Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak: 2018-ban ajándék is jár!


Hívjon most az egyedi árakért: 06 (30) 786-1000

Költség Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

lefolyótisztító rúd A duguláselhárítás fix áron ajándéka: minden elvégzett duguláselhárítás után 1 db azaz egy darab műanyag lefolyótisztító rúd-at adunk ajándékba. Mire jó ez a lefolyótisztító rúd? Vegyi anyagok és szerszámok nélkül távolítja el az összegyűlt szennyeződéseket, ezzel a dugulást meg tudjuk előzni. Használható: fürdőszobákban, konyhákban, fodrász üzletekben stb.
Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Olcsó Duguláselhárítás árak Budapesten

Ha duguláselhárításról beszélünk, szinte lehetetlen előre megmondani, egy-egy munka pontosan mennyibe fog kerülni. Ennek több oka is van – ezek közül a legjelentősebb természetesen az, hogy soha nem lehet pontosan tudni, a szakembernek az egyes megbízások során milyen nehézségekkel kell megküzdenie, milyen munkamódszert alkalmaznia, hiszen sokszor egyedi megközelítésre, a probléma kreatív megoldására van szükség.

Az sem mindegy, hogy az általunk kiválasztott szakember, illetve cég milyen költségeket számol fel. Sok helyen nem csak a munkadíjat kell kifizetni, ami viszonylag nagy pontossággal előre megállapítható.


Duguláselhárítás árainak kiszámítása

Duguláselhárítás árainak kiszámítása Gyakran felszámolják például a kiszállási díjat, amit körülbelül 3000 forintban szoktak meghatározni – a megoldandó problémától függetlenül ezt mindenképpen ki kell fizetni, hacsak a cég nem engedi el alapból. Mivel azt sem lehet tudni, mennyi ideig tart a munka, az óradíj is bizonytalan árú lehet, ez óránként általában 1000 forint körül alakul. Számolni kell azzal is, hogy esetleg felszámolnak folyóméter díjat, illetve hétvégi vagy ünnepnapi felárat – éppen ezért nem árt előre tájékozódni az árakról és még a kiszállás előtt megállapodni benne, hogy ne forduljanak elő később felmerülő, nem várt költségek.
Duguláselhárítás árak! 06 (30) 786-1000