Isaszeg

Duguláselhárítás Isaszeg

Isaszeg, Gödöllőtől nem messze és Budapesttől mintegy 30 kilométerre fekszik.

Isaszeg, Gödöllőtől nem messze és Budapesttől mintegy 30 kilométerre fekszik. A Gödöllői arborétum, a horgásztavak és a friss levegő igen sok családot vonz és sokan itt telepdnek le és alapítanak családot. Nagyon sok családi ház épül Isaszegen és a település évről-évre fejlődik. Az itt lakó családok általában a családi házakat részesítik előnyben. Sokan azonban nem tudják, hogy a házak állagát bizony óvni kell. Az állagmegóvásban fontos szerep jut a csatornák és csővezetékek rendszeres felülvizsgálata, illetve a dugulások azonnali elhárítása. Egy nem megfelelően kezelt dugulás nagyon nagy problémákat tud okozni. Az is elképzelhető, hogy a csőtörés következik be, pedig egy egyszerű száloptikás csatornavizsgálattal nagyon gyorsan fel lehetett volna mérni a problémát.

Sokszor az is gondot okoz, hogy a házi módszereket

Sokszor az is gondot okoz, hogy a házi módszereket teljes palettáját felvonultatják a családok, mit sem törődve azzal, hogy esetleg nagyobb bajt is okoznak. Az vegyszerek és a szódabikarbónás valamint pumpás duguláselhárítás egy-egy próba erejéig jó lehet, de ha makacsabb dugulásról van szó, akkor időben kell szakembert hívni. A duguláselhárítás egy komoly szakma és csak profi gépparkkal lehet bontás nélküli munkát végezni.

Szakértő csapatunk nagyon gyorsan a helyszínre és azonnal

Szakértő csapatunk nagyon gyorsan a helyszínre és azonnal megkezdi a csatorna vizsgálatot, amelyet egy száloptikás videórendszerrel végzünk el. A száloptika segítségével feltárjuk a hibát, sőt még annak helyét is. A Woma magasnyomású mosóval nagyon gyorsan kitisztítjuk a dugulást, igény esetén a különféle fejek segítenek eloszlatni a csőben lévő dugulásokat. Érdemes a profi módszer mellett dönteni, hiszen így felesleges költségek nélkül is megoldható a dugulások elhárítása.