Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Szigethalom

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Szigethalom. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Szigethalom. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Szigethalom:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Szigethalom-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Szigethalom településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Szigethalom

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Szigethalom
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Szigethalom:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Szigethalom:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Szigethalom) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Videók a duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Szigethalom és környéke. A leginkább kertvárosi formát öltő kisváros nagyon fontos tömegközlekedési csomópont, 12 km-re található Budapesttől. Lakosai nagy része a fővárosba jár be dolgozni. A kertvárosokra jellemző családi házak is küszködnek dugulással, amit sokszor apró, olcsó házi praktikák segítségével könnyedén orvosolni lehet.

A dugulások sok esetben olyan semmiségnek tűnő dolgokból is kialakulhatnak, mint a szappan- és samponmaradványok, a túl sok toalettpapír, vagy zsíros ételmaradványok. Annak érdekében, hogy gyorsan megszabaduljon a kellemetlen dugulástól, nem feltétlenül szükséges drága szereket vásárolnia a boltban, hisz a házi praktikák és szerek is sokszor eredményre vezetnek.

A boltok polcain található szerek is hatásosak lehetnek, de ha nem szeretné, hogy otthonába kémiai anyagok kerüljenek, akkor érdemes egyszer megpróbálkoznia a házi lehetőségekkel. Az egyik legjobban bevált szer a bórax. Nagyon könnyen és olcsón beszerezhető szer. Nem kell mást tenni a bóraxszal, mint beleszórni a lefolyóba. Általában félóra elég is, hogy kifejthesse hatását. Ha nincs megelégedve a hatással, akkor érdemes megismételni a műveletet.

Kisebb dugulásokat nagyon könnyen megszüntethet ezzel az olcsó szerrel. Amennyiben a dugulás makacsabb, vagy folyamatosan visszatér, akkor mindenképp hívjon szakembert, mert lehet, hogy nagyobb a baj, melyet csak ő tud megoldani.

A végösszeg módosulhat abban az esetben is, ha szükség van falbontásra, de kollégáink amennyire csak lehet, ezt el szokták kerülni. A kiérkező csapat mindig kitakarít maga után, valamint fertőtleníti is az érintett területet, azért, hogy Önnek minél kevesebb problémával kelljen szembenéznie.