Duguláselhárítás a legnagyobb kihívás egy szakembernek | Házi praktikák - tippek

Duguláselhárítás a legnagyobb kihívás egy szakembernek


A duguláselhárítás nagyon nagy kihívás a szakemberek többségének, hiszen a modern csatornarendszerek olyan szinten összetettek és bonyolultak, hogy a megfelelő szakértelem nélkül többet árthatunk, mint használhatunk. A gyors és egyben hatékony segítségre azonnal van szükség, ezért a duguláselhárítás általában 24 órában, azaz nonstop elérhető. A duguláselhárítás ma már nagyon korszerű eszközökkel történik. A dugulásnak több formája is létezik. Ez lehet kültéri vagy beltéri. A kültérben általában a csatornák szoktak eldugulni jellemzően ősszel, amikor a legtöbb falevél lehull, és ezek okozzák a csatornák dugulását. Ilyen esetekben a víz képtelen lefolyni és zuhatagszerűen ömlik rá akár a ház falára, tönkre téve ezzel a szigetelést. Egy tériszonnyal rendelkező tulajdonos biztosan nem vág neki a létrafokoknak, ilyenkor van szükség a profi szakemberekre.

Kicsit bonyolultabb a helyzet ha beltérben következik be a dugulás. A legtöbb esetben a megelőzés igen fontos lehet. Nem elég csak a duguláselhárításról gondoskodni, hanem azt célszerű megelőzni is a különböző szűrők beszerelésével, a megfelelő használattal. Azaz például a WC-be nem illő tárgyaktól tartsuk távol magunkat, mert azok nagyon nagy dugulást képesek okozni. A mosogatókba általában számtalan ételmaradék, zsír, olaj és vegyszer kerül, ezek felgyűlnek és okozzák a dugulásokat. megfelelő felszerelés és tapasztalat nélkül nem érdemes nekilátni a mosogató kitisztításának. A mosogatóknál sokkal nehezebb eset az, amikor a WC lefolyó dugul el. Ennek szakszerű kitisztítása talán még sarkalatosabb probléma.

Legtöbbször a víztakarékos WC esetében fordulnak elő dugulások. Az ilyen WC megoldásokkal csak egyetlen probléma van. Mivel takarékosan adagolják a vizet, így a teljes kiürítésre soha nincsen lehetőség. Azaz mindig csak gyűlik a lehúzni való szenny és nem tud teljesen eltávozni. A profi szakemberek duguláselhárító gépekkel oldják meg a problémát nem pedig a kereskedelemben is kapható szerekkel vagy a régi idők csőgörényével. A profi gépekkel pillanatok alatt meg lehet szüntetni a dugulásokat és a szakemberek számára ez igazi kihívást jelent. A megfelelő időben való kiérkezés is a kihívások közé tartozik, hiszen sok múlik azon, hogy mennyi idő alatt érkeznek ki a helyszínre és kezdik meg a szakavatott munkát.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24