Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás

padlóösszefolyó
A padló összefolyóknak 3 fajtája létezik. Ezek közül ha bármelyik is eldugul akkor e körül a padló összefolyó körül mindig szét terül a víz. Ezért ez a legrosszabb dugulás fajta. Senkinek sem kívánnám. És azért a legrosszabb mivel lakáson belül és a fürdő szobán belül ez a cső vezeték rendszer van a legalacsonyabban. A gyártok modernizálták a bűz elzáró könyököt de úgy, hogy bárki gond nélkül ki és be tudja szerelni a fürdő szobában. Szóval ön is bármikor ki és be tud szerelni egy ilyen bűz el zárót.

Ha eldugult a padló összefolyója akkor fel kell készülnie arra, hogy ide nem lesz elég a wc pumpa. Tudja mi kell ide? Egy nagy vödör a keze és azt kell itt csinálnia, hogy leszedi a dísz rácsot aztán a kezével elkezdi a dugulás elhárítást. Itt általában a fürdő kád le eresztett vízének a szennyeit találja meg. Például a sok hajszál hajcsomó a szőrszálak és a sok kosz és a por. Ha ettől a ki szedős munkától nem szűnt volna meg a dugulás akkor sincs gond. A kézi spiráljával kezdje elhárítani a dugulást a kivezető csövön át egész végig a dugulást okozó pontig. Ha ettől nem szűnt volna meg a dugulás akkor már szerelőre lesz szüksége.

A ház tartásunkban bármi eldugulhat, gondolok például: A mosogató lefolyójára, A zuhanyzó tárca lefolyójára, Vagy a legkellemetlenebbre a Wc-re. Mert ha a Wc-nk dugul el az nagyon kellemetlen dolog, főleg ha vendégségbe jönnek hozzánk. Jobb esetben ezek a problémák elenyészőek, olyannyira elenyészőek hogy még mi is kitudjuk javítani de, vannak olyan esetek amikben már nem segíthet a Wc pumpa vagy bármilyen lefolyótisztító szerek. Ilyenkor már szerelőt kell hívnunk. I. kerületi duguláselhárítással foglalkozó cégünk mindig a rendelkezésükre állhat.

Duguláselhárítás bontás nélkül padlóösszefolyó dugulás

A duguláselhárítás bontás nélkül, vagyis Soroksáron is alapvető elvárás az ezen szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozásoktól. Vállalkozásunk ennek a követelménynek teljes mértékben megfelel. Számunkra lényeges, hogy amennyire lehet, kerüljük a bontást. A duguláselhárítás bontás nélkül a modern gépeknek, valamint a szakértelemnek köszönhetően bármikor megoldható, így nem kell attól félni, hogy egy kellemetlen dugulás megszüntetése sokba fog kerülni.

Padlóösszefolyó dugulás Milyen gépeket lehet használni?

padlóösszefolyó
A duguláselhárítás bontás nélkül a womás és spirálos gépeknek köszönhetően végezhető el. Ez a két típusú gép a legmodernebb megoldásokat jelentik annak érdekében, hogy ne kelljen falat bontani. Használható úgy zuhanytálca esetében, mint mosogató vagy épp WC dugulás esetén. A magas nyomású vízsugaras gép szinte szétbombázza a dugulást – a legtöbb esetben. Ha makacsabb lerakódásról van szó, akkor a spirálos gépek vethetők be a lefolyók átjárhatósága érdekében. Ez utóbbiak az elzáródást okozó összetapadt törmelékek szétzúzására is alkalmasak. A duguláselhárítás bontás nélkül ezeknek a gépeknek és a kiváló kollégáinknak köszönhetően non-stop elérhető. Forduljon hozzánk bizalommal!

A duguláselhárítás bontás nélkül mindig nagy figyelmet és óvatosságot igényel, hisz csak kellő odafigyeléssel lehet elkerülni, hogy falat kelljen bontani. Segítségünkre lehet ebben, ha a kollégáink kérdésére válaszol, pl. hogy mikor kezdődött a dugulás, próbálta-e már valamivel elhárítani stb. Ezáltal hozzájárul, hogy hamarabb feltérképezhető és eltávolítható legyen a dugulást kiváltó tényező, újra átjárhatóak legyenek a vezetékek.

Mi gyorsan kiszállunk és gyorsan is dolgozunk! Mi abban az esetben vagyunk jók, ha nagyon súlyos a helyzet. Hisz akár 1 óra alatt is megoldjuk az ön problémáját. Habár a gyors kiszállásunkért, felárat nem kell fizetni. De ha nagyon súlyos a helyzet akkor ez nélkülözhetetlen munka erő!

A szakembereink minden esetben igyekeznek a lakásának biztonságára figyelni! Igazából arra gondolok, hogy falbontás nélkül végzik a munkájukat és garanciával dolgoznak! Így nem kell attól félnie, hogy a nagy semmire dobta ki a pénzét, hogy nem szabadulok meg a dugulástól.

Fürdőszobai (kád, padló összefolyó, zuhanyzó) duguláselhárítás

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb része és egyben elengedhetetlen része is. Ezért fontos, hogy mindig tökéletesen lehessen használni mert senki sem szeret büdös és koszos lenni. Márpedig ha valami baj van a fürdőszobában akkor ezek elfordulhatnak. Pl: ha a kádban vagy a zuhanyzóban ne adj Isten a padló összefolyóban nem folyik le a víz. Ilyen esetekben lehet használni a fürdőszobát de akkor az utcára fog kifolyni a víz ha már le nem tud.

Ilyen esetekben is lehet használni a lefolyótisztítószereket?

Természetesen, a lefolyótisztító szerek minden cső vezetékbe használhatóak ahol lefolyik a víz de nem mindig ajánlott! Abban az esetben ajánlott amikor még lefolyik a víz lassacskán ha már nem képes erre sem akkor nagyobb kárt tud okozni mint hasznot. Illetve a szakembereink is veszélynek vannak kitéve az égető szag és folyadék miatt. Nem beszélve arról, hogy ezek a szerek nem olcsóak és ha összeadjuk a fürdőszobai duguláselhárítás árát és a lefolyótisztító árát akkor nem fog tetszeni az összeg. Mi nem akarunk rosszat!

Bűz van a fürdőszobában, mit tegyek?

A bűz a modern világ ellensége, miközben régen egy olyan átlagos dolog volt ami nem zavarta az embereket mert nem mindenki engedhette meg magának a tisztálkodást meg a parfümöket. De!! Szerencsére a mai világban ez megváltozott és már mindenki megengedheti magának a tisztálkodást és a kellemes illatokat. Amivel viszont harcolni kell az a bűz és nem is olyan könnyű főleg a fürdőszobában a padló összefolyóból érkező bűz az igazán kellemetlen.

A lefolyótisztítószer az egyik lehetséges megoldás erre az esetre ami megoldhatja a problémát. Itt bármelyiket használhatja csak a márka ami más és más de a szerek rendeltetése és hatása ugyan olyan.

A másik lehetséges megoldás ami egy fokkal költségesebb az a szakember felkeresése és felfogadása, hogy eltávolítsa a szagokat. Igaz ez költségesebb de gyorsabb és tovább tartja szagtalanul a környezetet. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy neki mi a fontosabb a gyorsabb profibb és garanciális megoldás vagy a saját kézű munka.

Szét kell szedni a zuhanyzót ha eldugult?

Sajnos az esetek többségében hozzá kell nyúlni a zuhanyzóhoz, hogy kidugítsuk de ez nem jár nagy felfordulással.