Nyomvonal meghatározás - duguláselhárítás fix áron.

Nyomvonal meghatározás


A csővezetékre vagy csővezeték be egy jel generátor segítségével jelet helyezünk. ezt a jel vevővel a talajszint felett meg keressük és be határoljuk. viszonylag egy egyszerű folyamat de roppant idő igényes és türelmet kíván.

Modern berendezések léteznek de ugyan azon az alapelven működnek nagy tapasztalatra és gép ismeretre van szükség a pontos hely meghatározáshoz.

Rengeteg helyen mért már cégünk különböző csövek behatárolását Legyen szó PVC lefolyó rendszer, KG rendszerek Ólom, vas vezetékek, eternit, vagy bármi amibe víz folyik vagy áramot vezet mi megtaláljuk.

Azoknak, akik használt házat vagy lakás vásárolnak, bizonyára nagy segítséget nyújthatunk az úgynevezett nyomvonal meghatározásunkkal. A falban futó vezetékek és kábelek nagy gondot okoznak akkor, ha mi magunk sem tudjuk, hogy hol találhatóak meg. Meghibásodás esetén egy ilyen vizsgálattal nagyon gyorsan fény derülhet a hibákra.

Amennyiben a kertünkben egy sérült vezeték van:

Ha nem tudjuk, merre van a hiba, úgy ásás nélkül megoldjuk. ha a burkolat alatt van a gond, akkor a nyomvonal meghatározással elkerülhetjük a teljes burkolat felszedését. Egy kerti melléképület építésekor bizonyára hasznos tudni, hogy hol mennek a csövek, a vízvezeték és a gázvezeték a föld alatt. A feszültség alatti és a feszültség mentesített kábelek felmérésében is nagy segítséget nyújt a nyomvonal kereső berendezés. Fém, műanyag, beton csövek esetében is lehet használni. A készülék akkumulátorról is működik, így olyan helyekre is ki tudunk menni, ahol nincsen jelen pillanatban áramellátás.

Szondával és szonda nélküli berendezéssel is rendelkezünk:

A szondát egy betoló rúddal a csőbe toljuk egészen a sérült szakaszig. A felület alatt megkeressük a hiba pontos helyét, amely akár 5 méter mélységben is lehet. A készülék pontossága 10 cm.

A szonda nélküli készülék esetében egy jelszállító kábelt helyezünk a csatornába, amelyre egy adó készülék segítségével jelet teszünk. A berudaló és a cső helyzetét a jel befogásával fogjuk meghatározni. 3-4 méter mélységben tudunk dolgozni a szonda nélküli készülékkel. Csatorna fedlapok, fém csövek vizsgálatára és fém tárgyak keresésére is tökéletesen alkalmas, ha a berudaló nélkül alkalmazzuk.

Amikor elektromos kábelek kutatása a cél, akkor a kábel által adott jel alapján lehet a föld alatt vagy a falban a vezetékek nyomát követni. Ha úgy érzi, hogy például a falba fúrás előtt szeretné megtudni merre van a villanyvezeték és nem a drasztikus „azonnal fúrunk” megoldást választja, akkor valószínűleg elkerüli a teljes villamos hálózat szétfúrását. Ha Ön egy használt ingatlanba költözött, akkor jobb, ha tisztában van azzal mi hol található. A nyomvonal meghatározást elég egyszer elvégeztetni és éveken keresztül Ön pontosan tudni fogja mi hol található a falban vagy a betonban, így bármikor felújításon töri a fejét, bátran nekivághat minden komolyabb kockázat nélkül.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24
Legkeresetebbek:

Budapest részei:
Adyliget Budakeszierdő Budaliget Csatárka Erzsébetliget Erzsébettelek Felhévíz Gercse Hársakalja Hárshegy Hűvösvölgy Kővár Kurucles Lipótmező Máriaremete Nyék Országút Pálvölgy Pasarét Petneházyrét Remetekertváros Rézmál Rózsadomb Szemlőhegy Széphalom Szépilona Szépvölgy Törökvész Újlak Vérhalom Víziváros Zöldmál Aquincum Aranyhegy Békásmegyer Csillaghegy Csúcshegy Filatorigát Hármashatárhegy Kaszásdűlő Mátyáshegy Mocsárosdűlő Óbuda Remetehegy Rómaifürdő Solymárvölgy Táborhegy Testvérhegy Törökkő Ürömhegy Istvántelek Káposztásmegyer Megyer Székesdűlő Újpest Belváros Lipótváros Terézváros Erzsébetváros Józsefváros Istvánmező Kerepesdűlő Tisztviselőtelep Ferencváros Gubacsidűlő Felsőrákos Gyárdűlő Keresztúridűlő Kőbánya Kúttó Laposdűlő Ligettelek Népliget Óhegy Téglagyárdűlő Újhegy Albertfalva Dobogó Gazdagrét Gellérthegy Hosszúrét Infopark Kamaraerdő Kelenföld Kelenvölgy Kőérberek Csillebérc Farkasrét Farkasvölgy Istenhegy Jánoshegy Kissvábhegy Kútvölgy Magasút Mártonhegy Németvölgy Orbánhegy Svábhegy Széchenyihegy Virányos Zugliget Lágymányos Madárhegy Nádorkert Őrmező Örsöd Péterhegy Pösingermajor Sasad Sashegy Szentimreváros Spanyolrét Angyalföld Népsziget Újlipótváros Vizafogó Alsórákos Herminamező Istvánmező Kiszugló Nagyzugló Rákosfalva Törökőr Pestújhely Rákospalota Újpalota Árpádföld Cinkota Mátyásföld Rákosszentmihály Sashalom Akadémiaújtelep Madárdomb Rákoscsaba Rákoshegy Rákoskeresztúr Rákoskert Rákosliget Régiakadémiatelep Almáskert Bélatelep Belsőmajor Bókaytelep Erdőskert Erzsébettelep Ferihegy Ganzkertváros Ganztelep Halmierdő Lakatostelep Liptáktelep Lónyaytelep Miklóstelep Rendessytelep Szemeretelep Újpéteritelep Kispest Gubacsipuszta Kossuthfalva Pacsirtatelep Pesterzsébet Csillagtelep Erdőalja Erdősor Gyártelep Háros Királyerdő Királymajor Szigetcsúcs Budafok Budatétény Nagytétény Millenniumtelep Soroksár