Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Nagykőrös

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Nagykőrös. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Nagykőrös. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Nagykőrös:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Nagykőrös-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Nagykőrös településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Nagykőrös

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Nagykőrös
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Nagykőrös:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Nagykőrös:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Nagykőrös) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Pest megyében található kisváros egyik fő érdekessége, hogy a területének 35%-át erdő borítja. Ezért olyan kedvelt város. A fővárostól csupán 80 km-re található, így vannak akik Budapesten dolgoznak az itt lakók közül. Vonzáskörébe inkább Cegléd és Kecskemét tartozik, így legtöbben e két város valamelyikében próbálnak meg elhelyezkedni. A városban a családi házak vannak döntő többségében, de panelban is laknak rengetegen a több mint 24000 lakosból.

Akárcsak a családi házban vagy társasházban, úgy a panelban is megtörténik, hogy időnként eldugul a lefolyó. Ez sok esetben annak tudható be, hogy idegen tárgy kerül a lefolyóba. A boltokban kapható szerek sok esetben nyújtanak megoldást, de házi praktikákkal is megoldhatjuk a problémát.

A legismertebb és talán leghatékonyabb házi duguláselhárító szer a szódabikarbóna. Használhatja vízzel keverve is, de igazán hatásos ecettel lesz. Nem kell mást tennie, mint hogy az eldugult lefolyóba szórjon szódabikarbónát, majd töltsön hozzá még egy pohár ecetet. Látni fogja, ahogy a keverék habzani kezd.

Általában fél óra elég, hogy a szer ki tudja fejteni hatását. Amennyiben úgy látja, hogy nem dugult ki teljesen a lefolyó, akkor ajánlott megismételni még egyszer a folyamatot. Ha nem boldogul a dugulással, vagy épp állandóan azzal küszködik, akkor érdemes szakembert hívni, mivel sok esetben csak ő tud segíteni.

Szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező csapatunk korszerű, modern technikával felszerelt gépekkel dolgozik.

Mivel minden dugulás más, a végösszeg annak függvényében változik. Célunk a minőségi szolgáltatás mellett az áraink alacsonyan tartása. Vannak esetek azonban, amikor a végösszeg magasabb, hisz ha falat kell bontani, akkor ez növeli az összeget.

A felhasznált anyagok, a cserealkatrészek árai mind változtatnak az árakon, ezért telefonon keresztül nem tudunk fix árat mondani. Csapatunk mindig megpróbál olyan megoldást találni, amely Önnek is és a vállalkozásunknak is a legjobb. Magunk után eltakarítunk, tehát a dugulás elhárításával járó piszkot nem Önnek kell feltakarítania.

Az érintett részt fertőtlenítjük is. Számunkra fontos, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen!