Duguláselhárítás egy másik szemszögből | Házi praktikák - tippek

Duguláselhárítás egy másik szemszögből


Ez az a szolgáltatás amit soha senki sem akar de mégis néha szükség van rá. A dugulás elhárítás nem csak annak rossz akinél éppen dugulás van hanem manapság szakembert is nehéz találni, jó szakembert meg még nehezebb. Gondoljunk bele hogy ha éppen wc dugulás van vagy a csatornában van dugulás akkor a szakembernek éjjel és nappal startra készen kell állni hogy megoldja a problémát. A szagokról és a rendszertelen alvásról nem is beszélve. Számos olyan azonos céggel találkozunk aki nem ér rá vagy éppen nem veszik fel a telefont, nálunk ez elképzelhetetlen.

Mennyibe kerül a dugulás elhárítás?

Erre a legkönnyebben egy másik kérdéssel lehet válaszolni: Mennyibe kerül egy ház felépítése? Azt lehet tudni hogy pár millió forint de pontosan megmondani lehetetlen mert kis milliós változtatás vagy megoldás létezik amiknek más és más az ára. A dugulás elhárítás pont ugyan ilyen lehet tudni hogy egy wc dugulás elhárítás 10 és 20 ezer forint között van körülbelül de hogy pontosan mennyi az akkor derül ki ha már kész a munka.

Mennyi időbe telik egy dugulás elhárítás?

Erre kicsinyel könnyebb válaszolni mert a munkák 90%-át meg lehet mondani, hogy mennyi idő elvégezni. Amint megmondta a szakembernek a telefonba hogy éppen milyen dugulási problémája van azonnal tud egy megközelíthető árat és egy munkaidőt mondani. Pl.: egy mosogató dugulásnál ha már tudjuk hogy nem a szifonnál van a gond akkor a vákuum pumpával akár 5 perc alatt is meg lehet oldani a dugulást. Abban az esetben ha a pumpa nem segít akkor más szerszámhoz kell nyúlni ami még 10-15 percet is igénybe vehet. Ha éppen szerencséje van akkor akár 5 perc alatt is el lehet hárítani a dugulását.

Mekkora lesz a kosz, valamit el kell pakolnom?

A duguláselhárító szakembereink a lehető legkevesebb kosszal próbálnak dolgozni és a falbontást csak a leges legvégsőbb esetben vetik fel mint megoldást. Abban az esteben ha a helyiségben ahol van a dugulás az nehezen megközelíthető nagyobb gépekkel akkor azt szabaddá kell tenni. A dugulás elhárítás aráinkban az is benne van hogy szabaddá tesszük magunknak a munka felületet így ezzel csak akkor érdemes foglalkoznia ha nem szereti azt hogy idegenek a tulajdonához nyúlnak.

Kell engedély a dugulás elhárításra?
Nem, nincs erre szabály hogy szakembert hívjon ha éppen nem folyik le a wc vagy éppen a mosogató.

Mi a garancia hogy a munka elvégzése után a dugulásmentes marad minden?
Cégünk 30 nap hivatalos garanciát ad minden elvégzett munkájára ezért e miatt sem kell aggódnia csak élvezni a problémamentes lakást. Szerencsére eddig csupán pár darab garancia miatt kellet visszamennünk de azok sem azonnal keletkeztek.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24