Duguláselhárítás bontás nélkül? | Házi praktikák - tippek

Duguláselhárítás bontás nélkül?


Visszatérő dugulások nehezítik meg mindennapjait? Szeretné, ha végre kifogástalan állapotban lennének az otthonához tartozó csatornák? Nem használnak a házilagos megoldások, és lassan teljesen használhatatlanná válnak a szaniterek? Mindegy, hogy a konyhai, fürdőszobai vagy a toalettben előforduló makacs dugulásról van szó, a profi segítség sok esetben nem várathat magára. Sokan nem is ismerik hogy mi az duguláselhárító. A duguláselhárító egy olyan szakember aki az eldugult wc, kád, lefolyó, mosogató stb.. hozza helyre hogy újra használni lehessen. Alapvetően vízvezeték szerelő szakemberről beszélünk. Ahhoz hogy egy vízvezeték szerelőből duguláselhárító legyen nagyon sok tapasztalat és tanulásra van szükség amit az egyik szakember ad át a másiknak.

Duguláselhárítás bontás nélkül?

Mi igyekszünk mindig a legjobbat adni és tudjuk hogy a falbontás az a háziasszonyok rémálma. A több 10 éves tapasztalatunkkal képesek vagyunk majdhogynem 100%-ban falbontás nélkül dolgozni. Természetesen a legújabb technológiákkal és gépekkel dolgozunk azért ez is segít valamit. De hogyan is lehetséges a duguláselhárítás falbontás nélkül? Hála a kamerás cső-, és csatornavizsgálat kínálta lehetőségeknek, pontosan bemérhető, hogy hol is van a gócpont, s milyen jellegű az.

Mégis mennyibe kerül egy duguláselhárítás?

Mint minden szolgáltatásnál elsők között jut mindenkinek eszébe hogy vajon mennyibe fog kerülni. Van e kiszállási díj vagy felár? Meddig fog tartani? Ott kell e lennem? Most megnyugodhat mi mindenre választ adunk. Nálunk nincs kiszállási díj és nem is kell a helyszínen lennie folyamatosan. Az éjszakai felár meg csak a Budapesten kívüli településekre vonatkozik de elhanyagolható összeg. Természetesen az üzemanyag költség miatt van erre szükség. Duguláselhárító szakembereink a lehető leggyorsabban dolgoznak mert ez az életük. Egy dugulás elhárítása 20 perctől tarthat maximum 1 óráig. A komolyabb problémákkal természetesen hosszabban kell foglalkozni de ezek az esetek nagyon ritkák.

Miért lehet dugulásom? Mi áll a dugulások hátterében?

Dugulások gyakorlatilag az ingatlan korától függetlenül bárhol előfordulhatnak. Az évek múlásával a csövek elzsírosodása egy természetes folyamat, de akár teljesen új építésű ingatlanok esetében is találkozni makacs dugulásokkal. A háttérben nem más áll, mint a helytelen lefolyóhasználat. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a túl sok mosópor, mosogatószer és tusfürdő habja remek színteret teremt a csövekben a dugulásoknak. A leengedett zsiradék, a hajszálak és az ételmaradékok megülnek a habban, és máris kezd kialakulni a góc. A toalettre sem szabad egyfajta szemetes jelleggel gondolni, így a macskaalmot, a higiéniai termékeket vagy a WC-papír gurigát nem ajánlott itt lehúzni. A szaniterek megfelelő használata és a megelőzésre kiválóan alkalmas forró víz, ecet, vagy a különféle duguláselhárító folyadékok nagy segítséget jelentenek abban, hogy minél ritkábban találkozzon dugulásokkal. Főként a szerkezeti hibák miatt pl: rossz csőrendszer, vékony csövek, rossz illesztések stb.. Soksor az is előfordul hogy valamilyen idegen tárgy került a csőrendszerbe vagy a túlzott ételmaradékok dugítják el a csöveket. Magyarul minden ami nem melegvíz és hidegvíz az káros a vezetékekre és egy idő után eldugíthatja azokat.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárítók?
Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal, szívó-nyomó pumpával, speciális motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosatóval és csatorna kamerával.

Házilagos megoldások vagy szakember?
Legtöbben szeretnék megspórolni a szakember kihívásának költségét. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a méregdrága duguláselhárító vegyszerekkel történő többszörös próbálkozás akár többe is kerülhet, mintha azonnal profihoz fordulna. A szakemberek a megfelelő felszerelés és hozzáértés birtokában minden gond nélkül járnak a probléma végére, és tisztán, szennyeződésektől és szagoktól mentesen adják át a munkálat helyszínét. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével a teljes rendszer feltérképezhető, így akár olyan repedésekre is fény derülhet, melyek a későbbiekben komoly problémákat okozhatnának.

Ha dugulást tapasztal otthonában, és nem segítenek a vegyi anyagok, sem az ecet-szódabikarbóna párosítás, hiába a pumpálás, akkor érdemes mihamarabb szakemberhez fordulnia. A profi szolgáltatás garanciális jelleggel áll rendelkezésére, méghozzá megfizethető áron.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24