csogoreny

Szaniterek cseréje, vízszerelése: mosdó szerelés, WC- Csésze, kagyló szerelés, mosogató Csap szerelés, kád szerelés, WC-tartály szerelés, kád szerelés, zuhanykiállás szerelés, darálós WC szerelés, javítás. Tömítések, csaptelepek, szifonok cseréje, beszerelése. Fürdőszoba felújítás vizes munkák,

Mosogatógép és mosógép kiállások kiépítése, áthelyezése. Vízszivárgások és kellemetlen szagok okának, helyének megkeresése illetve megszüntetése. Régi vízvezetékek cseréje. Mellékvízórák kiépítése illetve cseréje, tervezéssel, ügyintézéssel. Kerti csapok kiépítése, vízszerelése, javítása, elfagyások megszüntetése.

A profi duguláselhárítás, ami szakszerűen kerül kivitelezésre, többféle duguláselhárító eszközzel történik a gyakorlatban. Ezeknek a modern és kifinomult eszközöknek természetesen csak egy profi és képzett szakember van a birtokában. Ilyen speciális eszköz például a nyomvonal meghatározó vagy éppen a dugulás gyökerét közvetlenül megsemmisítő, különféle méretekben kapható csőgörény.

Kisebb vízvezeték szerelési munkák csőgörénnyel csőgörénnyel:

Ön hallott már a csőgörény-ről? Rendkívül hasznos kis eszköz, amivel azonnal lesújthatunk a dugulás okozóira: a vízvezetékben, a lefolyóban felgyülemlő szennyeződésekre. Persze a csőgörényt is tudni kell megfelelően használni. Ha veszünk is otthonra egy ilyen eszközt, attól még nem biztos, hogy tudjuk is használni. Legjobb, ha ebben az esetben inkább szakember segítségét kérjük, aki profi módon bánik a csőgörénnyel és valóban el tudja hárítani a bajt.

Rutinnal és tapasztalattal kell rendelkezni annak érdekében, hogy a problémát, azaz a dugulást ne csak felszínesen, hanem valójában kezeljük. Dugulást tapasztal? Szeretné, ha rögtön, kevés pénzből, profi módon megoldódna a probléma? Akkor nem kell mást tennie, csak felvenni kollégánkkal a kapcsolatot: keressen bennünket éjjel-nappal hívható telefonszámunkon!