Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Vecsés

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Vecsés. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Vecsés. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Vecsés:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Vecsés-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Vecsés településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Vecsés

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Vecsés
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Vecsés:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Vecsés:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Vecsés) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A káposztájáról és savanyúságairól is ismert kisváros Közép-Magyarországon, Pest megyében található. Alig több mint 20000-en lakják, és nagyon barátságos város. Vecsés a fővárossal, Üllővel és Gyállal is határos. Sokan Budapestre járnak innen dolgozni.

A fővárosból menekülni akarók egyik kedvenc letelepedési helye, mivel könnyen megközelíthető. A helységben főleg családi házak találhatók.

Családi házak esetében nem csak a belső dugulással kell számolni, hanem a külsővel is. A kerti lefolyók vagy átereszek is eldugulhatnak – aminek oka akár a növényzet gyökere is lehet -, és ilyen esetben akár a pincébe is visszafolyhat a szennyvíz.

A kisebb dugulásokat pumpa segítségével meg tudja szüntetni. Fontos tudni, hogy a pumpa akkor hatásos igazán, ha víz lepi, így az érintett területre érdemes vizet engedni. Amennyiben a pumpa nem elég, van még néhány olyan szer, amivel meg tud szabadulni a dugulásoktól.

Az egyik legismertebb a szódabikarbóna. Az eldugult lefolyóba szórjon szódabikarbónát, majd töltsön rá két pohár meleg ecetet. Ez a keverék a legtöbb dugulást megszünteti. Általában 30 perc elég is ahhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlenségtől. Ha úgy látja, hogy nem tökéletes az eredmény, meg is ismételheti az eljárást.