Blog fejléc logo

Duguláselhárítás Isaszeg FIX áron azonnal


Hol?:

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Isaszeg. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Isaszeg. Név szerint senkit sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük, hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom, mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket, és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Isaszeg:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Isaszeg-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek, de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok.

Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Isaszeg

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Isaszeg
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás áraink Isaszeg:

Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Isaszeg) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni! Mindez igaz egész Pest megyére és Budapestre is: duguláselhárítás Budapest

Isaszeg? Itt van duguláselhárítás és ha igen akkor mikor?:
Igen, van. Cégünk igaz nem Isaszeg-ön van de az egész országban dolgozunk. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legnagyobb cég mi vagyunk. El sem hinné, hogy milyen sok dugulás van az országban ha elmondanánk, hogy naponta hány duguláselhárítást végzünk biztos nem hinne nekünk. A mikor kérdésre csak akkor tudunk választ adni ha tudjuk mi a probléma. PL: eldugult a wc-m 2 napja Isaszeg-ön és azóta nem csináltam vele semmit. Ilyen esetben ha van szabad kapacitásunk akkor 1-2 órán belül Isaszeg-ön is vagyunk. Amennyiben minden kollégánk foglalt az adott pillanatban akkor másnap vagy jó pár órával később tudunk érkezni.

Nem csak duguláselhárítással foglalkozunk itt: Isaszeg:
Cégünk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden kolléga vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő duguláselhárító?

Jár duguláselhárításra garancia itt: Isaszeg?
Természetesen jár. Minden elvégzett munkánkra attól függetlenül, hogy hol végezzük jár a 168 óra garancia. Így természetesen Isaszeg-re is vonatkozik. A garancia arra vonatkozik ha újra előjönne a probléma pl: a dugulás. Ilyenkor teljesen ingyen visszamegyünk egy megbeszélt időpontba és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogy ha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat akkor újra előjöhet a probléma de akkor is ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a probléma akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót Isaszeg-re vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.

Miért is válasszon pont minket mikor az árak nagyjából megegyeznek? itt: Isaszeg?
 • Azért mert .. gyorsak vagyunk.
 • Azért mert .. az Ön településén is dolgozunk.
 • Azért mert .. nagy eséllyel az Ön településén is van referenciánk.
 • Azért mert .. 168 óra azaz 7 nap garanciát adunk az elvégzett munkára, itt: Isaszeg
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk.
Duguláselhárítás Fix áron: garanciával: 0-24Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni akkor vegye fel velünk kapcsolatot:

Név

E-mail


Tárgy, mivel van probléma?


Telefonszám (minden esetben felhívjuk)


Üzenet:Adatkezelési szabályzat: