Pilisvörösvár

Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Pilisvörösvár

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Pilisvörösvár. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Pilisvörösvár. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Pilisvörösvár:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Pilisvörösvár-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Pilisvörösvár településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Pilisvörösvár

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Pilisvörösvár
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Pilisvörösvár:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Pilisvörösvár:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Pilisvörösvár) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Budapesttől alig 18 km-re fekvő hangulatos kis várost Pilisvörösvár látképét főleg a házak jellemzik, de a panellakások is megtalálhatóak. Mivel közel van a fővároshoz, így az utóbbi időben egyre több család költözik ide, nem csak a jó levegő, hanem a nyugodtabb élet kedvéért is.

Persze minden problémától itt sem lehet megszabadulni, hisz a dugulások itt is folyamatosan jelen vannak, legyen szó panellakásról vagy akár családi házról. Családi ház esetében nem csak a belső, de a külső dugulás is okozhat kellemetlenséget.

Ebben az esetben a kerti növényzet is okozhatja a problémát. A belső, kisebb dugulásokkal akár Ön is könnyedén megbirkózhat.

Vehet boltban kapható „csodaszert”, de a konyhában található alapanyagokból is keverhet kitűnő duguláselhárítót.

A konyha vagy a spájz jó pár olyan dolgot rejt, amivel viszonylag könnyedén, olcsón és környezetkímélően tud megszabadulni a dugulásoktól. Az egyik ilyen lehetséges alapanyag a só. A legtöbb konyhában megtalálható. Ha igazán hatásos szert szeretne, akkor keverje össze ecettel, majd így kerüljön bele az eldugult lefolyóba.

Várjon 30 percet, majd engedjen rá meleg vizet, így a már feloldódott lerakódások is kiürülnek a lefolyóból.

A só+ecet keverék nem csak a dugulástól, hanem a vízkőtől is megszabadíthatja, így utána nehezebben tapad meg a vezetékek falán a konyhai zsír, vagy más szennyeződés, ezzel gátolva meg az újabb dugulásokat.

Ha dugulással küszködik, akkor cégünk tud Önnek segíteni. Célunk, hogy a jó minőségen kívül alacsony áron is dolgozzunk, így nyújtva az Ön számára a legjobb szolgáltatást. Annak érdekében, hogy minél hamarabb ki tudjon csapatunk Önhöz menni, kérjük, telefonos kollégáink kérdésére lehetőségeihez mérten pontosan válaszoljon.

Olyan kérdéseket fognak feltenni mint, hogy:
 • Belső vagy külső dugulásról van szó?
 • Milyen anyagból készült a vezeték, amelyben dugulás lépett fel?
 • Mekkora az átmérője az elzáródott vezetéknek?
 • Milyen épületben található a dugulás: családi ház vagy panellakás
 • Van-e sejtése afelől, hogy mitől dugulhatott el a vezeték?
 • Próbálta-e Ön vagy valaki más már valamivel megszüntetni a dugulást?
 • Duguláselhárítás árakat befolyásoló tényezők
Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek fontos a pénz, így a lehető legolcsóbb megoldást választjuk ki annak érdekében, hogy megszabadítsuk a dugulástól. Persze előre fix árat nem áll módunkban közölni, hisz minden dugulás más, és a helyszínen derül ki, hogy mekkora is a probléma.

A végösszeget sok minden módosíthatja akár fölfele, akár lefele. Nem mindegy, hogy milyen munkálatokat kell végeznünk ahhoz, hogy megszabadítsuk a dugulástól, kell-e valamit kicserélni, vagy megoldható-e a probléma falbontás nélkül.

Ezek azok a tényezők, melyek a végösszeget módosítják, de csapatunk minden elvégzett munkára garanciát vállal, így Önnek esetleges utólagos probléma esetén nem kell plusz költséget fizetnie.