dugulaselharitas azonnal

Bizonyára mindenki tudja, hogy az működik igazán jól és úgy ahogy kell ami folyamatosan karbantartva van. Nem is kell messzire mennünk pl: számítógép, telefon vagy akár a saját testünk stb mind egy bonyolult / összetett rendszer. Az előbb említett rendszereket folyamatosan karbantartjuk hogy megfelelően működjön. Miért, miben lenne más egy vízvezeték rendszer? Igaz ez nem annyira bonyolult de ezt is karban kell tartani.

A Pomodoro Étterem és Pizzéria gondol a jövőre és minden évben velünk végezteti el a karbantartást 1 alkalommal:

Egy étterem vagy pizzéria sokkal veszélyeztetettebb a dugulásra mint egy családiház vagy egy társasházi lakás. Napi szinten 8-12 órára folyamatosan használatban vannak a lefolyók és egy bizonyos idő után a zsír az szépen lerakódik a csövek falán. Ennek megelőzésére évente 1x érdemes elvégeztetni egy karbantartást a rendszerben a hírtelen dugulások megelőzése érdekében.

Legyen egy karbantartás minden év elején vagy elég akkor, ha a baj bekövetkezik?

Ez természetesen egyéni döntés! Mindenki saját maga dönti el, hogy folyamatosan karbantartja a lefolyórendszert és FIX összeget költ rá évente. Avagy a szerencsére bízva csak akkor híjuk ki a duguláselhárítót amikor már eldugult a rendszer.

Az utóbbi azért problémás kicsit mert ha leáll a konyha vagy ha nem működik a WC akkor elég kellemetlen a személyzetnek aki ott dolgozik. Nehéz megmagyarázni a vendégeknek, hogy ne menjen WC-re mert épp eldugult és már jön a segítség.

Családi házban vagy társasházi lakásban is érdemes karbantartani évente?

Természetesen! Tökéletesen ugyan az a felállás mint egy étteremnél vagy egy pizzériánál, annyi különbséggel, hogy nincs olyan mértékben használva a lefolyórendszer. Ettől függetlenül ugyan úgy eldugulhat a csatornarendszer bármikor. Ez megelőzhető ha kéri az éves karbantartás szolgáltatásunkat.