Duguláselhárítás árak olcsó, megbízható, pontos fix áron azonnal. Duguláselhárítás árak olcsó, megbízható, pontos fix áron azonnal.
Blog fejléc logo

Duguláselhárítás árak: 2020-ban ajándék is jár!


Hol dolgozunk?:

  • Budapest összes kerülete
  • Pest megye egész területén
  • Éjjel és nappal!
  • Írásos garanciával
  • 06 (30) 786-1000


Nem kell attól félnie, hogy újra előjön a probléma mert mi ingyen vissza megyünk és el nem jövünk addig míg le nem folyik ott minden. Budapesten és 50 km-es körzetében, hívjon: éjjel-nappal, hétvégén is. A társasházi lakásokban lakáson belül szinte 99,5 %-ban 5 méteren belül van a dugulás. Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

A duguláselhárítás fix áron ajándéka: minden elvégzett duguláselhárítás után 1 db azaz egy darab műanyag lefolyótisztító rúd-at adunk ajándékba. Mire jó ez a lefolyótisztító rúd? Vegyi anyagok és szerszámok nélkül távolítja el az összegyűlt szennyeződéseket, ezzel a dugulást meg tudjuk előzni. Használható: fürdőszobákban, konyhákban, fodrász üzletekben stb. Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!Duguláselhárítás árainak kiszámítása:

Gyakran felszámolják például a kiszállási díjat, amit körülbelül 3000 forintban szoktak meghatározni – a megoldandó problémától függetlenül ezt mindenképpen ki kell fizetni, hacsak a cég nem engedi el alapból. Mivel azt sem lehet tudni, mennyi ideig tart a munka, az óradíj is bizonytalan árú lehet, ez óránként általában 1000 forint körül alakul. Számolni kell azzal is, hogy esetleg felszámolnak folyóméter díjat, illetve hétvégi vagy ünnepnapi felárat – éppen ezért nem árt előre tájékozódni az árakról és még a kiszállás előtt megállapodni benne, hogy ne forduljanak elő később felmerülő, nem várt költségek.

Miért ne az olcsóbb duguláselhárítót válasszuk?

Kollegáink tapasztalata az, hogy van hogy ők a 3 vagy 4. duguláselhárítók ahova érkeztek. Ennek az az oka, hogy az olcsó duguláselhárítónak nincsenek megfelelő gépei és ideje sem mivel mindenki őt akarja. Így az a helyzet áll fenn, hogy gyorsan megpróbálkozik 1 technikával és ha nem sikerűl megoldani a problémát akkor elmegy de elkéri a kiszállási díjat és egy alap árat.
Egy kérés foglalkoztat mostanában minket: Egyszer fizessünk többet és meg van csinálva 1-2 óra alatt, vagy fizessünk 3x kisebb összeget és napokig nem fog működni a wc?

U.i.: 3 kisebb összeg = 1 nagy összeg

Következő körben jön a drágább duguláselhárító aki vagy ráér vagy nem és vagy meg tudja csinálni vagy nem. A mi áraink nem drágák de nem is a legolcsóbbak de 1 hét garanciát vállalunk minden elvégzett munkánkra. A duguláselhárítás nem olcsó mulatság ezért figyeljünk oda, hogy mit dobunk a lefolyóba.

Olcsó Duguláselhárítás árak Budapest-en:

Ha duguláselhárításról beszélünk, szinte lehetetlen előre megmondani, egy-egy munka pontosan mennyibe fog kerülni. Ennek több oka is van – ezek közül a legjelentősebb természetesen az, hogy soha nem lehet pontosan tudni, a szakembernek az egyes megbízások során milyen nehézségekkel kell megküzdenie, milyen munkamódszert alkalmaznia, hiszen sokszor egyedi megközelítésre, a probléma kreatív megoldására van szükség.

Az sem mindegy, hogy az általunk kiválasztott szakember, illetve cég milyen költségeket számol fel. Sok helyen nem csak a munkadíjat kell kifizetni, ami viszonylag nagy pontossággal előre megállapítható.

Wc duguláselhárítás árak:

Van egy wc ami álltalában ugye nem változik, hasonló a kinézete és csak 1-2 féle technológiával működik. A wc-vel mint használati tárgyal nem szokott probléma lenni maximum szivárog. Itt a probléma a elvezetéssel van ami problémát szokott okozni. Itt azért már sok féle megoldás lehet mert nincs 2 egyforma elvezetés. Mivel nincs 2 egyforma elvezetés ezért nem igazán létezik 2 egyforma ár sem, máshol. Nálunk viszont fix árak vannak nem számít hány méteren van a probléma.

Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat:
Az "Üzenet elküldése" gomb lenyomásával: Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen űrlapon megadott adataimat a Provi Domus kft. (székhely: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) megismerje, tárolja és kezelje a számomra nyújtott tájékoztatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) rendelkezéseit. Tovább: Részletes adatkezelési szabályzat