Duguláselhárítás azonnal


Cégünk bármilyen duguláselhárító munkát könnyedén fog megoldani! Hívjon minket, és már repülünk is, éjjel-nappal működő gyorsszolgálatunkkal azonnal.

Hogyan dolgozunk?

Rendesen, cégünk azért volt képes több, mint 20 éven át fennmaradni, mert minden duguláselhárítási munkát úgy végeztünk, mintha a saját lakásunkba lenne. Csak akkor bontjuk fel a fürdőszobát, vagy ássuk fel a kertet, amikor a helyzet feltétlen megkívánja. Duguláselhárítóink kifejezetten figyelnek arra, hogy a duguláselhárítást követően minden esetben rendet hagyjanak maguk után, legyen az egy fürdőszoba felmosása, vagy egy kertben a föld elhordása, vagy ledöngölése. Fontos, hogy az azonnali szolgáltatás lényege, hogy nem kell várni mint az orvosnál. Ha valami folyik és nem lehet megállítani akkor mi azonnal megyünk.

Duguláselhárítás azonnal: sűrgősségi telefonszámunk:
06 (30) 786 - 1000


Mikor szállunk ki? Természetesen azonnal!

Bármikor, az év minden napján éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. Hívjon minket és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Ha az azonnali szolgáltatásunkra van szüksége akkor természetesen azonnal megyünk! Lásd, értsd: tűzoltó, mentő.

Azok mellett, hogy bizonyítottan rendet rakunk magunk után, mely olvasható a duguláselhárítás garanciális minőség blogunkban ügyfeleink elégedettsége is fontos számunkra, ezért minden visszatérő ügyfelünknek 20% kedvezményt nyújtunk – a korábbi számla ellenében. Továbbá duguláselhárításainkra garanciát vállalunk, melyről bővebben itt olvashat

10 azonnali jó tanács a dugulás megelőzős érdekében:

  • A dugulás megelőzés érdekében, a sütő olajat ne meleg, hanem hideg vízzel hígítsuk fel és úgy öntsük a WC-be mert meleg vízzel dugulás okozója lehet.

  • Amikor nem darabos ételt mosogatunk, el ne használjunk szűrőt, mert lelassítja a víz áramlását és nem tudja a víz átmosni a csővezetéket ,ellenkező esetben dugulás keletkezhet.

  • Ha nem mosunk hajat fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, ne használjunk szűrőt, mert lassítja vizet és ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.

  • Ha a dugulás elkezdődött, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben többet árt, mint használ.

  • A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó rendszerébe havonta egyszer egy nagylábos lobogó vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.

  • Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen öntsünk bele egy vödör vizet, mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet.

  • A dugulás megelőzés miatt havonta egyszer húzzuk le a WC-tartályt és öntsünk mellé egy vödör vizet, a csővezetéket teljes keresztmetszetébe átmossa. ellenkező esetben dugulás keletkezhett.

  • Évente egyszer tisztítsuk a szifonokat, mert ellenkező esetben dugulás keletkezhet benne.

  • Használjunk vízben oldódó WC-papírt, mert ellenkező esetben a WC-papír nem tud feloldódni a vízben, és le tud rakódni a csővezetékben, és dugulás okozója lehet.

  • A dugulás megelőzés érdekében, ne dobjunk intim női pipereszereket a WC-be, inkább dobjuk a szemetesbe, mert ezek az anyagok megdagadnak, lerakódnak a csővezetékben és dugulás okozója lehet.Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24