GY.I.K. gyakran ismételt kérdések duguláselhárítás

Kérdések és válaszok a duguláselhárítással kapcsolatban

Duguláselhárítás menete, megoldások. Mit kell tudni erről az egészről?


Itt mindent meg lehet találni a megelőzéstől a otthoni megoldásokig egy helyen. Hogyan működik egy duguláselhárítás? Mennyibe kerül? Minden amit tudni kell 1 duguláselhárítással kapcsolatban!

Milyen gépekkel doldozunk?


Cégünk a legfejlettebb, legmodernebb gépekkel áll a megrendelők igényeinek és problémáinak megoldása elé. A duguláselhárítást igyekszünk falbontás nélkül végezni, de ha esetlegesen az elhasználódott csőszakasz

Csőtörés esetén mit tehetünk?


Gyakran előfordul, hogy építkezéskor vagy lakásfelújításkor belefúrunk egy eldugott vízcsőbe, valamint az is, hogy az elavult, régi csövek elrepednek vagy eltörnek a rozsdásodás következtében.

Melyek a dugulások kiváltó okai?


A következőkben felsorolunk néhány olyan problémát, ami a dugulásokért felelős lehet. Az egyik ilyen probléma az lehet, hogy nem megfelelő a vezetékek lejtése.

A Mitől buborékol a lefolyó?


Sok esetben váratlanul azzal kell szembesülni, hogy eldugul a lefolyó. Ez olyankor is előfordulhat, ha nagyon vigyázunk arra, hogy ne kerüljön semmi idegen dolog bele. A sampon-, szappan- vagy mosogatószer maradványok...

Mire jók a tisztítóidomok?


Kevesen tudják azt, hogy mik is azok a tisztítóidomok. Olyan, a vezetékbe szerelt idomok, amik a tisztítást segítik elő. Tehát nem csak dugulás esetén lehet azokat igénybe venni...

Mit kell tudni a dugulásról?


A dugulás elhárítás nem más, mint olyan munkálatok sokasága, ami nem csak a dugulást szünteti meg, hanem megelőző szerepe is van. Főleg olyan esetekben, amikor a vezetékeket megelőzésképpen mossa ki a szakember.

Mitől dugul el a legkönnyebben a csatorna?


Van néhány olyan dolog, amit fontos tudni, annak érdekében, hogy igazán hatásosan tudjuk megelőzni a dugulásokat. Amennyiben az alapszabályokat betartjuk, akkor már nagyon sokat tettünk azért, hogy megelőzzük a rendszerint sok kellemetlenséggel járó dugulásokat.

Mekkora kell legyen a szennyvízcsatorna lejtése?


Aki még nem épített csatornarendszert, bele se gondol abba, mennyire fontos, hogy mennyire lejt a szennyvízcsatorna. A hozzá nem értő laikusok szerint 3 és 8% közötti kell legyen a csatorna lejtése.

Van olyan, hogy dugulás biztosítás?


Bizonyára nincs olyan ember, aki eddigi élete folyamán ne találkozott volna lefolyó-, WC- és egyéb dugulásokkal és az ezekkel járó kellemetlen következményekkel.

Hogyan előzhetjük meg a dugulásokat


Azért, hogy megelőzzük a kellemetlen munkával járó lefolyó dugulását, mi magunk is tehetünk. Nagyon praktikus módszer, ha legalább havonta felforralunk egy nagy fazék vizet és beleöntjük a kagylóba, így a felgyülemlett zsiradék és a szennyeződések is feloldódnak, ezzel pedig megelőzzük a dugulást.

Miért fontos a Kültéri szennyvíz és fordító aknák rendszeres karbantartása?


A kültéri szennyvíz és fordító aknák rendszeres karbantartásával, takarításával Ön akár tízezreket is megspórolhat. Az aknákat rendszeresen ellenőrizzük le, és ha úgy látjuk, hogy egy gyökér vagy ág a lefolyás útját állja, akkor mindenképpen azonnal avatkozzunk be.

Mire jó a flexibilis lefolyócső?


A régi vízszerelők a mai napig inkább a hagyományos szifonokat alkalmazzák, mintsem az úgynevezett jollyflex csöveket. Mindenki maga dönti el, hogy milyent szereltet be, de érdemes utánajárni annak, hogy miért félnek ennyire ettől a nagyon hasznos felszereléstől a szakemberek.

Mennyibe kerülhet a duguláselhárítás?


Duguláselhárító szakemberekről, cégekről sokan hallottak már, viszont annál kevesebben tudják, hogy mennyibe is kerül egy-egy ilyen szolgáltatás. Sokan azért nem mernek szakemberekhez, tisztító cégekhez fordulni...

Melyek a dugulás okai?


A konyhai, fürdőszobai dugulások mind olyan problémák, amelyekkel viszonylag gyakran szembesülünk, de ha is nem fordul elő bizonyos időközönként otthonunkban, életünk folyamán legalább egyszer biztosan találkozunk vele...

Mire jók a tisztítóidomok?


A lefolyórendszereknek rendelkezniük kell különböző tisztítási lehetőségekkel a zavartalan működés érdekében. Az egyik ilyen lehetőség a tisztítóidomok használata.

