Mennyibe kerülhet egy duguláselhárítás?

Duguláselhárító szakemberekről, cégekről sokan hallottak már, viszont annál kevesebben tudják, hogy mennyibe is kerül egy-egy ilyen szolgáltatás. Sokan azért nem mernek szakemberekhez, tisztító cégekhez fordulni, mert attól tartanak, hogy csillagászati összegeket kell majd fizessenek egy apró dugulásért, fertőtlenítésért, szagtalanításért.

Tudni kell azt, hogy a duguláselhárításban általában flexibilis árakkal dolgoznak, hiszen minden probléma egyedi, csak nagyon ritkán találni két ugyanolyan esetet, ezért más és más eszközöket, megoldásokat, tisztítószereket kell bevetni egy-egy probléma megoldására. Ez néha gondokat vet fel az ilyen jellegű cégeknél, hiszen az esetek nagy többségében minden ember előre tudni szeretné, hogy az illető cég pontosan milyen árakkal dolgozik. Erre a problémára csak az lehet a megoldás, ha a bajba jutott fél előre felhívja a céget, részletesen leírja a problémát, és csak miután minden tényezőt bemutatott, kapja meg a pontos árajánlatot, és nem a helyszínen, amikor már elvégezték a munkát.

A duguláselhárítás anyagi vonzatai:

pénz
Persze nagyjából meg lehet saccolni azért az árakat, hiszen a drágább és olcsóbb szolgáltatások árai önmagukban nem változnak. A legdrágább szolgáltatások a vezetékekben keletkező dugulások elhárítása, a fertőtlenítés és szagtalanítás, a WC-vezeték duguláselhárítása, illetve a mosogató vezetékének duguláselhárítása. Középkategóriás árintervallumba sorolható a padlóösszefolyó, a mosdó vezeték és a zuhanytálca duguláselhárítása. A legalacsonyabb árkategóriába a klíma vezeték duguláselhárítása tartozik. Persze ezek az árak is változhatnak egy-egy problémán belül, attól függően, hogy ez milyen súlyos, vagy mennyire bonyolult megoldásokat kell alkalmazni a megoldásra, ezért nagyon fontos, hogy a megrendelő először telefonon pontosan körülírja a problémát, mert ha utána kap egy árajánlatot, ez már egyáltalán nem változik, így a megrendelő és a szolgáltató is előre tudni fogja, hogy pontosan mihez tartsa magát.

Korszerű duguláselhárítás kedvezményes árakkal:

feladatok listája
Minden dugulási problémával bátran fordulhat hozzánk, mi előre leközöljük Önnel az árakat problémája alapos megismerése után, és csak nagyon ritka esetekben változtatunk rajta, olyankor, ha valami egészen váratlan dolog merül fel az elhárítási munkálatok alatt. Korszerű, hatékony felszerelésekkel és természetbarát termékekkel dolgozunk, és munkánkra természetesen garanciát is vállalunk.

Telefonos egyeztetés után maximum egy órán belül a helyszínre érünk, és nem kell fizetnie semmi kiszállítási költséget. Telefonon általában a következő egyszerű kérdésekre kell megadnia a választ: hol lakik, pontosan mi a probléma, hol történt az eset, és Ön szerint mi váltotta ki, körülbelül mekkora a csőátmérő, megközelítőleg melyik csőszakaszban történhetett a dugulás, egyedi esetről van szó vagy már többször megismétlődött, illetve milyen épületben lakik (társasház, panel, különálló ingatlan stb.)

Szakembereink, miután megkapták ezekre a kérdésekre a választ, már fix ár-at tudnak mondani Önnek.