Mosdó, zuhanytálca duguláselhárítás
7 nap garancia
20.000 ft -tól Alap szerelés költsége
  • 7 nap garancia
  • Gyorsszolgálat, azonnal indulunk
  • Vízvezeték szerelő végzi a munkát
Azonnal

Duguláselhárítás azonnal 7 nap garanciával Budapesten és Pest megye minden településén: Telefonszámunk: 06 (30) 786 – 1000

A legegyszerűbb lehetőség a kád dugulás megszüntetésénél a meleg víz és a lefolyó tisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle- a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját. A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre. Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád, vagy a zuhanytálca dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert.

A mosdó duguláselhárítás úgy történik, mint a főváros bármely más kerületében. A háziasszonyok rémálma, ha a mosdó olyankor dugul el, amikor vendégeket várnak. Ilyenkor előkerül a pumpa vagy a hirtelen kéznél lévő házi szerek, melyekkel ideiglenesen szabaddá teszik a lefolyót. Ám tartós, minőségi munkát a dugulásra szakosodott vállalkozások végeznek. Szakképzett csapatunk számára a mosdó duguláselhárítás a 23. kerületben mindennapi tevékenységének része. A a mosdó duguláselhárítása többféleképpen is történhet. Az egyik legismertebb módszer a pumpa, és ez szinte minden háztartásban meg is található. Kisebb dugulások esetén megfelelő, de ha makacsabb a dugulás, akkor nem sokat segít. A házi praktikák (mint például a szódabikarbóna-ecet keveréke) is nyújthatnak segítséget. A boltban kapható szerek egész sora várja, hogy a laikus háziasszony sorra kipróbálja őket. Sokszor csodákat ígérnek, ám nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Ezekről a vegyszerekről tudni kell, hogy nem igazán lehet környezetbarátnak tekinteni őket, ugyanakkor arra is vigyázni kell, hogy ne kerüljön egy időben több fajta a lefolyóba, mivel gátolhatják egymás hatását. Sok esetben a tanácstalan háziasszony rájön, hogy nem marad más választása, mint szakembert hívni. 

A mosdó lefolyójánál szűrőt is alkalmazhat, de csak abban az esetben érdemes ezt tenni, ha tudja, hogy hajszálak vagy kisebb tárgyak kerülhetnek a lefolyóba. A szűrő ugyanis lelassítja a vízsugarat, így lehetőséget teremt a vezetékek falán lerakódások kialakulásának. Megfelelő, rendszeres preventív beavatkozásokkal megelőzhető a mosdó dugulása. Ha nincs mosdó dugulás, akkor annak elhárítására sem lesz szükség.

A Mosdó lefolyó tisztítás Budapesten nagyon lényeges minden lakástulajdonos számára, hisz a kóbor hajszálak könnyen okozhatnak nagyon makacs dugulást.fordulhat elő dugulás életünk során, ami igen kellemetlen perceket képes okozni. A legfontosabb teendő, hogyha dugulással szembesülünk, hogy minél hamarabb igyekezzünk nyakára lépni a problémának, a szakszerű duguláselhárítás pedig már a duguláselhárítás falbontás nélkül Budapesten is lehetséges!A Mosdó lefolyó tisztítás Budapesten nagyon lényeges minden lakástulajdonos számára, hisz a kóbor hajszálak könnyen okozhatnak nagyon makacs dugulást. Bár lehet kapni kitűnő szűrőket a mosdó lefolyójához, ezek nem képesek felfogni például a szappanmaradványokat. A szappan- és samponmaradványok a vezeték falára tapadva sok esetben okozhatnak bosszúságot. Megelőzni a dugulást szinte lehetetlenség, de azért sokat tehetünk, hogy kevesebbszer alakuljon ki. 

Professzionális gépek Mosdó lefolyó tisztítás:

A Mosdó lefolyó tisztítás a mosdó duguláselhárítása akkor a legkönnyebb, ha professzionális gépeket használunk. Vállalkozásunk gépparkjában a legújabb generációs nagynyomású gépek is megtalálhatóak. Jó gépekkel minőségi munkát lehet végezni, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan karban tartsuk a gépeket, és ahogy lehetőség adódik, újabbakat szerezzünk be. A rendszeres fejlesztésnek köszönhetően az elmúlt időszakban szinte minden dugulást bontás nélkül tudtunk megoldani. Ez fontos az ügyfél számára is, hisz ezzel kisebb a munkálatok díja, számunkra pedig azért lényeges, mert így hamarabb végezhetünk minőségi munkát. A Budapesten a mosdó duguláselhárítás cégünk igénybevételével mindig gyors és megbízható.

A mosdó duguláselhárításának Mosdó lefolyó tisztítás érdekében legalább havonta egyszer juttasson a lefolyóba szódabikarbónát, majd töltsön rá ecetet. Egy fél óra elteltével forró vízzel mossa át a lefolyót, így a szódabikarbóna-ecet keverék által fellazított szennyeződések könnyebben eltávolítódnak. Ezt a módszert a konyhában is megismételheti, valamennyi lefolyó esetében alkalmazható.

Zuhanytálca duguláselhárítás

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre.

A zuhany duguláselhárítás a sokak számára rémálomként hat, mivel azt hiszik, hogy csak bontással lehet megszüntetni a problémát. Azonban ez már elkerülhető a modern gépeknek és a hozzáértő szakembereknek köszönhetően. Vállalkozásunk mindkettővel rendelkezik, így Önnek nem kell attól tartania, hogy falat kell bontani ahhoz, hogy megszüntessék a dugulást a fürdőszobájában. A zuhany duguláselhárítás a vállalkozásunknak köszönhetően rövid ideig tartó folyamat.

Amennyiben értékesnek találtad az odalunk, úgy kérünk értékeld, köszünjük:
5/5