Szigetszentmiklós

Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Szigetszentmiklós

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Szigetszentmiklós. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Szigetszentmiklós. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Szigetszentmiklós:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Szigetszentmiklós-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Szigetszentmiklós településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Szigetszentmiklós

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Szigetszentmiklós
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Szigetszentmiklós:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Szigetszentmiklós:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Szigetszentmiklós) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Duguláselhárítás Szigetszentmiklós jelenleg Közép-Magyarország leggyorsabban fejlődő városa. Egy olyan kisváros – mindössze 34.000 lakossal –, amely nagyon nagy vonzáskörrel rendelkezik. A helység érdekessége, hogy míg a helyi lakosság inkább Budapestre jár be dolgozni, addig a városba inkább a közeli falvakból vagy városokból kerülnek ki a munkások. Bár Szigetszentmiklós több mint 700 éves múlttal rendelkezik, mégis az új építésű panelházak sokkal inkább döntő többségben vannak, mint a magánházak.

A panellakások egyik nagy hátránya, hogy a rengeteg lakó miatt viszonylag könnyedén dugulnak el a lefolyók, akármennyire is vigyázzon rá a háziasszony. Rengeteg olyan apró dolog kerül a lefolyókba, ami egy kis zsírral keveredve nagyon gyorsan el tudja tömíteni a csöveket. Ilyen esetekben nem marad más, mint elmenni a boltba, és megvenni a csodákat ígérő lefolyótisztítókat. Sajnos, sok esetben nem hozzák a várt eredményt, vagy ha igen, akkor gyakran kell ismételni ezt a műveletet. Szigetszentmiklóson azonnal

Amennyiben nem szeretné, hogy lakásában állandóan jelen legyenek a vegyszerek, vagy épp nem futja a pénzéből a sokszor drága szerekre, akkor a legjobb, ha házi praktikákhoz fordul. Jó pár olyan házi praktika van, amit nyugodtan bevethet a dugulás ellen, hisz nem tartalmaznak agresszív anyagokat. Sőt, amennyiben a természetet is szeretné megóvni, akkor ezek a szerek bizonyulnak a legjobb megoldásnak.

A házi szerek közül nagyon jól bevált a konyhasó. Dugulás esetén nincs más dolga, mint fél pohár konyhasót beleszórni a lefolyóba, majd vagy forró vizet vagy forró ecetet önteni rá. Ennek a keveréknek a hatóideje 25-30 perc. Ha letelt az idő, akkor meg kell próbálni, hogy átjárható-e már a lefolyó. Ha még nem tökéletes a végeredmény, akkor érdemes megismételni ezt a műveletet. Nem csak a dugulás elhárításában kitűnő ez a megoldás, de ha a lefolyóból kellemetlen szagok is terjengnek, akkor is jó választás a só+ecet keverék.

Amennyiben a só nem válik be, akkor próbálkozhat a szódabikarbónával is. Ez a fehér por általában minden háztartásban megtalálható, olcsó szer. Akárcsak a konyhasó estében, ezt is csak bele kell szórnia a lefolyóba, majd vizet vagy ecetet öntenie rá. Ha ecetet önt rá, akkor nem kell meglepődnie, hogy esetleg habzani fog, hisz a szódabikarbóna az ecettel ilyen csodákra is képes. Érdemes hagyni legalább fél óráig hatni a keveréket, majd utána megpróbálni, hogy a víz könnyedén átfolyik-e a lefolyón. Nemcsak a kagylók dugulhatnak el, hanem akár a zuhanytálca is a hajszálaktól meg a sampon- és szappanmaradványoktól.

Ilyen esetben is segíthet úgy a só, mint a szódabikarbóna. Amennyiben makacsabb dugulással találjuk szembe magunkat, akkor érdemes szakembert hívni, aki korszerűen végez a dugulással.

Nem csak Szigetszentmiklóson vállalunk duguláselhárítást, hanem a környékén is, így nyugodtan fordulhat hozzánk. Amennyiben hozzánk fordul segítségért, akkor a telefonos kollégánk fel fog tenni Önnek néhány kérdést, ami a szerelőcsoportot segíti abban, hogy a megfelelő szerszámokkal érkezzenek a helyszínre.

Fontos tudnunk a pontos címet, ahová mennünk kell: utca, házszám stb. A másik ilyen nagyon fontos dolog, amit tudnunk kell, hogy milyen az épület? Teljesen más felszerelésre van szükségünk egy panellakás esetében, mint egy magánház esetében. Magánháznál lényeges szempont, hogy a dugulás bent történt-e a lakásban, vagy esetleg a kertben. Kollégánk rá fog még kérdezni a cső anyagára, valamint átmérőjére. Ezek is fontosak számunkra, így ha ezt tudja, akkor nagyon sokat segített már nekünk.

Kérjük, mondja el, hogy a kinti kifolyó, a zuhanytálca, a WC vagy épp a kagyló dugult el, hisz mindenhez más szerszámra van szükségünk. hogy esetleg nem-e tudja, mitől dugult el a lefolyó. Ha van sejtése, hogy mitől, akkor kérjük, ezt jelezze. Lényeges az is, hogy mióta áll fenn a dugulás, vagy hogy próbálták-e már akár házi, akár más módszerekkel elhárítani. Ezekre a kérdésekre azért van szükség, hogy jól felszerelt és tapasztalt csapat tudjon Önhöz megérkezni, és hogy minél hamarabb meg tudják oldani a problémát.

A duguláselháritási áraink nagyon változóak. Sokban függ, hogy beltéri vagy kültéri dugulást kell megszüntetni. Kültéri dugulás esetében sokszor szóba jöhet a környező növényzet gyökere. Belső dugulásnál sok esetben megoldható a probléma az általunk használt tisztítószerekkel is, de makacsabb dugulásnál szükség lehet akár kézi, akár gépi erőre. Ezek természetesen mind változtatnak a végösszegen. Persze, sok esetben olcsóbb, ha házi praktikákkal próbálkozunk, de sajnos vannak olyan esetek, amikor ezek már nem elegendőek.

Ilyenkor fordulhat hozzánk bizalommal, hisz csapatunk nem csak modern eszközökkel, hanem szakmai tapasztalattal valamint tudással is rendelkezik annak érdekében, hogy Önnek segíteni tudjon. Ha rendszeresen visszatérő probléma a dugulás, akkor érdemes egyszer fizetni egy jó csapatnak, aki teljesen kitakarítja a csöveket, minthogy havonta költsünk súlyos ezreket különböző vegyi anyagokra, amiknek hatásossága sokszor nem egyenlő az árával.

Áraink nem tükrözik azt a szakmai tudást és tapasztalatot, amivel kollégáink rendelkeznek, hisz számunkra fontos, hogy az ügyfél ne csak a munkával legyen elégedett, hanem az árakkal is. Ennek érdekében mindig kiválasztjuk azt a megoldást, ami nem csak költséghatékony, de biztos eredményt is hoz. Forduljon hozzánk bizalommal, hisz számunkra nincs jobb dicséret, mint az elégedett ügyfél.