Gyál

Duguláselhárítás Gyál

Egyre többen költöznek ki Gyálra

Egyre többen költöznek ki Gyálra, vagy annak környékére. Sokak által kedvelt város, hiszen folyamatosak a fejlesztések. A gyáli otthonokban azonban ugyanúgy fontos odafigyelni az esetlegesen bekövetkező dugulásokra. Az otthonokban egy-egy dugulás alkalmával borzalmas szagok terjengenek a lakásban és még az is előfordulhat, hogy a szépen felújított lakást elönti a szennyvíz. Ilyen makacs dugulásoknál érdemes azonnal szakember segítségét kérni.

A duguláselhárítás egy komoly szakma

A duguláselhárítás egy komoly szakma, amely odafigyelést és szakértelmet igényel. Sokan próbálkoznak meg a házi csodamódszerekkel, de azok valójában inkább megelőzésre alkalmasak. Ilyen a szódabikarbónás és a különböző vegyszeres duguláselhárítás. A csőgörény használatát sem javasoljuk azoknak, akik még életükben nem használták azt. Elég egy rossz mozdulat és a csőrendszerben máris kárt lehet tenni. A dugulások legtöbbször a konyhai mosogatóból vagy a WC-ből indulnak ki. Ezek azok a helyek, ahol a leggyakrabban találkozhatunk a dugulásokkal. A WC kagylókba nagyon sokszor kerülnek olyan tárgyak, amelyek egyáltalán nem odavalók, a mosogatóba pedig a háziasszonyok rendszeresen leöntik a felesleges olajat és zsiradékot.

A duguláselhárítás során profi gépparkunk segítségével minden dugulást képesek vagyunk elhárítani

A duguláselhárítás során profi gépparkunk segítségével minden dugulást képesek vagyunk elhárítani. Igény esetén kamerás csatornarendszer vizsgálatot is végzünk. Kézi és gépi spirálozással is dolgozunk, ez teljesen függ a dugulás fajtájától. Szükség esetén a szükséges zsírtalanítást is elvégezzük valamint vállaljuk a padló összefolyók duguláselhárítását is. Érdemes szakember segítségét igénybe venni és nem az otthoni módszerekkel próbálkozni. Megelőzéshez pedig a gél állagú vegyszereket részesítsük előnybe, hiszen azok kevésbé tapadnak meg a csövek falain.