Kerti csapok kiépítése, munkák amiket vállalunk

A következő munkákat vállaljuk ezzel kapcsolatban a nap 0-24 órájában egész Pest megyében bárhol:
  • Beázások megszüntetése, csőrepedések javítása.
  • Minden vízzel kapcsolatos munkák.
  • WC-tartály csere javítás, kád ki-be szerelés.
  • Mosógép-mosogatógépek beüzemelése.
  • Teljes nyomó,ill lefolyó csere.
  • Vízvezeték-szerelés, fűtés-szerelés. Csőtörések műszeres bemérése, keresése, javítása. Ázások felderítése falbontás nélkül, ázások javítása.
  • Kamerás lefolyó vizsgálat, csőkamerás hibakeresés. Lefolyók, csatornák, vízvezetékek, elektromos vezetékek nyomvonal bemérése radaros helymeghatározással (5 m mélységig nyomvonalkövetés). Kamerás lefolyó vizsgálat és csatornavizsgálat (40-300 mm átmérőig).
  • Csőhálózatok, fűtési rendszerek javítása, beszabályozása, cseréje.
  • Csatorna bekötés tervezéssel. Vízóra, vízmérő cseréje, felszerelése.

Duguláselhárítás falbontás nélkül:

Tévhit lenne azt gondolni, hogy a duguláselhárítás csakis falbontás és erős rongálással valósítható meg a gyakorlatban. Korunk fejlett technikai hátterének köszönhetően a mai korszerű, duguláselhárításra specializálódott módszerek és eszközök lehetővé teszik, hogy a duguláselhárítás gyorsan, egyszerűen és rongálás nélkül valósuljon meg. Ráadásul mi teszünk azért, hogy a duguláselhárítás végleges legyen, hogy a dugulás ne okozhasson mostantól bosszúságot az Ön mindennapjaiban sem. Kíváncsi szolgáltatásainkra? Tekintse meg, mivel foglalkozunk és, ha kérdése van, tárcsázza éjjel-nappal hívható telefonszámunkat!

A háztartásokban túl sok a vegyszer és egyre kevésbé figyelünk oda a mosdó, a mosogató vagy éppen a zuhany helyes használatára. Pedig nagyobb figyelmet kellene szentelni a lefolyók tisztítására és azoknak helyes használatra is. A legtöbb esetben ugyanis a gondatlanságból fakad a legtöbb dugulás. A mosdóba hulló haj, a mosogatóba kerülő kisebb-nagyobb méretű ételmaradék szinte azonnal eltömítheti a vízvezetékek belsejét. És nem kell ennél több: máris kialakult a dugulás. Először csak nehezen, majd egyáltalán nem akar lefolyni a lefolyóba a mosdóban, mosogatóban, vagy a WC-ben lévő víz..

Mint látja: a dugulások megelőzéséhez szükség van az Ön és családtagjai odafigyelésére és körültekintésére is. De ha már duguláselhárításra van szükség, nincs mit tenni: szakemberhez kell fordulni! Telefonszámunkon bármikor (hétvégén és ünnepnapokon!) is kereshet bennünket! Ne habozzon hát: azonnal hívjon, ha dugulást észlel!

Udvari duguláselhárítás:

Kerti csap
Kerti csap
A dugulás nem csak a lakáson belüli csöveket érintheti, sajnos az udvaron található vízelvezetők és csatornák esetében is előfordulhat, hogy valami eltömíti őket, ezért nem engedik át megfelelően a vizet. A rossz hír ezzel a helyzettel kapcsolatban, hogy majdnem kizárt, hogy segítség nélkül úrrá tudunk lenni a problémán. A csatornák, aknák és vízelvezetők esetében is érvényes az a szabály, hogy legegyszerűbb a dugulás kialakulásának megelőzése. Ez rendszeres tisztítással és a bejáratokra szerelt rácsokkal oldható meg legkönnyebben, valamint arra is érdemes figyelni, hogy ne ültessünk fákat a csövek közelébe, mert a gyökerek elnyomhatják azokat. Sajnos azonban vannak olyan tényezők, amiket nem tudunk kikerülni, például a meglévő fák gyökereivel nem tudunk mit csinálni, azok elérhetnek a csatornáig, csövekig, és elnyomhatják azokat, belenőhetnek, amitől folyamatosan visszatér majd a dugulás, még ha átmenetileg sikerül is úrrá lenni rajta. A rácsok sokat segíthetnek a csövek bejáratán, de ezek sem adnak száz százalékos védelmet a bekerülő szennyeződések ellen. Kövek, falevelek és sóder még így is kerülhet a vízelvezetőkbe, és eldugíthatják azt.