Érdekességek, friss hírek – tippek és ötletek

Érdekességek, friss hírek

Biztonságos duguláselhárítás koronavírus idején is!


Nem csak most, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel (koronavírus) fokozott higiéniás intézkedéseket vezetett be cégünk. Számunkra a biztonság a legfontosabb!

Duguláselhárítás a legnagyobb kihívás egy szakembernek


A duguláselhárítás nagyon nagy kihívás a szakemberek többségének, hiszen a modern csatornarendszerek olyan szinten összetettek és bonyolultak, hogy a megfelelő szakértelem nélkül többet árthatunk, mint használhatunk.

Duguláselhárítás Magyarországon


Vajon eszünkbe jutott már, hogy a duguláselhárítás csak a mi hazánkban létező mesterség? Miért is jutna eszünkbe ez, hiszen arra sem gondolunk, azon sem kezdünk el gondolkodni

Duguláselhárítás bontás nélkül?


Visszatérő dugulások nehezítik meg mindennapjait? Szeretné, ha végre kifogástalan állapotban lennének az otthonához tartozó csatornák?

Duguláselhárítás egy másik szemszögből


Ez az a szolgáltatás amit soha senki sem akar de mégis néha szükség van rá. A dugulás elhárítás nem csak annak rossz akinél éppen dugulás van...

Évente 1 karbantarás / tisztítás ajánlott


Bizonyára nem mindenki ismerei ha nem akkor most szerencséje van megismerni az egyik híres pizzériát a Pomodoro-t.

Lefolyótisztító granulátum használata lépésről-lépésre


A lefolyótisztító granulátum egy szemcsés, szilárd halmazállapotú, porszerű vegyi anyag, amit elsődlegesen azért fejlesztettek ki, hogy hatásosan felvehessük a segítségével a harcot az eldugult lefolyókkal szemben

Duguláselhárításban használt gépeink


A duguláselhárítást igyekszünk falbontás nélkül végezni, de ha esetlegesen az elhasználódott csőszakasz ki kell cserélni, akkor profi gépparkunkkal...

Házi mosogatószer készítése


Mosogatószer házilag is készíthető, csupán néhány egyszerű és környezetbarát alapanyagra van szükség. Hatása ugyanolyan jó, mint bolti társainak, de árban jóval kevesebb.

Kerti csapok kiépítése


A háztartásokban túl sok a vegyszer és egyre kevésbé figyelünk oda a mosdó, a mosogató vagy éppen a zuhany helyes használatára. Pedig nagyobb figyelmet kellene szentelni a lefolyók tisztítására

Duguláselhárítás Etyeken


A duguláselhárítás korunk korszerű és modern berendezéseinek, módszereinek köszönhetően már falbontás és rongálás nélkül könnyen, gyorsan és pénztárcakímélő módon megvalósítható.

Lefolyótakarítás Budapesten


A szolgáltatás non-stop, a nap bármely szakában igényelhető. Nem kell mást tennie, mint tárcsázni telefonszámunkat, vagy egyéb elérhetőségeinken felvenni velünk a kapcsolatot...

Non-stop Hibaelhárítás egész Pest megyében


A dugulás bármikor jön is, mindig képes problémát okozni annak, aki kénytelen vele szembenézni. Szerencse a szerencsétlenségben, ha a dugulás kismértékű, így ugyanis legalább van rá esély...

Falbontás nélküli duguláselhárítás


Már Budapesten is rövid idő alatt elérhető a duguláselhárítás, ezért ha ilyen gondja akad, hívjon minket bizalommal! Otthonunkban számos alkalommal fordulhat elő dugulás életünk során, ami igen kellemetlen perceket képes okozni.

Kamerás csővizsgálat / csatornavizsgálat lényege


A Magyarországon a kamerás csővizsgálat igényel némi szakmai tudást, hisz kell tudni használni a kamerával ellátott vékony vezetéket. Kell tudni értelmezni is a látottakat, valamint fel kell tudni ismerni a problémákat is.

Csőgörény használata


A csőgörény is bevethető, ha minden kötél szakad, ez tulajdonképpen egy spirálisan feltekert drót. Ez a drót egy igencsak hajlékony cső, amiben egy acélhuzal mozgatható.

Szakszerű duguláselhárítás


Már a budapesti kerületekben is rövid idő alatt elérhető a duguláselhárítás, ezért ha ilyen gondja akad, hívjon minket bizalommal! Otthonunkban számos alkalommal fordulhat elő dugulás életünk során, ami igen kellemetlen perceket képes okozni.

