Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Szentendre

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Szentendre. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Szentendre. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Szentendre:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Szentendre-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Szentendre településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Szentendre

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Szentendre
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Szentendre:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Szentendre:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Szentendre) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Budapesttől nem messze található Szentendre, az a hangulatos kisváros, ahol a legfontosabb megélhetési lehetőség a turizmusban van. A festői Dunakanyar lehetőséget ad a turizmus jó működésére, de akár a skanzen is nagy vonzerő lehet a turisták szemében. Szentendrén a lakosság nagy része vagy bent dolgozik Budapesten, vagy pedig a turizmusból próbál megélni. Hangulatos kis város, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, hisz alig több mint 26.000 fő a lakosság létszáma. Az épületek túlnyomó részben lakóházak vagy magánházak.

A városvezetés is próbál arra odafigyelni, hogy a város arculatát megőrizzék azáltal, hogy minél inkább olyan épületeket építsenek, melyek által fokozódik a város kellemes hangulata. Minden magánházban előfordul időnként, hogy olyan kellemetlenséggel kell szembenézni, mint a dugulás. Bármennyire is gondos legyen a háziasszony, az olyan apró dolgokkal, mint a szappan- vagy samponmaradványok nem lehet, mit kezdeni.

Ezek rendszeresen belekerülnek a lefolyókba, és a csövekre tapadnak. A konyhai lefolyó ellensége a tányérokról bekerülő zsír. Ezeket a kellemetlenségeket csak úgy lehet eltávolítani, ha időközönként házi praktikákat vetünk be. Nem csak a boltokban található tisztítószerek lehetnek hatékonyak, hanem az egyszerű, szinte minden konyhában megtalálható szerek is. Nem csak az áruk miatt jó ezeket bevetni, de sokkal inkább kíméljük is vele a környezetünket, hisz most már sokak számára fontos tényező ez is.

Van néhány olyan apró praktika, amit ha Ön kipróbál, a kisebb dugulásoktól könnyedén megszabadulhat. Az egyik ilyen, szinte csodaszernek számító por a szódabikarbóna. Nemcsak fehérítésre vagy tisztításra használható, de ha dugulás van a lakásunkban, akkor is elővehetjük. Az eldugult lefolyóba beleszórhatja szárazon is, de ha összekeveri ecettel, akkor még jobb lesz a hatása. Az ecet és a szódabikarbóna keveredéséből nagyon hatásos, habzó lefolyótisztítót kaphat. Hatóideje általában 20-30 perc. Ennyi idő alatt a legtöbb esetben már átjárhatóvá válik a lefolyó. Amennyiben úgy látja, hogy nem végzett alapos munkát a keverék, akkor érdemes még egyszer megismételni a műveletet.

Ha a szódabikarbóna nem fejt ki kellő hatást, akkor az ecetet sóval is összekeverhetjük. Akárcsak a szódabikarbóna, ez is hatásos lehet a kisebb dugulások esetében. Időt kell adni a szereknek, hogy hassanak, nem várható azonnali eredmény.

Egy jó pumpa nagy segítségére lehet, hisz a már feloldott dugulást segít elmozdítani, így sokkal könnyebben tud kiürülni. A szódabikarbóna valamint a só nemcsak a dugulások megszüntetésében lehet jó megoldás, de abban az esetben is, ha kellemetlen szagok terjengnek a lefolyó felől. Ha a házi praktikák már nem elegendőek, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki szakszerűen és gyorsan megszabadítja Önt a kellemetlen dugulástól.

Csapatunk nem csak Szentendrén, de környékén is vállal duguláselhárítást, így ha ilyen problémával küszködik, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Ha felhív minket, akkor telefonos kollégánk fel fog tenni Önnek néhány kérdést, hogy a legjobban felszerelt és a legjobban megfelelő csapat érkezzen Önhöz.

A kérdések között szerepelni fog többek között a pontos cím valamint az is, hogy a dugulás milyen típusú épületben található.

Nem csak az lényeges, hogy magánház vagy panel, hanem az is, hogy külső vagy belső dugulásról van szó. Nem mindegy ugyanis, hogy egy külső kifolyó dugult el vagy esetleg a benti lefolyó. Kollégánkat érdekelni fogja az is, hogy az eldugult cső milyen anyagból készült, hisz a műanyag csövekhez használt tisztítószerek nem mindig használhatóak a fémcsövek esetében. Sokat segítene kollégáinknak az is, ha meg tudná mondani, hogy a cső átmérője mekkora. Nagyon fontos, hogy telefonos kollégánknak alaposan részletezze, hogy mi dugult el, hisz teljesen más eszközök kellenek egy kagylódugulásnál, más, ha a WC dugult el, de akkor is más megoldásokat vagy szerszámokat kell használnunk, ha a zuhanytálcából nem folyik le a víz. Ha sejti, hogy mitől dugulhatott el a lefolyó, akkor kérjük, ezt mondja el kollégánknak. Rá fognak még kérdezni arra is, hogy mióta van dugulás, de arra is, hogy próbálta-e házi módszerekkel elhárítani a problémát. Ezekre a kérdésekre válaszolva sokban segítheti munkánkat.

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy ne csak a minőség legyen kiváló, hanem áraink is alacsonyak legyenek. Vannak azonban olyan esetek, amikor az árak magasabbak, hisz a felhasznált anyagok, a gépi vagy kézi erő is hordozza magával az árakat. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, így amennyiben Ön nincs megelégedve a szolgáltatással, reklamációval fordulhat a csapat vezetőihez. Az árainkat mindig megpróbáljuk alacsonyan tartani, sőt, odafigyelünk arra is, hogy az Ön pénztárcájának legjobban megfelelő módszert válasszuk. Mivelhogy minden dugulás más, így előre nem tudunk fix árat mondani, a honlapunkon látható árak inkább csak tájékoztató jellegűek.

A végösszeg sok mindentől változik. Az ár változhat abban az esetben is, ha a cső PVC vagy épp fém, de az is változtat a végösszegen, ha falat kell bontani. Kollégáink minden esetben megpróbálják a problémát úgy elhárítani, hogy ne kelljen falat bontani, de vannak olyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Fontos tudni, hogy minden duguláselhárítás jár bizonyos szaggal valamint kellemetlen piszokkal, de a csapatunk munkájuk végeztével eltakarít, sőt az érintett részen még fertőtlenít is, ezáltal is próbáljuk megkönnyíteni az Ön munkáját.

Forduljon hozzánk bizalommal, hisz tudjuk, hogy dugulás esetén a gyors közbeavatkozás a legnagyobb segítség.