Kád duguláselhárítás

Kád duguláselhárítás, kád és zuhanytálca duguláselhárítás házilag

A legegyszerűbb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre.

A zuhany duguláselhárítás a 22. kerületben sokak számára rémálomként hat, mivel azt hiszik, hogy csak bontással lehet megszüntetni a problémát. Azonban ez már elkerülhető a modern gépeknek és a hozzáértő szakembereknek köszönhetően. Vállalkozásunk mindkettővel rendelkezik, így Önnek nem kell attól tartania, hogy falat kell bontani ahhoz, hogy megszüntessék a dugulást a fürdőszobájában. A zuhany duguláselhárítás a 22. kerületben vállalkozásunknak köszönhetően rövid ideig tartó folyamat.

Miért válasszon minket?

A 22. kerületben a zuhany duguláselhárításában csapatunk nagyon jól teljesít. Cégünk szinte mindig bontás nélkül tudja elvégezni a feladatot. Mivel számunkra az ügyfél a legfontosabb, mindig szem előtt tartjuk, hogy neki mi a legjobb. Időpont-egyeztetéskor is alkalmazkodunk a kliens kéréséhez, amikor ő ráér, mi akkor megyünk ki hozzá, ugyanakkor a végösszeget is előre közöljük vele. Nem kell attól tartania, hogy folyóméterben vagy óradíjban számlázunk, nálunk mindig fix összegekre lehet számítani. A 22. kerületben a zuhany duguláselhárítás vállalkozásunknak köszönhetően nem jelent anyagi megterhelést, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy pénzéért minőségi munkát kap. Bár elsőre azt gondolnánk, hogy csak a hajszálak miatt dugulhat el a zuhany lefolyója, a szappan- és samponmaradványok is ludasak lehetnek a dologban. Különösen, ha spórolunk a vízzel, és nem öblítjük le megfelelően a zuhanytálcát, akkor a fent említett maradványok megtapadnak a vezeték falán, szűkítve annak átmérőjét. Így amikor egy kisebb tárgy vagy hajszálak jutnak a vezetékbe, már meg is történik a zuhanytálca dugulása. Ilyenkor forduljon bátran hozzánk, mi a zuhany duguláselhárításában is profik vagyunk!