Az időjárás is befolyásolja a dugulásokat


Bár sokan tudják, hogyan kell elővigyázatosnak lenni annak érdekében, hogy minél kevesebb esély legyen a dugulások kialakulására, mégis vannak olyan tényezők, melyeket nem lehet kizárni.

A kis villanybojler hátrányai


Előfordul, hogy a duguláselhárítókat hívjuk telefonon, és azok rákérdeznek, hogy mekkora bojlerrel melegítjük a vizet. Bár elsőre nem tűnik fontosnak, de ha alaposabban megvizsgáljuk, akkor rájöhetünk, hogy sok múlik azon, hogy mekkora bojlerrel rendelkezünk.

Szifontisztítás házilag


Minden háztartásban előfordul, hogy időnkét a szifon eldugul. Ennek legtöbbször banális okai vannak. Például a fürdőben nagyon könnyen megtörténik ez a hajszálak, sampon- és szappanmaradványok miatt.

Korszerű duguláselhárító eszközök és módszerek


Ki ne ismerné nagyanyáink, anyáink házi praktikáit, a pumpákat, ecetes, szódás forróvizes leöntéseket a dugulások kiküszöbölésére? Előfordulhat azonban, hogy a baj már olyan nagymértékű, hogy ezek a megoldások sajnos semmit sem használnak.

UNICEF kampány


UNICEF-kampány idd meg a Furcsa gépet talált fel az UNICEF, svéd kutatókkal közösen. Az Verejték Masinának keresztelt szerkezet izzadt ruhákból ivóvizet állít elő. A bemutatókon eddig több ezer ember kortyolt már a furcsa vízből.

466 millió forint lakossági adomány


Minden idők egyik legnagyobb árvize okozta károk elhárítására több mint 466 millió forint lakossági adomány gyűlt össze a Nemzeti Összefogás Vonalán és bankszámláján.

REMS gépi duguláselhárító készülék


A REMS gépi duguláselhárító készülékek igen praktikusak és a robosztus méretű kompaktgépekkel sokoldalúan használható fel mind a csatornák, mind pedig a csövek tisztítására.

Az emésztőgödőr helyes használata


Miután az Európai Uniós követelményekből kifolyólag a szennyvíz elvezetéséhez kapcsolódó csatornázottság az egész országban rohamosan megnövekedett az elmúlt években, addig ezzel párhuzamosan az emésztőgödrök szerepe némileg lecsökkent...

Fertőtlenítés vagy szagtalanítás


Még a legszorgosabban tisztított és rendszeresen takarított lakásokban is előfordulhat, hogy a fürdőszobában vagy a konyába valamiért folyamatosan visszatér a csatornaszag.

Szennyvíz visszacsapó szelep jelentősége


A szennyvíz visszacsapó szelep fogalmával nagyon sokan csak akkor találkoznak, amikor probléma lép fel ezzel az összetevővel kapcsolatban, vagy éppen annak hiánya kapcsán. Hogy mégis miről van szó?

Duguláselhárítás és a természetfeletti erők?


Nem, nem olvasta félre a címet itt tényleg erről olvashat. Léteznek különleges emberek akik hisznek az öngyógyításban és ezt kivetítik a problémáikra pl.: a duguláselhárításra is...

Dugulás rémtörténetek


A következő történetek hiteles forrásból származnak és megtörténte. A közösség felé való megosztására azért volt szükség hogy akik ilyen helyzetbe kerülnek azok tudják hogy mi a lehető legjobb megoldás.

Duguláselhárító szerek tárolása helyesen


A házi módszerekkel szemben, vagy azok mellett nagyon sokan használnak boltban használatos vegyszereket is a lefolyók tisztítására, azonban csak kevesen törődnek azzal, hogy a duguláselhárító szerek tárolása legalább olyan fontos kérdés...

Kültéri csatornatisztítás


Kültéri Csatornatisztítás a XXI. Században jóval több esetben lehet szükség, mint Budapest egyéb övezeteiben (kivéve persze a hasonló felépítésű kerületeket), hiszen Óbuda-Békásmegyer rengeteg kertes házzal épült körzet...

Esővíz elvezető rendszerek dugulásának legfőbb okozói


Az esővíz elvezető rendszerek dugulásának legfőbb okozói sokszor a falevelek illetve egyéb hordalékok, a sár, az iszap és a faágak...