Padlóösszefolyó: próbálkozzon házilag vagy hívjon szakembert?

padlóösszefolyó
A padlóösszefolyó duguláselhárítás Budapest-en a házilag is megoldható, ha csak kisebb mértékű elzáródásról van szó. Ehhez fel kell emelni a padlóösszefolyó fedelét, és el kell távolítani a szennyeződéseket meg az összegyűlt szennyvizet. Ezután sósavat vagy valamilyen más lefolyótisztítót kell a vezetékekbe önteni. Egy fél óra elteltével forró vízzel át kell mosni az összefolyót. Amennyiben nem sikerül házilag megoldani a padlóösszefolyó duguláselhárítást a , mi szívesen átvállaljuk Öntől.

Próbálkozzon házilag vagy hívjon szakembert?

A Budapest-en a padlóösszefolyó duguláselhárításra vegyszeres tisztítással is lehet próbálkozni. Ez annyit jelent, hogy maró hatású folyadék kerül a padlóösszefolyó körüli vezetékekbe. Ez az eljárás segíthet bizonyos esetekben, de ugyanakkor káros is lehet. Akkor van baj, ha régiek a vezetékek, elvékonyodott a faluk, így a maró folyadék, gél vagy granulátum tovább károsítja a vezetéket, ami azzal járhat, hogy a dugulás mellé szivárgás is társul. Vannak olyan makacs dugulások, amelyek csak erős vízsugárral vagy mechanikai úton távolíthatók el, és olyanok is, amelyeket ha kívülről nem megfelelő eszközzel megpiszkálnak, akkor beljebb megy a vezetékben, így még hozzáférhetetlenebbé válik. Ilyenkor a házi praktikák ellenkező hatást fejtenek ki, mint amit szeretne. Meg kell tehát gondolni, hogy érdemes-e ilyenekkel próbálkozni, vagy jobb szakemberre bízni a dolgot. A a padlóösszefolyó duguláselhárítás házi módszerekkel nem mindig oldható meg.

Padlóösszefolyó: próbálkozzon házilag vagy hívjon szakembert?:

padlóösszefolyó
Ha ki akarja zárni azt, hogy a dugulás mellé olyan egyéb kellemetlenségek is társuljanak, amelyeket csakis szakember tud majd megoldani, célszerű egyből hozzáértőre bízni a padlóösszefolyó duguláselhárítást. Megfelelő eszközökkel és tapasztalattal „felfegyverkezve” a szerelő rövid idő alatt és úgy hárítja el a dugulást, hogy az jó ideig nem fog visszatérni. Így hosszú távon még megtakarításról is beszélhetünk, mivel nem kell folyamatosan drága vegyszerekre költeni.