Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Veresegyház

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Veresegyház. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Veresegyház. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Veresegyház:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Veresegyház-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Veresegyház településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Veresegyház

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Veresegyház
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Veresegyház:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Veresegyház:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Veresegyház) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Pest megyei kisváros híres medve- és farkasmenhelyéről. A főváros közelsége miatt Veresegyház egyre többen költöznek ebbe a szinte 17000 lakost számláló közép-magyarországi városba. A lakók nagy része a csendet és nyugalmat keresi, de sokan menekülnek ide a tiszta levegőért is. A város utcáin főleg családi, kertes házak sorakoznak, ahol szemmel látható a tisztaság, rendezettség. Bármennyire is tiszta legyen egy családi ház, időnként előfordul, hogy dugulással kell a lakóknak szembenézniük.

Kertes házban kerti dugulások is történnek. Ezeket a külső dugulásokat csak hozzáértő csapatra érdemes bízni, hisz sok esetben többet árthatunk, ha mi magunk próbáljuk megoldani a problémát.

A belső dugulásokat mi is megpróbálhatjuk megoldani. A boltban kapható szerek is sokat segíthetnek, de házilag is bevethetünk egyszerű szereket.

Ha dugulással küszködik, a szódabikarbóna segíthet. Szórja bele az eldugult lefolyóba, öntsön rá meleg vizet, de ha nagyobb hatást szeretne, a meleg ecetet válassza. Az ecet és szódabikarbóna kölcsönhatásba lépve habzó anyagot ad, mely a legtöbb házi dugulást kb. 30 perc alatt megszünteti.

Ha nem elégedett a végeredménnyel, megismételheti a folyamatot. A másik, spájzban található szer a só. Ez is ecettel együtt végzi a legjobb hatást, így a só lefolyóba szórása után töltsön egy nagy pohár ecetet az eldugult lefolyóba. Ha kissé meleg az ecet, intenzívebb a hatása.

A két keverék megelőzésképpen is használható. Az ecet jó vízkőoldó is, így nem csak a piszok, de a csövekre rakódott vízkő is feloldható bármelyik keverékkel. A kellemetlen szagok eltüntetésére is megoldás lehet e kétféle keverék. Rendszeresen alkalmazva elkerülhetőek a nagyobb dugulások.