Duguláselhárítás házi módszerekkel házi praktikákkal ingyenesen

Dugulás elleni szerek


Dugulás elleni szerek, citromsavszifon12Duguláselhárítás házi praktikákkal, Lefolyó tisztítása házilag, Septifos lefolyótisztító, Duguláselhárítás házi módszerei, Szódabikarbóna, a háztartási csodaszer stb... van olyan makacs dugulások...

Duguláselhárítás házi praktikákkal


Ha a lefolyónk eldugult, nem kell azonnal szakemberhez szaladni, mivel néhány házi praktika segítségével megspórolhatjuk a szerelés költségeit. Ha a mosogató dugul el, akkor érdemes ellenőrizni a szifont, a legtöbb esetben ugyanis a szifon megtisztítása a kulcs.

Lefolyó tisztítása házilag


Nincs is nagyobb méreg, mint mikor mosogatás közben észrevesszük, hogy eldugult a lefolyó. Ilyenkor a legkönnyebb megoldás elővenni a boltban kapható szereket – ha van ilyen kéznél –, majd elhárítani a dugulást.

Septifos lefolyótisztító


A Septifos lefolyótisztító szer a WC-ben, a konyhában és a fürdőszobákban is nagy segítséget nyújthat a dugulások elhárításában. A Septifos lefolyótisztító gélt a gyártók kifejezetten a szerves anyagok hatékony oldására fejlesztették ki.

Duguláselhárítás házi módszerei


A duguláselhárítás nagyon sok esetben akár házilag is megoldható, hiszen számos olyan praktika van, amely könnyedén szakértelem nélkül is kivitelezhető.

Szódabikarbóna, a háztartási csodaszer


Gyakran szokták mondani a gyakorlott háziasszonyok, hogy nincs olyan probléma, amire a szódabikarbónát ne lehetne használni, éppen ezért mindig legyen otthon legalább egy pohárnyival ebből a csodaszerből.

Természetes duguláselhárító szerek


Természetes duguláselhárító szerek Ha vízkő- és szappanos lerakódások vannak a lefolyóban, gyakran már egy kisebb hajcsomó, vagy néhány nagyobb ételdarab is elegendő ahhoz, hogy a lefolyót teljesen eldugítsa.

Tökéletes dugulás elhárítás házi módszerekkel


Ha dugulást tapasztalunk otthonunkban, ne az legyen az első, hogy szakemberért telefonálunk. Habár tény, hogy ez a legegyszerűbb választás, illetve nincs olyan dugulás...

Vízkő eltávolítása házi módszerekkel


Vízkő eltávolítása házi módszerekkel Magyarországon az Európai Unióhoz mérten a legtöbb régióban nagyon kemény a víz, ami a magas ásványi anyag, de főként karbonát tartalomnak köszönhető.

Sósavval a dugulás ellen


Ha egy lakáson belüli duguláselhárítást nem tűr halasztást jegyezze meg ne költse a pénzét mindenféle hókuszpókuszra, mert drága. vegyen egyszerűen háztartási sósavat. Mert ön is megapprobálja mielőtt szakemberhez fordul.