Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Vác

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Vác. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Vác. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Vác:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Vác-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Vác településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Vác

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Vác
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Vác:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Vác:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Vác) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámú városa Vác, több mint 34000-en lakják. Nagy népszerűségnek örvend a turisták körében is, ezáltal a turizmus is biztosít megélhetési lehetőségeket. Vácról érdemes tudni, hogy katolikus püspöki székhely.

Rengeteg a panellakás, akárcsak a magánház, de szép számban megtalálhatóak a szállodák vagy panziók is. Minden épülettípusnál fontos a tisztaság, az átjárható lefolyók. Sok esetben azonban megtörténik, hogy a lefolyók nem úgy működnek, ahogy kellene. Ilyen esetben beszélhetünk dugulásról.

Persze nem minden dugulás egyforma, hisz a zuhanytálca az esetek nagy részében a szappanmaradványoktól, valamint a hajszálaktól dugulhat el, míg a konyhai kagyló a benne rejlő zsíroktól.

A házi praktikák közül talán kevésbé ismert, de igencsak hatásos a konyhasó. Az eldugult lefolyóba szórjon sima konyhasót, majd várjon 20-30 percet, hogy legyen ideje hatni. Az idő leteltével megpróbálhatja, hogy kidugult-e a lefolyó. Ha úgy tűnik, hogy makacsabb dugulás van, akkor ne csak sót szórjon a lefolyóba, hanem öntsön utána két pohár ecetet is.

Ennek a hatóideje kb. 20-30 perc. Ez a keverék a legtöbb dugulást megszünteti, sőt a falakra rakódott vízkövet is oldja. Ezáltal nem csak a dugulástól szabadítja meg, de a csöveket is tisztítja. Nagyon makacs dugulás esetén jobb, ha szakembert hív, aki viszonylag gyorsan megszabadítja a bosszúságtól.

Ha a házi duguláselhárítási praktikák nem válnak be, hívjon minket, hisz felkészült, nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező csapatunk készen áll, hogy bármilyen dugulást megszüntessen.

Egy dugulás elhárítása pénzbe kerül, de nagyon sok függ attól, hogy milyen típusú dugulásról van szó. A honlapunkon található árak inkább csak tájékoztató jellegűek, hisz előre nem tudunk fix árat mondani. A helyszínen dől el, hogy milyen dugulásról is van szó.

Lehet, hogy Önnek úgy tűnik, hogy csak egy sima kagylódugulással állunk szemben, de a szakembereink a helyszínre érkezve megállapíthatják, hogy a fővezetékkel van a probléma. Ilyen esetben teljesen módosul az ár. A végösszeg attól is függ, hogy milyen anyagokat kell felhasználnunk a munkavégzés során, valamint hogy kell-e esetleg alkatrészeket cserélni.