Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés Gödöllő

Duguláselhárítás fix áron ez a mi jelmondatunk nem csak Budapesten hanem itt is Gödöllő. Kedves olvasó! Nagyon sok kókler van már a vízvezeték szerelés piacán mivel nagyon megszaporodott a kereslet a munkáikra. Boldog és boldogtalan vízvezetéket szerel és dugulást hárít el még itt is: Gödöllő. Név szerint senki sem szeretnénk megbántani és nem is fogunk de azt üzenjük hogy ezt bízzák csak a profikra. Cégünk immáron már nem is tudom mindig is duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozott. Az összes nagy nevü konkurencia ismer minket és mi is őket. Ön valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat mert dugulása van vagy éppen valamilyen vízvezeték szerelési gondja.

Wc duguláselhárítás Gödöllő:

Az egyik leggyakoribb eldugult dolog szokott lennie a wc és ez Gödöllő-re is igaz. Akárhova megyünk a wc az ami el szokott dugulni elsőnek de ez nem is csoda. A nem rendeltetés szerű használat nagyon sokat segít a dugulás kialakulásában. Manapság már nem csak egy mikrónak vagy mosógépnek vannak rendeltetés szerű használati utasításai hanem minden olyan dologban ahol lefolyó található. Maga a probléma a dugulás már réges-rég óta fenn áll a világban de főleg Magyarországon. A rosszul kiépített vezetékek is hozzájárulnak + a rendeltetés szerű használat is a dugulás keletkezéséhez. Létezik otthoni duguláselhárítás is ami viszonylag olcsó kb pár ezer forintból kivitelezhető ha nincsenek otthon alapanyagok. Ezekről a technikákról a Házi praktikák – tippek menüpontunk alatt olvashat részletesen képekkel illusztrálva. Árban minden dugulás más és más szokott lenni és ez duguláselhárítónként is változik természetesen. Mi mivel a nevünkben és benne van és ez a jelmondatunk is csak és kizárólag fix árakkal dolgozunk. Ezeket a fix árakat akkor tudjuk megmondani ha felhív minket és részletesen elmagyarázza a problémát. A másik lehetőség hogy interneten keresztül küld nekünk egy e-mailt akár képekkel is illusztrálva a problémát vagy videóval amire pár órán belül válaszolunk is.

Képek Gödöllő településsel kapcsolatos duguláselhárításról:Amit hasznos tudni mielőtt felhívna minket innen: Gödöllő

Ahogy olvashatta mielőtt felhív minket akár e-mailben is küldhet képeket vagy videókat a problémáról így pontosabb képet tudunk kapni és közel 100%-os munkaidőt is meg tudjuk mondani. Kollégánk a következő kérdéseket fogja feltenni ha felhív vagy visszahívást kér tőlünk:
 • Melyik településről hív pontosan? Pl: Gödöllő
 • Mivel van a gond?
 • Mikor alakult ez ki?
 • Megpróbálta e már megoldani a problémát házi megoldásokkal? ha igen akkor mivel és mikor?
 • Mikor tudunk menni megoldani?


Duguláselhárítás szolgáltatásaink Gödöllő:
 • Mosogató duguláselhárítás
 • WC duguláselhárítás
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása
 • Kád duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Pisoar duguláselhárítás
 • Zuhanytálca duguláselhárítás


Duguláselhárítás áraink Gödöllő:
Az árak az alap költségeket jelzik! Ez azt jelenti pl hogyha Önnek wc dugulása van akkor a minimum amiért kiszállunk a helyszínre az 5.000ft. Miután megkeresett minket és tudjuk körülbelül a problémát akkor tudunk tudunk pontosabb árat mondani. Pl: Önnek wc dugulása van és felhív minket. Mi felteszünk kulcsfontosságú kérdéseket ami befolyásolja az árat pl: milyen jellegű a dugulás, mióta van eldugulva, milyen lakás típusa stb.. Ezt követően a kolléga tud a megkapott információk alapján pontosabb árat mondani. Pl: 5.000Ft+2.000Ft+1.500Ft= 8.500Ft. a végösszeg de ez is csak 1 egyedi már megoldott wc duguláselhárítás ár volt.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek (itt: Gödöllő) általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk megállított ha már tudjuk mi van eldugulva! Miután telefonon megvolt az egyeztetés a megadott árunk FIX sosem fog változni!

Duguláselhárításról és a vízvezeték szerelésről:
Duguláselhárítás Gödöllőn. A Budapesttől mintegy 30 km-re fekvő hangulatos város nem csak a turistákat vonzza nagymértékben, de a nagyváros tömegét, zaját elkerülni akaró lakosságot is. Csodálatos kis város, ahol szép számban találunk magánházakat, de a panellakások is jelen vannak. A lakosság száma jelenleg 34.500 közül mozog, de a fő látványosság – a Grassalkovich-kastély – miatt rengetegen látogatnak ide el akár pár napra is. Épp ezért az állandó lakások mellett sok panzió, szálloda, étterem is található Gödöllőn.

