dugulaselharitas azonnal

Ki ne ismerné nagyanyáink, anyáink házi praktikáit, a pumpákat, ecetes, szódás forróvizes leöntéseket a dugulások kiküszöbölésére? Előfordulhat azonban, hogy a baj már olyan nagymértékű, hogy ezek a megoldások sajnos semmit sem használnak. De mit tehetünk ilyenkor? Hacsak nem vízvezeték-szerelő a férjünk, csakis a szakemberek segítségére támaszkodhatunk.

Nagyon sok esetben sajnos az emberek csak az utolsó pillanatban hívnak segítséget, mert azt gondolják, hogy a probléma egyszer majd csak megoldódik. A másik ok, amiért nem fordulnak szakavatott emberekhez, hogy nincsenek tisztában a duguláselhárító cégek áraival, és egyből valamilyen csillagászati összegekre gondolnak, amit majd fizetniük kell azért, hogy problémájuk megoldódjon.

Ez viszont egyáltalán nem így van. Egy felkészült szakembernek van megfelelő képesítése, tapasztalata ezen a területen, és rendelkezik a megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel, melyek a legtöbb háztartásból hiányoznak. A mi feladatunk, hogy a szakértelmet és a korszerű eszközöket ötvözve hatékony megoldást nyújtsunk Önnek dugulásos problémáira.

  • Csőspirálos duguláselhárítás: Az első ilyen technológiát csőspirálos duguláselhárításnak nevezik, melyet szolgáltatásaink egyik leghatékonyabb és leggyakrabban alkalmazott módszereként tartjuk számon. Ez a technológia abból áll, hogy milliméteres ármérőjű spirálokat engedünk le az eldugult vezetékekbe. A beltéri dugulások esetében mosogató- és kézmosó lefolyóknál kisebb, míg a WC-vezetéknél nagyobb átmérőjű spirálokat használunk, amelyek nagyon hatékonyan kidugaszolják a legmakacsabb elzáródásokat is. Kültéri eldugulásoknál már ennél sokkal nagyobb spirálok szükségesek. A kültéri csatornák, vízleeresztők, emésztőgödrök nagyon gyakran idegen anyagokkal szennyeződnek, amelyek leginkább az időjárás következményeként hullnak beléjük. Az ágak, sár, homok, gyökérbenövések, kövek okozta eldugulások már nagyobb problémát jelentenek, s emiatt használjuk a nagyobb és erősebb spirálokat. Vannak esetek, amikor annyira súlyossá válik egy-egy dugulás, hogy fel kell szedni az egész WC-csészét a talapzatról, hogy könnyebben megközelíthetővé váljon a dugulási gócpont. Ilyenkor a spirálok mellett különböző kaparó fejeket és akasztókat is használunk.
  • Magasnyomásos mosatás – Womázás: Másik gyakran használt technológiánk a duguláselhárításra a magasnyomásos mosatás, szaknyelven womázás. Ezt a technológiát elsősorban az emésztőgödrök és szennyvíztárolók tisztítására szoktuk alkalmazni, mivel itt a dugulások már annyira erőteljesek szoktak lenni, hogy a spirálokkal sajnos nem megyünk általában semmire. A magasnyomásos mosatás abból áll, hogy magasnyomású vízzel, amelyet általában 120-160 báros nagynyomású szivattyú idéz elő, kimosatjuk a csöveket, s ha szükséges, akkor az egész berendezést.
  • Kamerás csatornavizsgálat: A harmadik általunk használt módszer a csatornakamerázás. Ez, mint a neve is mutatja, arról szól, hogy egy optikai vezetéket engedünk alá a csatornába, hogy felderíthessük a baj forrását. Általában visszatérő dugulásoknál szoktuk alkalmazni, olyan helyek felderítésére, melyek máshogyan megközelíthetetlenek lennének. Ha erre a módszerre kerül sor, a kiváltó okok az esetek legnagyobb százalékában: gyökerek benövései, csatornába került építőanyagok, törmelékek vagy csőtörés. Ez az eljárás nem sűrűn alkalmazott, de tudni kell, hogy ha sor kerül rá, ott nagy valószínűséggel számítani kell a mihamarabbi csőcserére.

Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá:

Strang-, zuhanytálca-, klíma-, kád- és mosdó vezetékek duguláselhárítása, mosogató-, mosdó- és padlóösszefolyók kitisztítása, illetve szagtalanítás és fertőtlenítés is.

Munkánkat igen nagy hatékonysággal, korszerű eszközzel, pontosan és precízen végezzük. Nem számítunk pluszköltségeket, ha ünnepnapokon vagy hétvégeken lenne szüksége ránk, illetve teljesen ingyen megyünk házához is. Szakembereink kíméletesen, környezetbarát eszközök alkalmazásával tisztítják meg és fertőtlenítik felületeit, hogy hosszútávon és zavartalanul élvezhesse a kellemetlen szagoktól és dugulásoktól mentes időtöltést otthonában.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a fent felsorolt technológiák igen hatékonyak, nem kerülnek sok pénzbe, és anélkül tisztítják meg és hárítják el a dugulásokat csatornáinkban, lefolyóinkban, hogy károsítanák ezeket.

A szakszerű duguláselhárító bemutatása:

Hogy miért is kell erről egy külön blog bejegyzés? Azért hogy felvilágosítsuk az embereket arról hogy igenis léteznek kontár munkák is a világon. Ezt onnan tudjuk hogy nem egyszer vonultunk ki olyan dugulásokhoz ahol nemrég járt más szakember és nem tudta elvégezni vagy rontott a helyzeten.

Biztos te is ismersz olyan szakembereket a környezetedből akik Önmaguk tanulták a szakmákat vagy betanították őket. Természetes nem azt mondjuk hogy mindenki rossz aki így csinálja mert ismerünk nagyon profikat is akik így tanulták ki de a szomorú igazság az hogy aki nem a szakmájának él az nem a leg profibb benne.

A szakszerű duguláselhárító az aki már annak születik! Megint csak ismerhetünk olyan szakembereket akik már pár évesen a csavarkulcsot fogták, na ők a legprofibbak. Mondhatni erre születtek! A másik fontos dolog pedig az iskola kérdése. A legjobb duguláselhárítók vízvezeték szerelő szakon végeztek és egyből utána ebben a szakmában helyezkedtek el.

Fontos az iskola? Lehet ezt szakszerűtlenül csinálni is?

Egy kérdéssel tudnánk erre válaszolni: Fontos az hogy egy szakorvos műtsön? vagy elég ha csak ápoló? Természetesen nagyon fontos az hogy valakinek meglegyen erről a végzettsége vagy ezt tanulta ez a meggyőződésünk.

Természetesen mint minden szolgáltatást lehet rosszul csinálni. Gondoljunk csak bele hogy nem mind1 hogy repedt csövet rakunk a falba aki pár éven belül széttörik és csőtörésünk lesz vagy szakszerűen megvizsgálva a lehető legjobbat helyezzük el a falban amire garanciát is kapunk.