Dugulás elleni szerek - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Hogyan tisztítsuk mi magunk a mosógépet?


Bármilyen modern mosógépünk is legyen, használhatunk kiváló minőségű mosóporokat, időnként mégis megtörténik, hogy a mosógépből kivett ruháknak kellemetlen szaguk van. Ez annak a jele, hogy a gépünkre ráfér egy alapos tisztítás. Olyan eset is előfordulhat, hogy csökken a mosógép hatékonysága, és nő a fogyasztása. Ez a vízkő jelenlétére utal, amit ajánlott mielőbb eltávolítani. Nem minden esetben kell szerelőt hívni egy ilyen tisztításhoz. Az egyik legáltalánosabb probléma a mosószer lerakódása. Ez legtöbbször a por állagúaknál történik meg, de a folyékony szerek is hagynak maguk után lerakódásokat. Megtörténhet az is, hogy a túl sok mosópor okoz dugulást.

Ajánlott a mosógép szűrőjét is megtisztítani:

Egy lapos fejű csavarhúzóval könnyen eltávolítható és visszaszerelhető, a művelet nem igényel szakembert, magunk is el tudjuk végezni. A makacs vízkövet, ami nem látszik a gépben, ecettel lehet a legjobban eltávolítani. Ecetet a mosószer-fiókba, valamint a dobba is tegyünk. Ezután indítsunk el egy mosást 90 fokon. Így elérhetjük, hogy a mosógép legrejtettebb zugait is ki tudjuk pucolni a vízkőtől. A trisó is olyan olcsó megoldás, ami feloldja a lerakódott zsírt valamint vízkövet, de a mosószer maradványokat is eltávolítja a mosógépből. A mosógépben felbukkanó penész ellen úgy az ecet, mint a trisó is jó megoldás, de a hipó is segítségünkre lehet. Megelőzhetjük a penész visszatérését, ha legalább havonta 90 fokos programmal kifőzzük a mosógépet.

Minden mosás után hagyjuk legalább egy órára nyitva a mosószer fiókot valamint az ajtót is.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat:
Az "Üzenet elküldése" gomb lenyomásával: Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon megadott adataimat a Provi Domus kft. (székhely: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) megismerje, tárolja és kezelje a számomra nyújtott tájékoztatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) rendelkezéseit. Tovább: Részletes adatkezelési szabályzat