat is. Nem szabad elsiklani egy kis repedés felett, és a látottak alapján kell szinte azonnal eldönteni, hogy milyen módszert kell alkalmazni. A vékony vezeték végére elhelyezett apró kamera mindent megmutat, ami a vezetékben látható. Használhatják a vezeték állapotvizsgálatára, a dugulások felmérésére, de akár az összekötések megtekintésére is. Az apró kamerának köszönhetően szinte nincs is olyan lefolyó vagy vezeték, amit ne lehetne ezzel megtekinteni. A kamerás csővizsgálatot vállalkozásunk is használja, hisz ezzel a módszerrel lehet a legkönnyebben megállapítani, hogy milyen állapotban vannak a vezetékek. A kamerás csővizsgálat azon túl, hogy segít megállapítani a dugulás pontos helyét, arra is jó, hogy a beavatkozás után leellenőrizzük a vezetékek átjárhatóságát. A dugulások megelőzésére is alkalmas az eljárás, mivel az előzetesen feltérképezett csatornarendszerből ki lehet szűrni – és ha kell, hatástalanítani – a gócpontokat, elejét véve a vezetékek elzáródásával járó kellemetlenségeknek, a visszatérő dugulásokkal járó költségeknek. Profi Kamerás csővizsgálat lényege

Kamerás csővizsgálat. Forradalmi megoldás a duguláselhárítás terén:

A kamerás csővizsgálat Budapesten már non-stop jelleggel elérhető szolgáltatása a BL-Promt Kft.-nek. Korunk technológiája lehetővé teszi, hogy egy kamera segítségével mélyen behatolhassunk a csőbe, megkeresve így egyfelől a dugulás gócpontját, másfelől végigvizsgálva a cső állapotát. Ez a módszer lényegében kizárhatóvá teszi a bontás nagyon kellemetlen és macerás megoldását.

Így van, hiszen cégünk, a BL-Promt Kft. rendelkezik valamennyi olyan eszközzel, mely mindehhez szükséges lehet, mert hitvallásunk alapjainak egyike: haladni a korral. Egy kamerát, végeredményben egy apró szondát juttatunk a cső belsejébe, s egy monitor segítségével meghatározzuk a dugulást okozó dugó jellegét, vagy ellenőrzések esetén végigvizsgáljuk a lefolyócső falának állapotát. Ez utóbbi vizsgálat bizonyos időközönként akkor is hasznos lehet, ha egyébként minden rendben van a vízelvezetés terén, hiszen ezen a területen is fontos dolog a szervizelés. Jobb tisztában lenni azon csövek állapotával, melyek házarásunk vízelvezetéséért felelnek.

Egy cég, mely a tiszta csövekért létezik: Kamerás csővizsgálat:

Ez a vállalkozás nem árul zsákbamacskát és nem ígér olyat sem, amit később ne tudna megoldani. Éppen ezért nyugodt szívvel vállalja az összes duguláselhárítással kapcsolatos munkálatot. Nálunk a nehezebb munka kihívás, a rendszeresen előforduló duguláselhárítás rutin. Keressen bennünket, s ajánljon ismerőseinek is, ha meg volt elégedve!