Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Gyál

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Gyál. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Gyál. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Gyál:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Gyál-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Gyál településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Gyál

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Gyál
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Gyál:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Gyál:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Gyál) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
A Pest megyében található város kis lélekszámával, valamint túlnyomó többségében családi házaival inkább egy nagy falu látszatát kelti, mintsem egy városét. Pont ez az a vonzerő, amit igazán szeretnek a fővárosiak. Nemcsak közelsége miatt, de a jó infrastruktúrának is köszönhetően Budapestről sokan költöznek ebbe a hangulatos kisvárosba.

Egyre több munkahely alakul ki itt, mivel egyre több nagy cég is itt alakította ki a telephelyét. A családi házakban, bármennyire is ügyeljen a háziasszony, időnként előfordul, hogy eldugul a kád, a lefolyó vagy a WC. Nem csak a zsír, a hajszál vagy a szappanmaradványok okozhatnak problémát, de a vízkő is megkeserítheti az életünket.

Sokan nem is gondolják, hogy a gyerekek kedvenc üdítője, a kóla sokat segíthet, ha dugulással küszködnek. Kisebb dugulás esetében elegendő, ha egy nagy pohár kólát önt a lefolyóba, és vár legalább 20 percet. Ennyi idő elegendő is szokott lenni ahhoz, hogy a lefolyó átjárható legyen.

Ha ennyi nem elég, akkor a kólához kavarhat bóraxot, ami szintén segíthet a dugulás megszüntetésében. Fontos tudni, hogy a házi praktikánál is szükség van hatóidőre, akárcsak a bolti szereknek. Ha a kóla-bórax keverék nem teljesítene jól, akkor kipróbálhatja a konyhasót is. Az eldugult lefolyóba szórjon konyhasót, majd öntsön rá ecetet. Ez a keverék nem csak a dugulást szünteti meg, hanem a csövek falára lerakódott vízkövet is oldja, ezáltal megakadályozza az újabb dugulást.