Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Monor

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Monor. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Monor. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Monor:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Monor-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Monor településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Monor

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Monor
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Monor:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Monor:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Monor) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Duna és Tisza folyók között elterülő városka, Budapesttől 25 kilométerre. Nagyon régóta lakott településnek számít, adatok vannak arról, hogy már az újkőkorban is éltek itt emberek. Jelentős szőlő- és bortermelő vidék, gyönyörű tájházakkal és borpince faluval várja látogatóit.

Az itteni lakosok igen kedvesek és vendégszeretőek, ha ide utazik az ember, egy-két vendéglátó helyiség meglátogatása után biztos máskor is visszakívánkozik majd. Mint minden városban, sajnos itt is gyakoriak a csőtörések, dugulások az emberek otthonában. Nincs annál kellemetlenebb, mikor azt látjuk, hogy lefolyóinkból jön vissza a mocskos, zsíros víz, vagy büdös, dohos kanálisszag áramlik föl belőle. Cégünk rendeltetése az, hogy megbízható szolgáltatásainkon keresztül olyan minőségi munkát végezzünk el otthonában, amely tartósan kiküszöböli ilyen jellegű gondjait.

Számos házi praktika van annak érdekében, hogy kiküszöbölje a dugulást és az azzal járó kellemetlenségeket. Ezt a műveletet olyan mindennapi használati anyagokkal tudja elvégezni, amelyek szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Ilyen például az ecet, trisó, mosószóda, szódabikarbóna, só vagy akár a citrom. A só és citrom összekeverve és beleöntve a lefolyókba kiváló szageltüntető hatással bír. A szódabikarbóna ecettel felvegyítve, majd forró vízzel leöblítve a legtöbb dugulásra gyógyírt jelenthet. Ezeken kívül természetesen üzletekben is vásárolhat sokféle vegyi duguláselhárító szert, de tudnunk kell azt, hogy ezek nemcsak Önre, hanem környezetre is igen károsak, sőt a legtöbb esetben tönkreteszik műanyag csővezetékeinket is.

Legyen szó makacsabb vagy enyhébb dugulásokról, gyakorlatilag Önnek nem lehet olyan problémája, amit mi nem tudnánk háza táján könnyűszerrel elhárítani. Szakértelmünk és sok éves szakmai tapasztalatunk által olyan minőségű és mennyiségű tudásra tettünk szert, mely gyakorlatilag mindent lefed a duguláselhárítás területén belül. Ha problémája akad, hívjon bátran, válaszoljon kérdéseinkre, és mi a lehető legrövidebb időn belül kimegyünk a helyszínre, hogy megoldjuk problémáját.

Tapasztalt szakembereink, miután Ön megadta kérdéseikre a választ, rögtön tudni fogják, hogy tulajdonképpen mivel állnak szemben. Már telefonon fix árat tudunk mondani Önnek, amin csak nagyon ritka, váratlan esetekben változtatunk. Kedvezményes árakkal dolgozunk, nincsenek rejtett költségeink, ha egyszer megadtunk Önnek egy árat, az biztos, hogy nem fog változni, csak azért mert hétvége vagy esetleg ünnepnap van. Ezen kívül a város egész területén ingyen házhoz megyünk a lehető legrövidebb időn belül.

Elégedett klienseink sora és sokévnyi tapasztalatunk bizonyítja munkánk hatékonyságát és tartósságát. Mi vigyázunk otthonára, tisztán és precízen dolgozunk. Cégünk egyik legfontosabb célja, hogy megőrizze hosszú évek alatt felépített korrektségét és megbízhatóságát. Azt szeretnénk, ha bárki bármilyen dugulási problémával bátran hozzánk fordulna.