Duguláselhárítás Pest megyében. Csatornatisztítás és fertőtlenítés Pest megye minden településén Mosogató, WC, fürdőkád, padlóösszefolyó, WC. Lefolyótisztítás Pest megye minden településén Fix áras szolgáltatást kínálunk rejtett díjak nélkül. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Kizárólag roncsolásmentes módszereket és tiszta munkavégzést alkalmazunk. Szükség esetén vízvezeték szerelő kollégánkat tudjuk küldeni azonnal ha baj van.

Kiemeltem végzünk duguláselhárítást, akár 1 órán belül a következő pest megyei településeken:

Érd
Szigetszentmiklós
Dunakeszi
Budaörs

– Duguláselhárítás Fix áron –

A szakszerű gépi duguláselhárítást szakértő kollégáink végzik Budapesten és Pest megyében. Szakembereink a legtöbb esetben egy órán belül, vagy annál rövidebb időn belül rendelkezésre állnak. Mit tehetünk? Vállalunk mechanikai duguláselhárítást, WOMA WC tisztítást, csatornakamera helymeghatározást, vízvezeték szerelést. Minden munkára garanciát vállalunk 7 napig.

Mosogató dugulás Pest megyében:

Duguláselhárító szakembereinket leggyakrabban mosogató duguláselhárításhoz hívják. A mosogató lefolyója a leggyakoribban dugul el  egy házban. A mosogatószerek, mosogatógép-tabletták, zsírok, olajok és ételmaradékok mind-mind okozhatják. Ha a lefolyórendszerrel egyéb problémák is vannak, például vékony lefolyó (32-40 mm), túl sok könyök, hosszú lefolyószakaszok vagy rossz lejtés, akkor gyakrabban kell szakembert hívni. A mosogató dugulását az is okozhatja, ha nem folytatunk le elég vizet. A mosogató lefolyók dugulásmentesítésére mechanikus spirálokat használhatunk.

Dugulások a zuhanyzó- és kád Pest megyében:

A nagy mennyiségű szőr és bőrmaradványok komoly dugulásokhoz si vezethetnek. A duguláselhárító szakember csak akkor tud segíteni, ha hozzáfér a lefolyószakaszhoz. Ha a kád oldalán van vízvezeték ablak, a zuhanyzóban pedig egy fix lefolyócső, a beépített fülkében pedig egy csempézett medencével, akkor hozzáférhet a lefolyószakaszhoz. Ha a kád teljesen beépített, akkor a szakemberek csak úgy férhetnek hozzá a lefolyórendszerhez, ha azt eltávolítják. Itt a bontás nélküli megoldás nem létezik ilyen esetben.

Dugulás a piszoár- és kézmosóban Pest megyében:

A kézmosó csövek eldugulhatnak, ha a tisztítás során lerakódott szerves anyagok (haj, bőr és szőr) és vegyi anyagok (borotvakrémek, folyékony kézmosó, szappanmaradványok) keveréke van bennük. Ezek hónapról hónapra felhalmozódnak a lefolyócsőben és a szifonban. A piszoárcsövek dugulása a vizeletpikkelyek és szőrszálak borzalmas keverékét okozhatja. Mindkét eset nyugtalanító és gyomorforgató lehet. Általában 32 mm átmérőjű, függetlenül attól, hogy kézmosócsőről vagy piszoárcsőről van szó. Mivel könnyen károsíthatják a lefolyóhálózatot, a vastag ipari spirálok nem ajánlottak. A profi duguláselhárító alaposan megtisztítja a szifont, majd egy adapterspirállal megszabadul a dugulástól.

Hogyan távolítsuk el a mosogató dugulását Pest megyében:

A duguláselhárító szakembereket leginkább a mosogatók duguláselhárításával bízzák meg. A legtöbb munkát egy házban lévő mosogató lefolyójával végzik. A háztartási mosogató dugulásai a legkárosabbak. Ha a lefolyórendszerrel egyéb problémák is vannak, például vékony 32-40 mm-es lefolyó, túl kevés könyök, túl hosszú lefolyószakaszok vagy rossz lejtés, akkor gyakrabban kell szakembert hívni. A mosogató lefolyók dugulásmentesítésére mechanikus spirálokat használhat.

Ami a WC-dugók kialakulását illeti Pest megyében:

A WC csészék vagy lefolyók dugulását különféle idegen anyagok okozhatják. A WC kagyló és a lefolyó dugulásai számos idegen anyagtól keletkezhetnek, többek között nedves törlőkendők (műanyag WC-papír, műanyag parfüm, tampon), intimbetétek (élelmiszerhulladék, festékhabarcs, csemperagasztó) és a tamponok miatt. A szakemberek a következő eszközöket használják a dugulások eltávolítására: nagy teljesítményű, ipari nyomású szivattyú, professzionális, spirálos duguláselhárító gép és szükség esetén WOMA nagynyomású csatornamosó.

Szolgáltatásaink Pest megye minden településén:

Beltéri csatornarendszerek rendszeres karbantartása és tisztítása.

Kültéri csatornahálózatok rendszeres karbantartása és tisztítása.

Az esővízelvezető rendszereket karbantartása és tisztítása.

Duguláselhárítás utáni fertőtlenítés és szagtalanítás.

Szakértői véleményekezés és hibakezelés.

Csatornakamerázás

A következő pest megyei településeken végzünk duguláselhárítást:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Tárnok, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Köröstetétlen, Kosd, Kospallag, Leányfalu, Letkés, Lorév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ocsa, Örbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Peröcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlörinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szöd, Szödliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Toalmás, Tök, Tököl, Tárnok, Törtel, Tura, Újhartyán, Ujlengyel, Ujszilvás, Üllő, Uri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Veroce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Csepel, Zugló, Kőbánya, Kispest, Buda, Pest, Kamaraerdő