Duguláselhárítás azonnal Budapesten non-stop nyitvatartás.

Cégünk bármilyen duguláselhárító munkát könnyedén fog megoldani! Hívjon minket, és már repülünk is, éjjel-nappal működő gyorsszolgálatunkkal azonnal.

Hogyan dolgozunk?

Rendesen, cégünk azért volt képes több, mint 20 éven át fennmaradni, mert minden duguláselhárítási munkát úgy végeztünk, mintha a saját lakásunkba lenne. Csak akkor bontjuk fel a fürdőszobát, vagy ássuk fel a kertet, amikor a helyzet feltétlen megkívánja. Duguláselhárítóink kifejezetten figyelnek arra, hogy a duguláselhárítást követően minden esetben rendet hagyjanak maguk után, legyen az egy fürdőszoba felmosása, vagy egy kertben a föld elhordása, vagy ledöngölése. Fontos, hogy az azonnali szolgáltatás lényege, hogy nem kell várni mint az orvosnál. Ha valami folyik és nem lehet megállítani akkor mi azonnal megyünk.

Duguláselhárítás azonnal Budapesten non-stop nyitvatartás.: sűrgősségi telefonszámunk:
06 (30) 786 - 1000


Mikor szállunk ki? Természetesen azonnal!

Bármikor, az év minden napján éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. Hívjon minket és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Ha az azonnali szolgáltatásunkra van szüksége akkor természetesen azonnal megyünk! Lásd, értsd: tűzoltó, mentő.

Azok mellett, hogy bizonyítottan rendet rakunk magunk után, mely olvasható a duguláselhárítás garanciális minőség blogunkban ügyfeleink elégedettsége is fontos számunkra, ezért minden visszatérő ügyfelünknek 20% kedvezményt nyújtunk – a korábbi számla ellenében. Továbbá duguláselhárításainkra garanciát vállalunk, melyről bővebben itt olvashat

10 azonnali jó tanács a dugulás megelőzős érdekében:

  • A dugulás megelőzés érdekében, a sütő olajat ne meleg, hanem hideg vízzel hígítsuk fel és úgy öntsük a WC-be mert meleg vízzel dugulás okozója lehet.

  • Amikor nem darabos ételt mosogatunk, el ne használjunk szűrőt, mert lelassítja a víz áramlását és nem tudja a víz átmosni a csővezetéket ,ellenkező esetben dugulás keletkezhet.

  • Ha nem mosunk hajat fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, ne használjunk szűrőt, mert lassítja vizet és ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.

  • Ha a dugulás elkezdődött, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben többet árt, mint használ.

  • A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó rendszerébe havonta egyszer egy nagylábos lobogó vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.

  • Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen öntsünk bele egy vödör vizet, mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet.

  • A dugulás megelőzés miatt havonta egyszer húzzuk le a WC-tartályt és öntsünk mellé egy vödör vizet, a csővezetéket teljes keresztmetszetébe átmossa. ellenkező esetben dugulás keletkezhett.

  • Évente egyszer tisztítsuk a szifonokat, mert ellenkező esetben dugulás keletkezhet benne.

  • Használjunk vízben oldódó WC-papírt, mert ellenkező esetben a WC-papír nem tud feloldódni a vízben, és le tud rakódni a csővezetékben, és dugulás okozója lehet.

  • A dugulás megelőzés érdekében, ne dobjunk intim női pipereszereket a WC-be, inkább dobjuk a szemetesbe, mert ezek az anyagok megdagadnak, lerakódnak a csővezetékben és dugulás okozója lehet.