Gyömrő

Duguláselhárítás Gyömrő

Gyömrő gyönyörű város köszönhetően kellemes fekvésének:

A városban található meg a Teleki kastély és a tőfürdő is. Nagyon sokan Gyömrőt választják otthonuknak. Az itt lakó családok életében is sok fontos teendő van, ami az otthonok állagmegóvásával kapcsolatos. Ezek közé tartozik a csatorna és csőrendszerek folyamatos karbantartása. Ha nem megfelelő odafigyeléssel gondozzuk és újítgatjuk fel otthonunkat, akkor sajnos bármikor bekövetkezhet akár egy csőtörés is.

A csőtörések és a dugulások ellen azonban lehet védekezni:

Kevesen tudják, de az otthoni módszereket nem a dugulások idején kell alkalmazni, hanem a baj megelőzésére. Ide tartozik a nemzedékek óta oly jól is ismert szódabikarbónás módszer vagy a különféle vegyszerek is. Nem érdemes azonban ezekkel a komoly dugulások megszüntetését elkezdeni, hiszen ha minden nap tele rakjuk a csöveket ezekkel a maró anyagokkal, akkor az is elképzelhető, hogy a csövekben is nagy kár keletkezik.

A legmakacsabb dugulások esetén érdemes szakértő csapatra bízni a munkát:

Duguláselhárítással foglalkozó szakembereink nagyon rövid idő alatt a helyszínre érkeznek és elvégzik a szükséges állapotfelmérést. Mi mindig arra törekszünk, hogy bontás mentesen megszüntessük a dugulásokat. Ehhez természetesen profi gépparkkal rendelkezünk. Lehetőségünk van csőkamerás felvételt készíteni, majd a kézi vagy a gépi sprirálozást is bevethetjük. Ha ezek kudarcot vallanak, és úgy gondoljuk, hogy valamilyen tárgy szorult a csövekbe akkor jöhetnek a profi szerszámok, amelyek segítségével biztosan elhárítjuk a bajt. Mi minden esetben megoldjuk a problémát és nem tovább gerjesztjük.