Százhalombatta

Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Százhalombatta

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Százhalombatta. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Százhalombatta. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Százhalombatta:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Százhalombatta-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Százhalombatta településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Százhalombatta

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Százhalombatta
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Százhalombatta:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Százhalombatta:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Százhalombatta) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Százhalombatta a Duna nyugati partján, Pest megyében található. A Budapesttől alig 27 km-re fekvő kis város teljes mértékben a főváros vonzáskörébe tartozik úgy lakosságilag, mint a munkahelyek szempontjából. A legtöbb helyi lakos bejár Budapestre dolgozni, ugyanakkor az is elmondható, hogy a lakosok közül sokan a fővárosból költöztek ide, hogy kicsit nyugodtabb, csendesebb helyen éljenek, valamelyest távol a nagyváros zajától. Sokan kertes házakban élnek, de a panellakások száma sem elhanyagolható.

Bármilyen ügyes is legyen egy háziasszony, előfordul, hogy a lefolyó nem úgy működik, ahogy kellene. Vannak esetek, amikor szilárd tárgyak zárják el a víz útját a lefolyóban, azonban a konyhai lefolyók dugulásában legtöbbször a lerakódott zsír a bűnös. A dugulásokat teljességgel megelőzni nem lehet, de kis odafigyeléssel vissza lehet szorítani a gyakoriságát. Vannak olyan házi praktikák, amiket ha bevet, akkor viszonylag könnyedén megszabadulhat a kisebb dugulásoktól.

Nem feltétlenül muszáj egyből a boltba rohanni, és a sokszor drága lefolyótisztítókat megvásárolni. Néhány, a legtöbb konyhában megtalálható szerrel esetenként átjárhatóvá tehető a lefolyó. Érdemes közülük néhányat kipróbálni, akkor is, ha az első nem válna be, hisz nem minden dugulást hárít el egyetlen szer.

Ezek a háztartási szerek nem utolsó sorban környezetkímélők, ugyanakkor a gyerekekre sem jelentenek veszélyt.

A legtöbb konyhában megtalálható szódabikarbóna szinte csodákra képes a dugulás elhárításában. Nem kell mást tennie, mint hogy az eldugult lefolyóba szórjon néhány kanállal ebből a fehér porból. Utána két lehetőség közül választhat. Az egyik, hogy meleg vizet enged rá, a másik pedig, hogy két pohár meleg ecetet csurgat a lefolyóba. Mindkét megoldás segíthet a dugulás kiküszöbölésében, de az ecetes megoldás talán gyorsabban. Az ecet és a szódabikarbóna keveredése közben fehér hab keletkezik, ez nem jelent mást, mint hogy hatni kezdett a szer. Általában 20-30 perc elég is, hogy átjárható legyen a lefolyó. Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem 100%-os a végeredmény, akkor érdemes megismételni még egyszer ezt a folyamatot.

Ha szükségesnek találja, akkor a konyhai pumpát is bevetheti annak érdekében, hogy könnyebben megmozduljon a lerakódás, vagy hogy jobban be tudjon hatolni közéje a habzó keverék. A szódabikarbónás-ecetes keverék nem csak dugulás megszüntetésére jó választás, de ha a lefolyó kellemetlen szagokat áraszt magából, akkor is ezt a keveréket használhatja. Az időközönkénti használat megakadályozza, hogy a zsír lerakódjon, így sokkal kevesebbszer jelentkezik a nem várt dugulás.

Fontos, hogy ha makacsabb dugulással találja szembe magát, amivel már a boltokban kapható szerek sem birkóznak meg, akkor forduljon szakemberhez, aki megbízhatóan és gyorsan szabadítja meg a kellemetlen dugulástól.

Amennyiben a dugulással nem boldogul, forduljon hozzánk bizalommal, hisz szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapatunk a lehető leggyorsabban a segítségére siet. Tudjuk, hogy a dugulás nagyon kellemetlen dolog, főleg abban az esetben, ha a szennyvíz visszafolyik a lakásba. Annak érdekében, hogy Önhöz jól felszerelten érkezzünk, a telefonos bejelentés során felteszünk néhány olyan kérdést, ami számunkra fontos információkat hordoz. Kíváncsiak leszünk legelsőként a pontos lakcímre, valamint arra, hogy milyen típusú az ingatlan. Teljesen más felszerelést kell magunkkal vinnünk, ha egy magánházban történt a dugulás, és egészen mást akkor, ha panelházban nem akar a lefolyó utat engedni.

Telefonos kollégánk rákérdez a cső anyagára valamint átmérőjére. Ezeket – amennyiben tudja – kérjük, közölje, hisz az általunk használt szerek nem mindig használhatóak fém vagy műanyag esetében. Kérjük azt is mondja el kollégánknak, hogy belső vagy külső dugulásról van szó, hogy az ahhoz szükséges szerszámokat magunkkal tudjuk vinni. Kollégánk rá fog arra is kérdezni, hogy mi dugult el: a konyhai kagyló, a kerti kifolyó, esetleg a zuhanytálca vagy pedig a WC. Ezeknek a dugulásoknak az elhárítására más-más módszereket kell bevetnünk, ezért kérjük, amennyire csak lehet, részletesen mondja el. Érdekelni fog még minket ezeken kívül az is, hogy mikor vette észre, hogy dugulás van, és esetleg tudja-e, hogy mi okozhatta a dugulást, valamint az is fontos számunkra, hogy próbálta már valamivel elhárítani a dugulást.

A duguláselhárítás sokszor nem olcsó mulatság, ezt mi is tudjuk, de kollegáink mindig megpróbálják azt a megoldást megtalálni, amivel a dugulás elhárítható, ugyanakkor költséghatékony is. Az áraink inkább csak tájékoztató jellegűek, hisz minden dugulás más és más, és sokszor csak a helyszínen derül ki, hogy mekkora is igazából a fennálló probléma. Az általunk használt agresszív szerek árai is változóak, függően attól, hogy műanyag- vagy fémcsövekhez használatosak. A végösszeget sok esetben növelheti az is, ha annyira makacs és mélyen lévő dugulás van, hogy kollégáinknak falat kell bontaniuk. Nem csak ebben az esetben, hanem minden munkálat után szakképzett kollégáink nem hagyják maguk után ott a piszkot, hisz föltakarítanak és fertőtlenítenek, ezzel könnyítve meg az Ön munkáját. Számunkra nem csak a jól végzett munka a fontos, hanem az is, hogy áraink mindig versenyképesek legyenek.

Ezért is vállalunk munkánkra garanciát. Amennyiben dugulással küszködik, forduljon hozzánk bizalommal, hisz szakképzet csapatunk azért dolgozik, hogy megszabadítsuk a kellemetlen dugulásoktól. A telefonos bejelentés kényelmes, valamint sokkal gyorsabb, mintha személyesen kellene egy cég székhelyére mennie.

Csapatunk hétvégén és ünnepnapokon is hívható, így Önnek nem kell napokat várnia, míg szakembereink segítségére sietnek.