Dugulás elleni szerek - duguláselhárítás fix áron.
Blog fejléc logo

Duguláselhárítás házi módszerekkel házi praktikákkal ingyenesen

Duguláselhárítás házi módszerekkel

Dugulás elleni szerek


Dugulás elleni szerek, citromsavszifon12Duguláselhárítás házi praktikákkal, Lefolyó tisztítása házilag, Septifos lefolyótisztító, Duguláselhárítás házi módszerei, Szódabikarbóna, a háztartási csodaszer stb... van olyan makacs dugulások...

Duguláselhárítás házi praktikákkal


Ha a lefolyónk eldugult, nem kell azonnal szakemberhez szaladni, mivel néhány házi praktika segítségével megspórolhatjuk a szerelés költségeit. Ha a mosogató dugul el, akkor érdemes ellenőrizni a szifont, a legtöbb esetben ugyanis a szifon megtisztítása a kulcs.

Lefolyó tisztítása házilag


Nincs is nagyobb méreg, mint mikor mosogatás közben észrevesszük, hogy eldugult a lefolyó. Ilyenkor a legkönnyebb megoldás elővenni a boltban kapható szereket – ha van ilyen kéznél –, majd elhárítani a dugulást.

Septifos lefolyótisztító


A Septifos lefolyótisztító szer a WC-ben, a konyhában és a fürdőszobákban is nagy segítséget nyújthat a dugulások elhárításában. A Septifos lefolyótisztító gélt a gyártók kifejezetten a szerves anyagok hatékony oldására fejlesztették ki.

Duguláselhárítás házi módszerei


A duguláselhárítás nagyon sok esetben akár házilag is megoldható, hiszen számos olyan praktika van, amely könnyedén szakértelem nélkül is kivitelezhető.

Szódabikarbóna, a háztartási csodaszer


Gyakran szokták mondani a gyakorlott háziasszonyok, hogy nincs olyan probléma, amire a szódabikarbónát ne lehetne használni, éppen ezért mindig legyen otthon legalább egy pohárnyival ebből a csodaszerből.

Természetes duguláselhárító szerek


Természetes duguláselhárító szerek Ha vízkő- és szappanos lerakódások vannak a lefolyóban, gyakran már egy kisebb hajcsomó, vagy néhány nagyobb ételdarab is elegendő ahhoz, hogy a lefolyót teljesen eldugítsa.

Tökéletes dugulás elhárítás házi módszerekkel


Ha dugulást tapasztalunk otthonunkban, ne az legyen az első, hogy szakemberért telefonálunk. Habár tény, hogy ez a legegyszerűbb választás, illetve nincs olyan dugulás...

Vízkő eltávolítása házi módszerekkel


Vízkő eltávolítása házi módszerekkel Magyarországon az Európai Unióhoz mérten a legtöbb régióban nagyon kemény a víz, ami a magas ásványi anyag, de főként karbonát tartalomnak köszönhető.