Mire jó a konyhamalac?


A konyhamalac igen praktikus konyhai eszköz, amely ledarálja a megmaradt ételmaradékokat, így könnyedén megszabadulhatunk ezektől. A konyhamalac beépítése azonban igen nagy odafigyelést és szakértelmet igényel...

Hogyan szüntessük meg a lefolyók szagát?


Ha figyelünk arra, hogy a lefolyók tisztán maradjanak, hibátlanul végezhessék feladatukat, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat. Nem dugulnak el, és nem árasztják el a lakást kellemetlen szagokkal.

Mit tegyünk, ha csöpög a csap?


A csöpögő csap amellett, hogy idegesítő, még sokba is kerülhet, ha nem teszünk idejében ellene. Nem kell feltétlenül szakemberhez fordulnunk, hiszen ez otthon, saját kezűleg is könnyen megoldható, függetlenül attól...

Mik a csatorna szagot kiváltó okok?


A csatornaszag okai rendkívül sokfélék lehetnek, de azt bizonyára mindenki belátja, hogy aligha lehetne nagyobb kellemetlenség egy lakásban annál, minthogy a lefolyókból mindent átható, kellemetlen csatornaszag terjeng.

Hogyan ássunk munkaárkot?


Általában a kertes családi házaknál a közmű vezetékek elhelyezéséhez szokták létrehozni. A házból kifolyó szennyvíz az utcán lévő csatornahálózatba csatlakozik, vagy a központi gázvezetékhez...

Hogyan lehet falbontás nélkül megszüntetni a dugulást?


Hogy rögtön válaszoljunk is a cikk címében feltett kérdésre, vannak bizonyos esetek, amikor sehogyan, de szerencsére a dugulásoknak csak nagyon kis része – mintegy 5-10 százaléka – végződik azzal, hogy...

Mit kell tudni a vizes duguláselhárításról?


A vizes duguláselhárítás kapcsán sokan azért lepődnek meg a leginkább, mert egyszerűen nem is sejtették korábban, hogy ilyen megoldás létezhet azzal kapcsolatban, hogy elháríthassák a rendkívüli kellemetlenségeket okozó dugulást.

Mi az a Womas csatornatisztítás?


A duguláselhárítást végző szakemberek körében már a szaknyelv részét képezi az úgynevezett womázás, ami nem másból, mint a woma csatornatisztító gépből ered.

Csatornaszag a lakásban – hogyan lehet megszüntetni?


Biztos mindenkivel előfordult, hogy függetlenül attól, hogy teljesen tisztán tartja a fürdőszobát vagy a konyhát, mégis kellemetlen szagok terjengnek a helyiségben.

Mit tegyünk, ha bűz áramlik a lefolyóból?


Sajnos elkerülhetetlen, hogy lakásunkban időről-időre ne ütnék fel fejüket a kellemetlen szagok a konyha vagy a fürdőszoba lefolyóiban. Még a legtisztább, minden higiéniai előírásnak megfelelően...

Hogyan változtassuk a szagokat illatokká?


A wcből áradó szagok egy életre meg tudják bélyegezni a tulajdonost a vendégek szemében. Ezek általában azért alakulnak ki, mert eldugulnak a lefolyók, esetleg a wcperem alá...


Referenciáink, itt és így dolgozunk:

Pest megyei település kereső:


Legkeresetebbek:

Gyakran ismételt kérdések:
 • Hol van a cégünk székhelye?

  Cégünk Budapesten van bejegyezve de e miatt ne aggódjon mert egész Pest megyében dolgozunk.

 • Átlagosan mennyibe kerül egy duguláselhárítás?

  Nálunk 7 ezer forinttól 30 ezer forintig bármi lehetséges ez a munka nehézségétől függ.

 • Mennyi ideig tart egy duguláselhárítás átlagosan?

  Mivel gyakorlottak vagyunk már a munkában ezért nekünk 15 perctől 40 percig tarthat egy munka de ez is a munka nehézségétől függ.

 • Tehetek valamit az ellen, hogy én oldjam meg ingyen a dolgot?

  Igen. A házi praktikák aloldalunkon ezeket be is mutatjuk.

 • Megrendelés után mennyi idő míg ideér a szakember?

  Ez megbeszélés kérdése és szabad kapacitás kérdése. Akár egy héttel előre is lehet tervezni és beiktatjuk valahová ahol Önnek jó. Az is elképzelhető, hogy 1 órán belül a megkeresés után ott vagyunk.

 • Szét lesz verve a fürdőszobám vagy a wc-m?

  Nem. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértelmünk miatt meg tudjuk oldani minden féle rongálás nélkül.

 • Ha hajnapban keletkezik dugulásom akkor mit kell tennem?

  Mi hajnalban is dolgozunk így akár hajnal 2-kor is kimegyünk megoldani a problémát. Ilyen esetben telefonálni kell mert éjszaka nem olvasunk e-maileket.

 • Mi a garancia, hogy a pénzemért megoldják a dugulást?

  1 hét garanciát vállalunk a munkánkra.