Duguláselhárítás Gödöllőn Nem csak a lakásokban fordulhat elő dugulás, hanem akár egy étteremben vagy panzióban is. Valamennyi esetben azonnal meg kell szüntetni a dugulást. Ilyenkor szükség van egy megbízható csoportra, aki gyorsan a segítségünkre tud lenni hasonló problémák esetén. A dugulást nem okozza mindig egy idegen tárgy jelenléte a lefolyóban, hanem akár a csövekre rakódott zsírtól, esetleg hajszálaktól vagy épp szappanmaradékoktól is viszonylag könnyedén el tud dugulni a lefolyó.

Még abban az esetben sem lehetünk biztosak, ha szűrőt használunk a lefolyónál, hisz ezek a szűrők, csak a darabos szennyeződést fogják fel. A szappan-, esetleg samponmaradékokat nem. A vízkő, a zsír, valamint a szappanmaradék mind hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyen elduguljon a lefolyó. Persze vannak házi praktikák, melyek segíthetnek abban, hogy az apró dugulásokat mi magunk is elháríthassuk.

Az alábbiakban bemutatunk pár olyan házi szert, amivel viszonylag könnyedén megszabadulhat a dugulástól, és akár még a kellemetlen szagok is eltűnhetnek a lefolyókból. A legismertebb ilyen szer a szódabikarbóna, de nem ez az egyetlen, amivel harcba szállhat a dugulás ellen. A kóla akár önmagában, akár borax-szal keverve is segíthet. Hatóideje általában 20-30 perc, attól függően, hogy mennyire makacs a dugulás. Kell hagyni egy ideig, majd egy pumpa segítségével lazíthat a duguláson, így még gyorsabban szabadulhat meg tőle. A konyhasó is segítségére lehet, főleg ha ecettel keveri össze. A konyhasót egyszerűen szórja a lefolyóba, majd öntsön rá 2 pohár forró ecetet. Hallani fogja, ahogy a két szer pezseg, így szüntetve meg a Gödöllői dugulást.

Általában ezek a praktikák mind tudnak segíteni abban, hogy megszabaduljon a kellemetlen dugulástól. Amennyiben a fenti szerek nem vezetnek megoldásra, akkor a boltban kapható vegyszerekkel is próbálkozhat. Vannak köztük agresszívabbak, olcsóbbak és drágábbak. A vegyszerekről tudni kell azonban, hogy van köztük olyan is, amely rendszeres használat esetén károsítja a csöveket. Ha nem boldogul a dugulással, akkor érdemes szakembert hívni, hisz ők gyorsan és hatékonyan fognak Önnek segíteni, ami ilyen esetben szinte létfontosságú, hisz ha a szennyvíz visszaáramlik a lakásba, akkor az borzasztóan sok kellemetlenséggel jár.

Ha Gödöllőn vagy környékén küszködik dugulással, hívjon minket bizalommal, hisz mi azért vagyunk, hogy Önnek, amilyen hamar csak lehet, segíteni tudjunk, hogy minél hamarabb megszabaduljon a kellemetlen dugulástól. Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő eszközökkel szálljunk ki a helyszínre, szükségünk van néhány információra, amit bejelentésnél fogunk Öntől megkérdezni. Tudnunk kell, hogy milyen épületben van a dugulás – társasház, panellakás, magánház esetleg raktár –, hisz mindegyikhez más szerszámokra van szükségünk. Lényeges, hogy pontosan mondja a címet, hisz egy pontatlan cím esetében nagyobb lesz a kiszállási idő. Nem mellékes az sem, hogy a dugulást hol észlelte, bent a lakásban vagy családi ház esetében a kertben.

Nagy segítség lehet számunkra az olyan információ is, ami a cső alapanyagára vonatkozik, valamint jó, ha tudja, hogy mekkora a cső átmérője. Ezek az információk azért szükségesek, hogy minél gyorsabban és minél felszereltebben tudjunk Önhöz megérkezni.

Az árak tekintetében, előre nem tudunk fix összeget mondani, hisz a helyszínen látjuk, hogy mekkora a probléma, vagy hogy milyen szereket vagy felszerelést kell bevetnünk. Kollégáink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, így megpróbálják azt a megoldást megtalálni, ami nemcsak hatékony, de az árak szempontjából is megfelel. Persze nem mindegy, hogy kézi erővel el lehet hárítani a dugulást, vagy szükség lesz gépi erőre is, hisz a gépi erő általában többe kerül. A végösszeg azonban nem csak ettől függ, hanem még sok minden mástól is, mint például, hogy bel- vagy kültéri dugulásról van-e szó, függ a felhasznált tisztítószerektől, vagy attól, hogy szükség van-e falbontásra vagy sem.

Jó tudni, hogy kollégáink a legtöbb dugulást megpróbálják falbontás nélkül megoldani, de vannak olyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen. Ilyen esetekben a kollégáink maguk után eltakarítanak, valamint fertőtlenítik is az érintett részt annak érdekében, hogy Önnek minél kevesebb kellemetlenséggel kelljen szembenéznie. A házi praktikák vagy a boltban kapható szerek tény, hogy olcsóbbak, de hosszú távon nem mindig éri meg, hisz ha rendszeresen visszatér a probléma, akkor sokkal többe kerül az állandó vegyszerek megvétele, mintha egy alkalommal fizetne egy hozzáértő csapatnak, akik rendesen kitakarítanák a lefolyót, és garanciát is vállalnának a munkájukra. Így probléma esetén van, kihez fordulni.