Gödöllő

Duguláselhárítás Gödöllő

Gödöllő Budapesttől mintegy 30 kilométerre északkeletre fekszik

Gödöllő Budapesttől mintegy 30 kilométerre északkeletre fekszik és a fővárossal a vasút valamint a HÉV is összeköti. Tömegközlekedése emiatt kiválónak mondható, de akik autóval járnak be Budapestre dolgozni, azoknak is könnyű dolguk van, hiszen az MO körgyűrűn könnyen elérhetik a fővárost. Gödöllő pontosan emiatt sokan választják otthonukul. A lakóparkok és családi házas övezetek egytől egyig kellemes családi otthonok, ám egyvalamire érdemes odafigyelni. A lakásokban sűrűn előforduló dugulások miatt sokan idegeskedve töltik munkaidejüket a 30 kilométerre fekvő otthonuktól. A bajt érdemes időben megelőzni és szakembert hívni.

A szennyvíz valamint csőhálózatok és az aknák valamint a kémények kamerázása is

A szennyvíz valamint csőhálózatok és az aknák valamint a kémények kamerázása is megoldható egy egyszerű állapotfelmérés keretében. Ha már nagy a baj, akkor erre mindenképpen szükség van. A csatornavizsgálat során egy kis kamerát küldünk a vezetékekbe, amelynek segítségével a dugulás oka és helye is nagyon gyorsan megállapítható. A vezetékek hibájára is fény derülhet, hiszen számtalan esetben illesztési problémákról van szó, vagy rendszeresek a törések is, főleg a téli fagyok után.

A profi kamera képes vízszintes és függőleges rendszerekben is a kép készítésére

A profi kamera képes vízszintes és függőleges rendszerekben is a kép készítésére így előttünk nincsen akadály. A belső felületről és az állapotról színes felvételek készülnek, amelyek ezután egy DVD lemezre rögzülnek. A megfelelő javítási és felújítási munkák ezáltal jól körbehatárolhatók és egy forinttal sem kell többet kifizetni a javításért, mint amennyit tényleg szükséges. Nem kell bontásban gondolkodni, így igen sok pénzt takaríthatunk meg. Amennyiben megfelelő biztosítással is rendelkeznek a tulajdonosok, úgy a felvételt nyugodtan be lehet csatolni egy esetleges biztosítási bejelentéshez, mint bizonyítékot.