A padló összefolyóknak 3 fajtája létezik. Ezek közül ha bármelyik is eldugul akkor e körül a padló összefolyó körül mindig szét terül a víz. Ezért ez a legrosszabb dugulás fajta. Senkinek sem kívánnám. És azért a legrosszabb mivel lakáson belül és a fürdő szobán belül ez a cső vezeték rendszer van a legalacsonyabban. A gyártok modernizálták a bűz elzáró könyököt de úgy, hogy bárki gond nélkül ki és be tudja szerelni a fürdő szobában. Szóval ön is bármikor ki és be tud szerelni egy ilyen bűz el zárót.

Ha eldugult a padló összefolyója akkor fel kell készülnie arra, hogy ide nem lesz elég a wc pumpa. Tudja mi kell ide? Egy nagy vödör a keze és azt kell itt csinálnia, hogy leszedi a dísz rácsot aztán a kezével elkezdi a dugulás elhárítást. Itt általában a fürdő kád le eresztett vízének a szennyeit találja meg. Például a sok hajszál hajcsomó a szőrszálak és a sok kosz és a por. Ha ettől a ki szedős munkától nem szűnt volna meg a dugulás akkor sincs gond. A kézi spiráljával kezdje elhárítani a dugulást a kivezető csövön át egész végig a dugulást okozó pontig. Ha ettől nem szűnt volna meg a dugulás akkor már szerelőre lesz szüksége.

A ház tartásunkban bármi eldugulhat, gondolok például: A mosogató lefolyójára, A zuhanyzó tárca lefolyójára, Vagy a legkellemetlenebbre a Wc-re. Mert ha a Wc-nk dugul el az nagyon kellemetlen dolog, főleg ha vendégségbe jönnek hozzánk. Jobb esetben ezek a problémák elenyészőek, olyannyira elenyészőek hogy még mi is kitudjuk javítani de, vannak olyan esetek amikben már nem segíthet a Wc pumpa vagy bármilyen lefolyótisztító szerek. Ilyenkor már szerelőt kell hívnunk. I. kerületi duguláselhárítással foglalkozó cégünk mindig a rendelkezésükre állhat.

Bontás nélküli – padlóösszefolyó duguláselhárítás:

A duguláselhárítás bontás nélkül, vagyis Soroksáron is alapvető elvárás az ezen szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozásoktól. Vállalkozásunk ennek a követelménynek teljes mértékben megfelel. Számunkra lényeges, hogy amennyire lehet, kerüljük a bontást. A duguláselhárítás bontás nélkül a modern gépeknek, valamint a szakértelemnek köszönhetően bármikor megoldható, így nem kell attól félni, hogy egy kellemetlen dugulás megszüntetése sokba fog kerülni.

Padlóösszefolyó dugulás: milyen gépeket lehet használni?

Padlóösszefolyó dugulás
Padlóösszefolyó dugulás

A duguláselhárítás bontás nélkül a womás és spirálos gépeknek köszönhetően végezhető el. Ez a két típusú gép a legmodernebb megoldásokat jelentik annak érdekében, hogy ne kelljen falat bontani. Használható úgy zuhanytálca esetében, mint mosogató vagy épp WC dugulás esetén. A magas nyomású vízsugaras gép szinte szétbombázza a dugulást – a legtöbb esetben. Ha makacsabb lerakódásról van szó, akkor a spirálos gépek vethetők be a lefolyók átjárhatósága érdekében. Ez utóbbiak az elzáródást okozó összetapadt törmelékek szétzúzására is alkalmasak. A duguláselhárítás bontás nélkül ezeknek a gépeknek és a kiváló kollégáinknak köszönhetően non-stop elérhető. Forduljon hozzánk bizalommal!

A duguláselhárítás bontás nélkül mindig nagy figyelmet és óvatosságot igényel, hisz csak kellő odafigyeléssel lehet elkerülni, hogy falat kelljen bontani. Segítségünkre lehet ebben, ha a kollégáink kérdésére válaszol, pl. hogy mikor kezdődött a dugulás, próbálta-e már valamivel elhárítani stb. Ezáltal hozzájárul, hogy hamarabb feltérképezhető és eltávolítható legyen a dugulást kiváltó tényező, újra átjárhatóak legyenek a vezetékek.

Mi gyorsan kiszállunk és gyorsan is dolgozunk! Mi abban az esetben vagyunk jók, ha nagyon súlyos a helyzet. Hisz akár 1 óra alatt is megoldjuk az ön problémáját. Habár a gyors kiszállásunkért, felárat nem kell fizetni. De ha nagyon súlyos a helyzet akkor ez nélkülözhetetlen munka erő!

A szakembereink minden esetben igyekeznek a lakásának biztonságára figyelni! Igazából arra gondolok, hogy falbontás nélkül végzik a munkájukat és garanciával dolgoznak! Így nem kell attól félnie, hogy a nagy semmire dobta ki a pénzét, hogy nem szabadulok meg a dugulástól.

Fürdőszobai (kád, padlóösszefolyó, zuhanyzó) duguláselhárítás

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb része és egyben elengedhetetlen része is. Ezért fontos, hogy mindig tökéletesen lehessen használni mert senki sem szeret büdös és koszos lenni. Márpedig ha valami baj van a fürdőszobában akkor ezek elfordulhatnak. Pl: ha a kádban vagy a zuhanyzóban ne adj Isten a padló összefolyóban nem folyik le a víz. Ilyen esetekben lehet használni a fürdőszobát de akkor az utcára fog kifolyni a víz ha már le nem tud.

Ilyen esetekben is lehet használni a lefolyótisztítószereket?

Természetesen, a lefolyótisztító szerek minden cső vezetékbe használhatóak ahol lefolyik a víz de nem mindig ajánlott! Abban az esetben ajánlott amikor még lefolyik a víz lassacskán ha már nem képes erre sem akkor nagyobb kárt tud okozni mint hasznot. Illetve a szakembereink is veszélynek vannak kitéve az égető szag és folyadék miatt. Nem beszélve arról, hogy ezek a szerek nem olcsóak és ha összeadjuk a fürdőszobai duguláselhárítás árát és a lefolyótisztító árát akkor nem fog tetszeni az összeg. Mi nem akarunk rosszat!

Bűz van a fürdőszobában, mit tegyek?

A bűz a modern világ ellensége, miközben régen egy olyan átlagos dolog volt ami nem zavarta az embereket mert nem mindenki engedhette meg magának a tisztálkodást meg a parfümöket. De!! Szerencsére a mai világban ez megváltozott és már mindenki megengedheti magának a tisztálkodást és a kellemes illatokat. Amivel viszont harcolni kell az a bűz és nem is olyan könnyű főleg a fürdőszobában a padló összefolyóból érkező bűz az igazán kellemetlen.

A lefolyótisztítószer az egyik lehetséges megoldás erre az esetre ami megoldhatja a problémát. Itt bármelyiket használhatja csak a márka ami más és más de a szerek rendeltetése és hatása ugyan olyan.

A másik lehetséges megoldás ami egy fokkal költségesebb az a szakember felkeresése és felfogadása, hogy eltávolítsa a szagokat. Igaz ez költségesebb de gyorsabb és tovább tartja szagtalanul a környezetet. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy neki mi a fontosabb a gyorsabb profibb és garanciális megoldás vagy a saját kézű munka.

Szét kell szedni a zuhanyzót ha eldugult?

Sajnos az esetek többségében hozzá kell nyúlni a zuhanyzóhoz, hogy kidugítsuk de ez nem jár nagy felfordulással.

Próbálkozzunk házilag vagy hívjunk szakembert Budapesten?

Padlóösszefolyó duguláselhárítás Budapest
Padlóösszefolyó duguláselhárítás Budapest

A padlóösszefolyó duguláselhárítás Budapest-en a házilag is megoldható, ha csak kisebb mértékű elzáródásról van szó. Ehhez fel kell emelni a padlóösszefolyó fedelét, és el kell távolítani a szennyeződéseket meg az összegyűlt szennyvizet. Ezután sósavat vagy valamilyen más lefolyótisztítót kell a vezetékekbe önteni. Egy fél óra elteltével forró vízzel át kell mosni az összefolyót. Amennyiben nem sikerül házilag megoldani a padlóösszefolyó duguláselhárítást a , mi szívesen átvállaljuk Öntől.

A Budapest-en a padlóösszefolyó duguláselhárításra vegyszeres tisztítással is lehet próbálkozni. Ez annyit jelent, hogy maró hatású folyadék kerül a padlóösszefolyó körüli vezetékekbe. Ez az eljárás segíthet bizonyos esetekben, de ugyanakkor káros is lehet. Akkor van baj, ha régiek a vezetékek, elvékonyodott a faluk, így a maró folyadék, gél vagy granulátum tovább károsítja a vezetéket, ami azzal járhat, hogy a dugulás mellé szivárgás is társul. Vannak olyan makacs dugulások, amelyek csak erős vízsugárral vagy mechanikai úton távolíthatók el, és olyanok is, amelyeket ha kívülről nem megfelelő eszközzel megpiszkálnak, akkor beljebb megy a vezetékben, így még hozzáférhetetlenebbé válik. Ilyenkor a házi praktikák ellenkező hatást fejtenek ki, mint amit szeretne. Meg kell tehát gondolni, hogy érdemes-e ilyenekkel próbálkozni, vagy jobb szakemberre bízni a dolgot. A a padlóösszefolyó duguláselhárítás házi módszerekkel nem mindig oldható meg.

Ha ki akarja zárni azt, hogy a dugulás mellé olyan egyéb kellemetlenségek is társuljanak, amelyeket csakis szakember tud majd megoldani, célszerű egyből hozzáértőre bízni a padlóösszefolyó duguláselhárítást. Megfelelő eszközökkel és tapasztalattal „felfegyverkezve” a szerelő rövid idő alatt és úgy hárítja el a dugulást, hogy az jó ideig nem fog visszatérni. Így hosszú távon még megtakarításról is beszélhetünk, mivel nem kell folyamatosan drága vegyszerekre költeni.